Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)
The 9th D


00:52
29.02.2020
Събота
3.229.118.253


Онлайн: 2
Гости: 2
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Статии


Разговори с Луцифер [66]Статии [201]
Матрицата 5 [55]Нумерология [28]
Астрология [31]Великият преход [110]
Кармична Астрология [13]Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13]Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13]Петър Дънов [4]
Джасмухин [8]Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7]Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22]Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8]Пътят на душите [6]


Какъв сте на работното си място - според кръвната група


Информацията, която всеки шеф би искал да има.

I (0) група

0 - прекрасно работят в колектив. Предпочитат да работят с хора - търговия, банково дело, театър, балет - всяка среда, където се работи в екип. Обичат, когато натоварването им е максимално. Но желанието им да направят от всичко по много може да се обърне и с обратната си страна. При такъв подход много детайли, често пъти важни, те просто пропускат. Предпочитат да работят в шумни помещения. Затворете ги сами в звуконепроницаем офис и в края на деня те просто ще лазят по стената. На събеседвания те се представят като уверени, комуникабелни работници. Винаги поемат върху себе си отговорността за това, което става на работното им място и не са склонни да прехвърлят вината върху началника, колегите, съдбата. Работата за тях трябва да бъде интересна и високоплатена. Ако трябва да направят избор между два аспекта, те ще предпочетат парите.

II (А) група

За да работят нормално хората с кръвна група А имат нужда от ред, логика и подход. Ако им се струва, че в работата няма ясно определена система, те ще я създадат. Поставяйки пред себе си цел, те работят педантично и постепенно, преминавайки от един елемент към друг. Областите, в които се изисква моментна реакция и гъвкаво мислене не са за тях. Защото А постоянно нервничи по повод финансите, например. Те педантично претеглят и обмислят всяка своя банкова операция. Но когато работата стигне до вземане на решения за инвестиране, те се стъписват.
Хората от тази група прекрасно работят в солидни организации и много добре се вписват в служебната йерархия. Те предпочитат не да ръководят, а да получат точни инструкции и смятат, че по-добрият вариант е всеки да се занимава със своята работа. Предпочитат да работят в тиха, спокойна обстановка, без странични шумове.

III (В) група

Хората с кръвна група В са усърдни, целеустремени работници. Специалисти във всичко. те са готови да работят извънредно, особено върху своите собствени проекти. Но могат да доведат до логичен край и чуждите идеи, тъй като притежават способности да мислят стратегически. В работят по-добре в стабилна обстановка. Трудно се приспособяват към промените, мнението на околните не ги вълнува особено. В резултат на това нерядко ги смятат за груби и прекалено самоуверени. Търсят помощ от другите само в случай, че им е абсолютно невъзможно да се справят във всяко едно начинание.
Отношението на В към парите е практично, като към средство да получат онова, което им е необходимо. Тяхната финансова сдържаност е проява на рационалност. Ако В се занимават с инвестиции, те предпочитат да си имат работа с нещо съществено и стабилно - например недвижими имоти. Не доверяват на акции и борсови машинации.

IV (АВ) група

АВ - това е най-рядката кръвна група. И тези, които принадлежат към тази група, веднага се забелязват. Във всяка организация хората от тази кръвна група са тези, които знаят всичко. Те имат невероятен потенциал. Присъщо им е да се занимават със систематизиране като А, упорити са като В и комуникабелни като 0. В тях кипи доста странна смес от талант и темперамент. Затова те имат равни шансове да излетят до върха и да претърпят съкрушително поражение. Доста характерно за АВ е честата смяна на местоработата. Понеже им се струва, че като стоят на едно място, изпускат важни неща, АВ се стремят да избягват онези места, където от тях се изисква да вземат решения. При тестване на интуицията и умението да планират, АВ демонстрират най-високите резултати. При това обаче техните показатели на емоционална стабилност са много ниски.
Във финансов аспект АВ са импулсивни и непредсказуеми. Днес те ще харчат огромни суми наляво и надясно, а утре ще икономисват всяка стотинка.

Папка: Статии | Посещения: 1276 | Ченълинги
Контакт          3.229.118.253