Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


02:00
20.04.2024
Събота
18.117.183.172


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Статии


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Десет правила за повишаване на вибрацията ви

С повишаване на вибрацията си можете да постигнете в живота всичко, което пожелаете. Човек със слаба вибрация е уязвим и не на всичко е способен, той живее с постоянно чувство за неудовлетворение и разочарование. Ако сте достатъчно отговорни и искате да промените начина си на живот към по-добро, ще ви се наложи да следите за изпълнението на 10-те златни правила, с чиято помощ ще повишите собствената си вибрация. И така:

1. Контролирайте мислите си. Ежедневните ни мисли създават реалността ни. Не става дума за това, че трябва да проследявате всяка минаваща ви през главата мисъл. Това би могло да ви побърка. Просто е нужно да се заставите да изключвате изцяло негативните мисли. Първоначално задачата ще ви изглежда неосъществима. Но с времето ще разберете, че не е толкова сложно и ще приучите разума си да филтрира собствените ви мисли. Научете се да не виждате проблема, а начините за решаването му. Колкото повече мислите за доброто, толкова повече повишавате вибрацията си.

2. Говорете само за това, което искате! Много често хора с проблеми в личния живот, когато срещнат влюбена двойка, си казват въздишайки: „Ето, на някои им върви, а на мен - не”. Стоп! Така задълбочавате нещата към по-лошо и следователно само понижавате вибрацията си. Следващият път си кажете нещо от рода „Радвам се за тази двойка и съм сигурен, че в близко бъдеще, също ще срещна съдбата си”. Същото можете да приложите за парите – няма нужда на всичките си познати да говорите за финансовите си проблеми, така само ги задълбочавате излишно, при и без това трудната ситуация. Научете се да говорите за благополучие, пари и щастие – престанете да преразказвате неудачите си.

3. Избирайте кръгът си на общуване! Старайте се да не общувате с песимистично и негативно настроени хора, обикновено тази категория хора имат много ниска вибрация и това може само да ви навреди.

4. Старайте се поне за известно време да не мислите и размишлявате. Най-добре е това да става сред природата или някъде в отдалечено местенце на града. Концентрирайте се върху тишината и спокойствието. Това е най-добрият начин да прочистите съзнанието си и да повишите собствената си вибрация. Ако сте много зает човек и не можете в близко време да си позволите почивка, то слушайте спокойна отпускаща музика.

5. Общувайте с единомишленици! Прекарвайте повече време с хора, споделящи интересите и хобито ви. Ако примерно сте решили да ставате писател, то се запишете в литературен кръжок. Повярвайте, че така не само усъвършенствувате майсторството си, но и значително повишавате вибрацията си. Научно е доказано, че общуването с единомишленици удължава живота средно с 5 години.

6. Отдавайте възможно повече! Каквото ви е на душа – пари, време или просто това, което отдавна не ползвате. Отдавайки получаваме двойно повече. Помагайте на другите и те също ще ви помагат.

7. Постъпвайте с хората, както биха искали да постъпват с Вас! Преди да се разсърдите и обидите на някого, помислете струва ли си това. Има моменти, в които е по-лесно и по-добре да простиш. Колкото по-леко и добре се отнасяте към околните, толкова по-добри хора ще срещате в живота си.

8. Старайте се да гледате възможно най-малко телевизия! Работата е там, че медиите все повече и повече стават източник на негативизъм. Колкото повече слушате и гледате предавания за болка, насилие и бедност, толкова повече снижавате собствената си вибрация. Подсъзнанието ви привиква към негативните мисли и започва да ги привлича като магнит в живота ви.

9. Помнете за оптимизма! Това може да се окаже и най-трудното за вас – трудно е да си позитивен, когато наоколо всичко се руши и нищо не се получава, но колкото и да е парадоксално, точно в такива минути трябва да запазите позитивната настройка. Когато се смеете и отнасяте леко към ситуацията, вибрацията ви нараства рязко, а колкото по-висока е тя, толкова по-бързо си отиват проблемите. Позитивните мисли привличат добри и приятни хора, а приятното общуване е залог за добро настроение.

10. Настроението! Това е най-главното правило, което ще ви помогне винаги да поддържате собствената си вибрация на високо ниво. Настроението ви е отражение на минали мисли. Спрете се и започнете да мислите за хубавото, като съзнателно променяте настроението си. Колкото по-добре се усещате, толкова по-интересен и щастлив живот ще се разкрие пред вас.


Папка: Статии | Посещения: 3770 | Ченълинги
Контакт          18.117.183.172