Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


16:25
16.04.2024
Вторник
3.238.235.248


Онлайн: 2
Гости: 2
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Пламъци Близнаци


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Души Близнаци

Ох, Души-Близнаци! Как бихме могли да пребиваваме във висшите сфери без връзката с нашите близнакови души? Откакто започнахме да строим нашите небеса на Земята, това не може да бъде завършено без компанията и присъствието на нашите близнакови души. По този начин, ние ги намираме, ние ги виждаме, плачем от радост, събирайки накрая заедно и нашите небеса на земята стават завършени.

Ние може да си мислим, че този ден никога няма да дойде за нас , или възможно е всичко това да е измислено и е латентно желание да бъдем с нашите съвършени партньори, че това е неизказано вътрешно отчаяние. Но ние може да дойдем до разбирането, че когато ние, в края на краищата, пристигнем в това ново и магическо място, нашите близнакови души също ще бъдат тук.

Ние действително ще се намерим един друг. Така беше запланирано. Новата енергия е продиктувана от енергията на сърцето и тази енергия преодолява всичко. Близнаковите души са много силно свързани чрез своите сърца. Затова, те несъмнено ще се съберат заедно в новата реалност, тъй като тяхното съществуване се поддържа по всички начини.

Първата фаза на възнесението включваше извлечение на енергията от всички места, където сме я складирали във форма, във всички минали времена, когато ние сме играли и сме се наслаждавали на енергията в нашите минали животи и всички други опити във вселената. Ние тогава останахме с една форма и това е текущата човешка форма на планетата земя, където завършваме всичко това, преди да се върнем и присъединим към източника и тогава ние  влезнем още веднъж в съвършено нова висше вибрираща вселена.

Ние донасяме небесата на Земята, за да напуснем тази вселена за последен път. Ние започваме отново и установяваме магично и вълшебно място за всички неща, за да започнат отначало. Ние се върнахме назад толкова далече, колкото можахме, за съвършено начало, където бяхме изначално създадени, и това винаги ще ни насочва обратно към нашите души, които бяха създадени в същото това време, ние сме...нашите души-близнаци.

Как да узнаем коя е нашата душа-близнак и как да разберем кога ще се съединим?

Близнаковите души имат много подобни енергийни модели. Когато те са били създадени, енергията, която съществувала по това време, диктувала лъч или генерално светокопие за тези души. По този начин, енергийното светокопие, или начина, по който тези души провеждат енергията, винаги ще бъде един и същ. Ето някои индикатори:

§  Вие и двамата сте или утринни ранобудници, или бавни и късни.

§ Вие се съживявате по едно и също време на деня и бавно отивате към спад по едно и също време.

§ При вас има един подход към бизнеса, или другите дела по един маниер. Вие можете двамата да бъдете агресивни или двамата да имате плавен подход към нещата.

§ Вие общувате с хората по един начин.

§ Вие винаги ще поръчате едно и също в ресторанта.

§ Вие винаги ще имате подобни ситуации в своя живот и винаги в едно и също време.

§ Това естествено течение, което вие споделяте, когато сте заедно...толкова е леко да бъдете един с друг и вие никога няма да се уморите от компанията си.

§ Вие споделяте едни и същи нефизически водачи, тъй като нашите водачи- това са само висше вибриращи наши аспекти.

Емоционалните връзки, които съществуват между близнаковите души, аз наричам „странни”. Те не се вписват в никакво поле на низшите нива на реалността, или низше ниво на описание като неща от обществото на трето измерение. Ето някои индикатори:

§ Вие имате дълбока, силна и остра преданост един към друг.

§ Вие се чувствате развълнувани, обезумяващи и смъртно ранени при мисълта за раздяла. Вие не можете да си представите живота без близнаковата душа и мисълта за това ви причинява дълбока болка и печал, която не може да бъде изцелена.

§ Вие оживявате, когато сте заедно. Всичко внезапно става повече в живота и чувствата са правилни и добри в света на магията, високата енергия, внезапно творчество със сочни и ярки цветове на дивна палитра.

§ Вие имате безпрецедентна сърдечна връзка. Това е невидимо въже, съединяващо вашите сърца заедно и осъзнавайки го или не, вие изпитвате един към друг енергията на вашите сърдечни чакри.

§ Вие безкрайно се грижите за благополучието си един за друг и винаги се нуждаете да знаете, че всичко е наред с другия.

§ Вие се поддържате всевъзможно и това никога не е за вас, а за щастието на вашия близнак.

§ Вие можете да общувате телепатически с лекота.

§ Вие имате необикновена връзка или близост с някои от членовете на семейството на вашия близнак, независимо от това дали сте ги срещали или не.

§ Вие искате в живота едни и същи неща.

§ Когато сте в едно пространство...една стая или даже в един град, всичко се случва. Случват се вълшебни синхронности, нещата манифестират отникъде и всички ваши мисли създават движение по мигновен начин.

§ Вие много се усмихвате, когато сте заедно и в допълнение, вие може и да бъдете подтиснати в същото това време. Нещата не винаги са прекрасни между двамата.

§ Звукът и интонацията на вашия близнак ви прави живи и ви носи велико щастие и радост.

§ Вие не можете да нараните чувствата един на друг и ако това се случи, вие незабавно оправяте положението.

§ Вие не чувствате необходимост да имате сексуални отношения, да живеете заедно или да създавате семейство. Вие може даже да нямате физическо влечение един към друг. Вие просто знаете, че между вас двамата има прекрасна връзка и това няма никакво определение във физическата реалност. Това е сърдечна връзка.

§  Вие добре играете заедно. На някакво ниво, вие помните, че земята и товрението са създадени за веселие, за тотална свобода, тотална непрекъсната радост и по този начин вие ставате живи, когато сте заедно и естествено скачате в игра и свобода, когато дойде времето. Вашето естествено състояние на битие се активира, когато сте заедно, повече от всякога. Когато сте заедно и при всеки всичко е добре, толкова е леко да обичаш, да играеш, да се развиваш и просто да се забавляваш заедно с вибрацията на радостта, тъй като вие се присъединявате към естественото състояние на битието, когато присъствате в живота един на друг. Това е път, по който трябва да се живее живота за всички същества във форма на земята и когато сте заедно в битието, естествено се активират тези състояния, тъй като поставя близнаковите души в съвършено изравняване с източника.

§ Въпреки , че близнаковите души обикновено си приличат много, в някои неща те са различни, което служи за съвършен баланс помежду им. Което у единия е недостатъчно, в другия го има в изобилие. Така че, те формират съвършен пъзел и се допълват.

§ В допълнение, когато близнаковите души са заедно, всички небалансирани енергии вътре във всеки от тях естествено се разтварят и балансират сами по себе си в течение на минута.

Можем ли ние да имаме повече от една близнакова душа? Да. Ох, как е възможно това, ако душите-близнаци са определено „близнаци”? Защо тогава не са „триплетни” души, или може би това е едно голямо заблуждение от ниско вибриращото съзнание и душите-близнаци в действителност не съществуват?

Всеки от нас е създаден като искра от твореца. Ние тогава сме се отделили от нашата изначална искра и сме продължили да инвестираме много разклонения на нашата изначална душевна енергия в много различни форми, разреждайки я по пътя. Ние пристигнахме на земята в това време, за да обърнем нещата и да вземем участие в процеса на възнесение. По този начин, енергията на нашата душа беше въплътена във форма за тази задача. По време на Фаза Едно ние събрахме голяма част от разклоненията, съществуващи еони време. След като Фаза Едно на процеса на възнесение завърши, това бяха нашите стари роли. Но това означава също, че тези стари енергии, които съставляваха нашите стари роли, сега бяха също разредени...Те бяха въплътени във форма и бяха все още „разклонени”....все още не са изначалната и чиста форма, с която започнахме. По този начин те буквално умряха. Тяхното време си отиде, тъй като те повече нямаха цели и не можеха да бъдат поддържани в новата реалност. Това е една от причините, поради която ние станахме толкова уморени... в нашите стари форми, или стари роли,  не присъстваше достатъчно от нашата изначална енергия. Надявам се, че това се разбира.

Доколкото се движим в нашите нови роли на създаване на новата реалност, ние ставаме по-чисти и оригинални светокопия на нашите души, тъй като това е всичко, което  остава. Ние изхвърлихме и изключихме другия аспект от себе си...аспект, който съществуваше във Фаза Едно. По този начин, колкото повече освобождаваме старото и се движим в новото, толкова повече усещаме живота в себе си.

Когато аз продължих да пиша КРИЛЕ в 2010 година, беше почти невъзможно да намеря енергия и връзка, за да ги пиша. С книжките беше същото. Аз трябваше да се върна във форма с душевен импринт, който практически не съществуваше. Ние може действително да държим някаква част от нашата душевна енергия вложена в старите форми и да подскачаме тук-там между степените на възнесението, ако избираме да служим на много различни нива, но ние не можем да оставаме в старото пространство за дълъг период от време. Ние ще разберем, че голяма част от нашата душевна енергия ще присъства в нашите нови, или в действителност изначални роли...роли, заради които сме дошли преди всичко на планетата.

Така, как всичко това е свързано с наличието на повече от една близнакова душа?

В стария свят или старата реалност, ние бихме могли да открием, че действително сме свързани с нашите близнаци. След пристигането си в новата реалност, можем да открием, че повече не сме съединени с този конкретен човек. Ние можем даже все още да общуваме с тази близнакова душа, но да  усещаме, че тази връзка някак  си е отишла. „Може, аз грешах и тя/той никога не сме били близнаци!”- може да си помислим ние. Близнаковата душа от старата реалност може да се окаже пуста, отиваща си и даже лишена от душа или жизнена сила. Това е така, защото ние се опитахме да се свържем с близнаковата душа, чиято голяма част от душевната енергия сега отиде някъде. Чистите и изначални аспекти на тази душа се повдигнаха в следващото измерение, където ние действително ще се срещнем отново и ще си съответстваме по-добре  един на друг по нов начин.

Ако това звучи твърде неудобно и сложно и звучи като странна научно-фантастична история, ние може да изберем да приемем друг сценарий вместо този: нашата предишна душа-близнак не е преминала в другата реалност като нас. По някаква причина тя/той е решила да остане назад и е решила да не приема своята нова роля. По някакво космическо чудо ние сега ще получим съвършено друга близнакова душа и тя ще бъде много по-жива, по-подходяща за нас и по-съответстваща на това, което ще правим и как ще живеем в новата реалност. Това все още може да се усеща малко странно, тъй като подмяната на нашите близнакови души има почти такова светокопие и лични черти, както и първия близнак! Същата душа, различна форма.

Душевната енергия може да изпълва много различни форми в едно и също време. Където ние най-добре вибрираме, се въплъщаваме във физическа форма, или по-точно, в задача или роля, които в най-голяма степен съответства на това, което сме станали във форма. По този начин, енергията на нашия душевен близнак може да идва и да си отива в нашия живот, тъй като тя се проявява във форма, която е най-близка до нашата собствена, или на това, в каква реалност ние сега живеем. Така че, ако нашата душа-близнак избере да не се открива и разширява, а да се движи в съвършено различно направление в друга реалност, ние можем да знаем, че нашата душа-близнак ще се появи за нас, но може да пребивава в нова форма, която ни подхожда много по-добре.

И още малко за природата на близнаковите души:

Отношенията между близнаковите души съществуват на висшата платформа на реалността. Техните взаимодействия също  вибрират  много по-висше, тъй като те контактуват по начин, който използват душите във висшите измерения. Една от техните връзки служи за тяхното повдигане на висшата платформа. По този начин, комбинацията на техните енергии ги повдига към висше вибриращо съществуване.  Това създава една нова мрежа за двама. Тези души бяха съединени заедно много по-дълго, отколкото с други, с които са контактували. Тяхната връзка е чиста, заради резонанса между двамата. Близнаковите души се събират заедно в ниските измерения с цел поддръжка и подкрепа и по този начин те са предани един на друг, но те също помнят, колко е добре да играят заедно. За всяка реалност може да съществува свой близнак, защото всяка реалност има своя цел и съществува в различни измерения. Новата реалност- това е дегенерация, ново начало и по този начин това може да означава нова душа-близнак, ако е необходимо. Но това в действителност е съвършено същата душевна енергия в ядрото на всички връзки на близнаковите души, даже и ако са в различни форми.

Вие знаете ли как нашите пухкави компаньони се завръщат при нас в нова и различна форма след като ни напуснат? Те не могат повече да съществуват в тази форма в реалността, където се намират. И за да се повдигнат и присъединят към нас още веднъж, те трябва да се преродят свежи и нови в новата реалност, където ние току що пристигнахме. Това също е вярно и по отношение н на наличието на няколко близнакови души, само че нашата предишна душа-близнак не е задължително да умира физически, когато тя се прехвърля в ново по-високо измерение.

 

Карен Бишоп

Папка: Пламъци Близнаци | Посещения: 2477 | Ченълинги
Контакт          3.238.235.248