Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)
The 9th D


04:32
26.02.2020
Сряда
3.226.122.74


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Пламъци Близнаци


Разговори с Луцифер [66]Статии [201]
Матрицата 5 [55]Нумерология [28]
Астрология [31]Великият преход [110]
Кармична Астрология [13]Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13]Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13]Петър Дънов [4]
Джасмухин [8]Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7]Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22]Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8]Пътят на душите [6]


Срещата на Близначните пламъци

Приветствам Ви, Планета на Близначните Пламъци. Аз Съм Чамуил в Светлината на Любовта. Ние Сме Едно Цяло и съвместното ни послание е пропито от Радостта при срещата ни с Вас, любими.

А сега, възлюбени, да разгледаме метафората Земя и Цвете.

Земята е Енергията Ин – тя подхранва, вдъхновява цвета за растеж, напъпване, разлистване и благоухание.

Цветът е енергията Ян – той познава Слънцето, Небето, вятърът, пеперудите, Живота и т.н. като разказва на Земята за наблюденията, откритията и озаренията си.

Те не могат един без друг, както и Близначните пламъци.

Когато се срещнат, Близначните Пламъци веднага се разпознават енергийно. Как се случва това?

- Сходство на Енергиите. Близначни Пламъци от един сътворен Лъч (Кълбо). Еднаквите светлинни копия се чувстват на момента.

- Сходство в честотата на вибрациите. При срещата си Близначните Пламъци, винаги са в синхронно ниво на развитие на Душата. Това, което единият от Близнаците е познал на другия край на света, другия вече го отчита на свръхсъзнателно ниво.

- Общо Предназначение. Това впоследствие го показват знаците – общи духовни интереси, приятели, книги, филми...

- Признакът на Допълнението – Даровете, таланта и хобито са взаимодопълняеми, а не се повтарят или отдалечават.

- Признакът на Прочистването – веднага прочистват егото си огледално на фино ниво (емоции, страхове, илюзии, убеждения и т.н.). Често именно този признак може да отдръпне Близнаците един от друг. Затова ви напомняме, скъпи, подгответе се за срещата грижливо – разграничете се от егото, открийте капаните и методите му.

- Енергийно чувстване от разстояние – приближаване, отдалечаване (физическо, психологическо) усещане на състоянията и т.н.

- Телепатично общуване – четене на мисли, често еднакъв ход на мисълта при изпълнение на Предназначените задачи.

- Нива на разпознаване:

А. Физическо усещане сърдечния ритъм при Срещата – блясък в очите и трескаво състояние;

Б. Психологическо – Усещането на Източника, Покоя, Радостта, Любовта, Присъствието;

В. Енергийно – вълните на Родния Лъч, синхронни честоти на вибрациите;

Г. Творческо – желание за съвместно творчество, за създаване на съвместни проекти.

- Любовта в енергийните половинки на лъча върви възходящо – от разпознаването до сливането. Верността и предаността на половинките е най-мощната, защото не са ограничени от Договора за Любов (както в случаите на кармичните партньори и Родствените Души). Любовта им е естествена. Тя просто съществува. Не се ражда и не умира, не се появява. Тя е! Вечно!

И така, предлагаме на сърдечното ви внимание Планетарната Медитация „Ускоряване срещата на Близначните Пламъци”.

Ще повторим, че това е планетата на Близнаците. И в епохата на Новата Ера е изцяло уместно да се срещнат половинките за изпълнение на Мисията, а не само за запълване празнината от емоционалната самотност.

Отпуснете се, любими. Заемете удобна поза. Можете да пуснете любима ви мелодия, която да не отвлича вниманието ви, да запалите свещи, да ароматизирате с благовонни масла помещението за медитация.

Почувствайте съединяването си с Вселената. С всяка Същност на Източника. С приятелските планети на Светлината. Почувствайте сърдечната си връзка със Земята. С нейния Близначен Пламък – Небето. Просто бъдете, присъствайте.

Почувствайте душевната си здрава връзка с всеки човек, с Колективния Разум на човечеството. Пожелайте среща на всички Близначни Пламъци по Земята (енергийни и физически). Помнете Закона за Изобилието на Вселената – колкото по-чисти са по вибрации желанията ви, толкова по-бързо ще се претворят в живота личните ви мечти. Пожелайте на всички това, което искате да получите.

Почувствайте това. То е нашият Дар. То е Енергията за Ускоряване на Срещата, чувствате ли го? Вдъхнете тази енергия в сърцето си, познайте нейната трепетност, чувственост, топлина. А сега си преставате, енергетиката на Вашия Близначен Пламък. Лесно е – енергията е идентична. Просто я дублирайте.

Заедно сте. Колко е прекрасно това, скъпи. Радостта изпълва Енергиите ни. Чудесен миг на Срещата. Триизмерната реалност ще съедини Телата ви подобаващо, но със сърцата и Душата си, вие сте заедно. Бъдете в това чудесно състояние толкова, колкото поискате. Но не забравяйте за приземяването след медитацията. Почувствайте, как Енергиите на Земята докосват Телата ви, Душата влиза в тялото до допустимото за функциониране ниво. И вие няма да загубите този Дар. Оттук-нататък той е с вас. Той се е влял в клетките ви, биополето ви. Признайте си това чувство преди заспиване, преди събуждане, когато пожелаете. Бъдете горещо обичащи винаги!

А сега, възлюбени, приемете още един Дар на Любовта от Нас, от нашия Дом – „Молитва за подмладяване”, Дарът на Розовия Лъч!

- обърнете се към Висшето си АЗ с молба за партньорство;

- вдъхнете последователно в клетките си седемте Лъча – синия, розовия, зеления, златистия, белия, виолетовия и жълтия. Ще се активизират седемте нишки на ДНК, които вкупом отговарят за подмладяването на организма и вярвайте, вярвайте, скъпи!

- произнесете намерението „Давам разрешение на Възлюбеното си Аз Съм Присъствие да активизира за постоянно енергийната и физическа дейност на тимусната жлеза”. Масажирайте целия гръден кош при тези думи, като укрепвате с физическото действие резултата.

- Визуализирайте се млад, красив, жизнерадостен, лек, искрящ, светещ и си кажете „Щастлив/а съм, радостен и прекрасен. Благодаря на Светлината, на Висшето Аз за очистването, оздравяването и подмладяването. Аз съм изпълнен със Сили, Радост, Покой и Любов.”

С Любов и Почтителност, Владеещите Розовия Лъч – Чамуил и Любов

Послание на Учителя Чамуил и Любовта от 19.12.2011


Превод: Анита

http://www.yosif.net/articles.php?lng=bg&pg=4182
Папка: Пламъци Близнаци | Посещения: 1526 | Ченълинги
Контакт          3.226.122.74