Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


15:43
20.05.2024
Понеделник
3.230.154.90


Онлайн: 6
Гости: 6
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Енергиен Вампиризъм


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Проблемът “вампиризъм” е новият плод от едемското дърво на познанието

"Ще получите според делата си”, е казано в Светото писание. "Сееш зло, ще получиш болест. Ако не въстанеш срещу него, също ще боледуваш”

 

Ако възприемете сега не с очите си, а със сърцето си, ако се вслушате в него и потърсите съзвучие с душата си, ако доловите тънките му вибрации, тогава пред вас ще се разкрие неговата истинска същност. Достигайки света по този начин, вече никога няма да пожелаете да се разделите с него, за да се хвърлите отново в бездната на суетата.

Аз отдавна живея в този мир. В него размишлявам, споделям своите субективни възгледи и оценки, които всеки от вас ще приеме по свой начин.

Едни ще възнегодуват, други ще успеят да отворят очите и душата си, а трети ще останат равнодушни. Всеки по своему, както пожелае. Въпреки различните оценки, които ще получа от вас, пиша тези страници, изпълнен с искрената надежда, че все някой ще прекрачи границите на обозримото с душата си, а след това ще промени измамния мир на своите илюзии. Подобно на малката пътечка, която извежда до големия път, тази книга ще ви поведе и ще ви покаже истинския свят, а след това заедно ще изградим широкия духовен път към новите знания.

Проблемът "вампиризъм” е новият плод от едемското дърво на познанието. Щастлив съм, че господ Бог ни дари с посланието да го разчупим и да се засрамим от живота си, който сами създадохме и продължаваме да създаваме, впримчвайки в него все нови поколения.

Бих искал всеки от вас да види как енергийните вампири сноват наоколо и да разбере, че те все по-агресивно и нагло ще обсебват пространството за себе си. Вече стана тясно и отвратително да се ходи из града. Стана страшно да се четат вестници, да се слуша радио или да се гледа телевизия.

В този свят хората сякаш пощуряха.

Всеки дърпа нещо към себе си с желанието да откъсне парче от големия пай. Повечето от хората днес кроят планове как да заемат чуждото място. Те мечтаят за креслото, което ще им донесе власт, пари и слава.

Много пари и много власт.

Погледнете какво става на обществените места, в магазините, пощите, поликлиниките, на гарите… Административните служби се превърнаха в огромни приюти за ненаситни и зли енергийни вампири. Когато една администрация е недоброжелателна и безотговорна към човека, а нейните чиновници предизвикват дълбоко и трайно раздразнение, той по неволя става също вампир.

Замисляли ли сте се за какво психическо здраве може да се говори днес, ако човекът е загрижен единствено за себе си, за собствените си интереси и за собствените си пари?

Голямата житейска трагедия на вампира е неговото неумение да съхрани в душата си радостта и добротата. Разбира се както всички хора и вампирите изпитват човешка радост, но това, което най-силно ги привлича е лъжливият и опустошен свят на суетата. Вампирът не изпитва щастие и душевно спокойствие, защото постоянно е раздиран от вътрешни съмнения и противоречия. Той живее в непресъхващото чувство на огорчение и самосъжаление. Мисълта, която го измъчва е, че не е получил това, което заслужава от живота.

Вампирът е властен, той изисква от донора си пълно себеотдаване и гаранция за емоционално подчинение. "Искам да ми се възхищаваш!” – това е, което липсва на вампира.

Вампирът е алчен и капризен, постоянно недоволен, изискващ още и още. Той е подозрителен. Затова без да се колебае ще ви обвини и в най-страшното – че сте го окрали.

Психическото напрежение, което изпитват вампирите не е постоянно. То е в определена зависимост от типа на болестта – лунен или слънчев вампиризъм.

При слънчевите енергийни вампири психическото напрежение се проявява веднъж в денонощието, а при лунните цикличността е по-честа.

Когато вампиризмът се превърне в хроничен, той създава тежък енергиен фон за тялото и жизнените органи на човека, поради която причина те вече не се поддават на успешно медицинско лечение. Ето защо китайската, тибетската и индийската традиционни медицини, преди да започнат същинското лечение най-напред се насочват към очистването на енергийните канали и чакрите.

Краткотрайното превключване на вампира към енергиите на донора прави болестта му скрита за очите на лекарите, психиатрите и психолозите. Подобно на тях вампирът също така не осъзнава истинската същност на своята болест. Това, което той изпитва е силно вътрешно психическо напрежение и пустота в душата, които го тласкат към търсене на контакти, независимо дали с познати или непознати хора.

Когато говорим за истинската същност на вампиризма трябва да споменем още едно негово проявление.

Представете си екип от хора, които поради спецификата на своята професия често са принудени да напуснат домовете и семействата си, да се разделят с хората, които обичат и с нещата, с които са свикнали. Извадени от обичайната среда, в която се чувстват добре след известно време при някои от тях по различен начин започват да се проявяват признаци на лошо настроение и досада, а психическото им състояние става все по-лабилно. Тези образовани, възпитани и здрави хора започват да изпитват раздразнение, а причините за психическото си неразположение да търсят в колегите.

Стигайки до твърдото убеждение, че други са виновни за емоционалния срив, който в момента преживяват, те започват да показват яда и недоволството си на показ. Нещо повече – енергийният им глад ги подтиква да търсят и сами да създават напрегнато енергийно поле около себе си.

Това психическо състояние между хора от една група в медицината се нарича "несъвместимост”.

Кармичната медицина разглежда психическата несъвместимост като зараждане на вампиризъм у здрави хора.

Причина за болестта при тези хора е преди всичко загубата на удовлетворение и радост от работата и професията, на които са се посветили.

Затвореното пространство, невъзможността да установят нови контакти и срещи пораждат у тях неудържимото желание нещо да се промени в живота им, тъй като започват да се "задушават”. Всичко им е опротивяло и дошло до гуша, а душите им са започнали да жадуват за плътски удоволствия.

Изпълващото ги чувство на нетърпимост дори към хората, с които са се чувствали щастливи и спокойни започва неудържимо да спира потока от чисти енергии към душите им. За да възстановят вътрешното си психическо равновесие те трябва да откъснат чужди енергии и да се заредят, за да продължават да живеят в затворения кръг от пространство и хора. Зареждането с чужда енергия се повтаря все по-често и по-жестоко, което означава, че вампиризмът на тези хора става все по-нагъл и силен.

Но нещата веднага идват на мястото си, след като екипът се завърне към обичайната за тези хора социална среда.

Когато те отново изживеят положителните емоции, които не са им достигали по време на дългото отсъствие от "света”, зародилият се у тях вампиризъм изчезва и всички започват да живеят с предишния си ритъм.

Когато един човек прави нещо по принуда, против волята си, той загубва връзката с чистите енергии на познанието и тогава започва да изпитва чувството на непреодолимо отегчение, което го подтиква целенасочено да дразни, да изважда от равновесие тези, които са му сторили голямата беда, като са го принудили насила да прави това, което той не желае и не обича.

Не е възможно истински творческата личност да попадне в лапите на вампиризма. Но за съжаление благодарение на неговата необятна чиста енергия съществуват посредствени вампири, които му устройват непонятни за здравия човек фойерверки от злоба и завист.

Завистта е чувство за ад, предизвикано от благополучието и успехите на другите хора. Завистта сее злоба, която изпълва докрай душата на завистника, а това вече е вампиризъм. Злобата и завистта тресат тялото и изсмукват енергията, затова завистливият човек постоянно е недоволен и неудовлетворен. Той е раздразнителен и сприхав. Жаден да се зареди докрай с чужда енергия.

Вероятно всеки човек преминава през подобно състояние, което се нарича "мъртва точка”, но не всички остават на нея. Любовта и радостта подтикват здравите хора към взаимно хармонично и духовно обогатяване на нивото на чистите емоции и познание, докато вампирът използва чувствата на хората за своите енергийни цели.

Около вампира винаги трябва да има някой или група хора, върху които той може да излее насъбралите се тежки енергии. Вампирът изпитва неудържимо желание да зашлеви психически, да обиди и "смачка” някого, а след това спокойно и жадно да погълне енергията му. Жаждата за чужда енергия у вампира е ненаситна, затова той се чувства безкрайно нещастен и неспокоен, ако е сам и около него няма хора.

Природата по своему възстановява енергийния баланс.

Интересното е това, че животните се държат по по-особен начин, когато към тях се приближи енергиен вампир. Хората в древността са познавали тези качествата на своите домашни любимци и вероятно затова е било прието, преди да допуснат чуждите хора в дома си, веднага след пристигането на гостите да им се отдаде честта да разгледат конюшните и да си "порадват” на кучетата на стопанина.

На тази разходка домакините внимателно наблюдавали реакциите на животните и по това как те реагират на срещата с непознатите знаели какъв човек е влязъл в дома.

Кучето винаги се нахвърля върху вампира, за да го ухапе и да му пусне кръв.

Днес, когато почти във всеки дом се отглежда куче или котка, полезно е да се знае какво иска да ни каже животното със своето поведение.

Ако кучето залае неочаквано, а вие се изплашите, това означава, че над биополето ви се е насъбрало голяма количество отрицателна енергия.

Мислено, или дори на глас благодарете на кучето за стреса, който сте изпитали от неговия лай. Той ще ви помогне да изхвърлите тежките енергии от биополето си, а и затова, че вече знаете причината за психическото и физическото си неразположение. Ако кучето продължава да ви следва с лай, това вече е сериозен знак.

Когато се приберете вкъщи вземете душ, най-добре контрастен. Водата измива и отнася всичко!

Котките също усещат вампирите, но тяхното поведение е различно от това на кучетата. Вампирът предизвиква неудържима радост у котката. Тя не се страхува и не се крие от него, точно обратното – радостно се върти около краката му, като го гали и мяука. Това е начинът, по който котката събира, намотава около себе си отрицателните енергии на вампира. След време котката излиза да се поразходи на улицата или на балкона, за да се отърси от тях.

Котките мъркат и заспиват в ръцете на добрите хора. От древни времена се знае, че котката ляга върху болното място на своя стопанин и по този начин поема тежките енергии на болестта му.

Време е да се научим да разбираме знаците на природата, които ни предупреждават за наближаващата беда.

Александър Александрович
Папка: Енергиен Вампиризъм | Посещения: 1357 | Ченълинги
Контакт          3.230.154.90