Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)
The 9th D


06:06
12.12.2019
Четвъртък
3.233.224.8


Онлайн: 2
Гости: 2
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Енергиен Вампиризъм


Разговори с Луцифер [66]Статии [201]
Матрицата 5 [55]Нумерология [28]
Астрология [31]Великият преход [110]
Кармична Астрология [13]Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13]Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13]Петър Дънов [4]
Джасмухин [8]Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7]Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22]Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8]Пътят на душите [6]


Тълкуване на Емблемата на Кармическата медицина

Кармическата медицина се опира на опита на всички известни медицини. Тя е поставена над националността и вероизповеданието, за което свидетелстват Червеният кръст и Червеният полумесец.

В емблемата е използвана чашата на Асклепий (Ескулап). Тя е мярката за точността и ограничението. Според легендата потомството на Асклепий основало медицината. Омир споменава в неговите синове като изкусни доктори, а дъщерите му Хигиена и Панацея и до днес съществуват със своите имена в медицинските речници (хигиена и панацея).

Основна тема в емблемата е змията. Още от древността тя е символ на енергийната мълния и на поразяващата енергия. Кармическата медицина учи, че човешкото тяло е изтъкано от енергии, които го управляват, които му причиняват болестите, но оздравяват. Двойният език на змията припомня принципа на дуалността и взаимодействащите си половини: ден-нощ, бяло-черно, мъж-жена и т.н.

Всяко взаимодействие поражда енергийна вълна. Чрез контактите си с обкръжаващия го свят човек също създава енергийни вълни. Това са вълните на неговите мисли, чувства и желания, които го водят към еволюционното развитие на душата, духа и тялото му, или към неговата деградация, болка и ранната му смърт.

Главата на змията безжизнено е отпусната надолу към земята, а "за змията прахта ще бъде храна”, се казва в Изхода. Отпусната змийска глава говори за това, че промъквайки се в човешките души тя нашепва мисли и чувства, от които започва изкушението. Триезичният пламък е символът на триединството – Отец, Син и Светия Дух. В окултизма той е символ на трите човешки тела: физическото, астралното и менталното. Всяко тяло трябва да сияе със своята топлота, светлина и знание. Трите езика на пламъка са трите божествени лъча. Единият осветява човека с Вяра, вторият с Надежда, а третият с Любов.

Изобразената на емблемата планета Уран е менталната планета на новата епоха на Водолея, в която навлиза човечеството на Земята. Това е епохата на новите знания, учения и религии, на синтеза на науките. В кармическата медицина планетата Уран означава, че единствено чрез тънкото и задълбочено самосъзнание към човека ще се влее истинското здраве. Нептун е символ на религията, знанието и възвишения духовен мир на човека, състояние, което единствено е способно да го приведе в божествена хармония.

Емблемата на кармическата медицина е своеобразно мандало, с чийто ключ ще можеш да осъзнаеш природата и да овладееш тайните на Причините и Следствието, името на които е Карма.

Енергийните вампири - Александър Александрович


Папка: Енергиен Вампиризъм | Посещения: 901 | Ченълинги
Контакт          3.233.224.8