Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)
The 9th D


01:27
29.02.2020
Събота
3.229.118.253


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Статии


Разговори с Луцифер [66]Статии [201]
Матрицата 5 [55]Нумерология [28]
Астрология [31]Великият преход [110]
Кармична Астрология [13]Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13]Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13]Петър Дънов [4]
Джасмухин [8]Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7]Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22]Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8]Пътят на душите [6]


Проверка на съвместимостта по кръвната група

  0 и 0

В такъв брак и двамата партньори обичат да излизат, да се срещат с нови компании и да се веселят. Това ги устройва, понеже всичко, което е необходимо на 0-та е свободата да се занимава с това, което му е интересно. Те прекрасно си подхождат в сексуален план. И двамата обичат експериментите и нововъведенията в леглото. Проблеми могат да възникнат във връзка с невероятната способност на 0 да се приспособява. При възникване на известно неразбиране между съпрузите, 0 могат да решат, че е по-добре нещо да променят, а не направо да решават въпроса. Подобна тактика може да доведе до пълното неразбиране на проблема.


  0 и А

От 0 и А се получават добри, но трудни партньори. По природа А са интроверти, а 0 - са тяхна противоположност. А предпочитат стабилност, 0 обожават приключенията. А се стараят да избягват откритата демонстрация на чувства, а 0 правят това с огромно удоволствие. Противоположностите обаче се привличат, и именно благодарение на това бракът между А и 0 е възможен. Слабостта на единия партньор е силата на другия. А смятат 0 за интересни и необикновени, възхищават се от тяхната свободна, общителна натура. На свой ред 0 са заинтригувани от задълбочеността на А. Основният проблем в подобен брак обикновено стават несъвместимите възгледи на партньорите по отношение на всекидневието. А го приема като благодат, 0 не може да го търпи. В секса става същото - А се придържат към ритуала, 0 се нуждае непрекъснато от нещо ново.


  0 и В

Специалистите определят и двете групи като активни. Те са активно обаче по различен начин - В са по-прагматични и организирани, 0 са по-бързоподвижни. И по темперамент те са абсолютно противоположни. В са интроверти, 0 - обратно; В обичат тесния семеен кръг, 0 обожават да се срещат с други хора. Но както често става противоположностите се допълват взаимно. В цени общителната и открита натура на 0, а 0 се възхищава от целеустремеността на В. Подходът им към секса също е противоположен, но находчивостта на В и приспособимостта на 0 се съчетават прекрасно.


  0 и АВ

0 и АВ са доста сходни в много неща - те са общителни, бързоподвижни, техният подход към брака практически е един и същ. В този съюз има и други интересни аспекти. Така например, макар 0 да са енергични и винаги готови да започнат нови проекти, те нямат стремежа на АВ да направят всичко идеално каквото и да става. АВ добавя в домашния ред елемент на практичност и акуратност. И двамата партньори умеят да се приспособяват лесно към промените, което позволява на двойката да се справя успешно с всекидневната рутина и с възможните проблеми. Но има и една потенциално конфликтна зона: желанието на АВ да има неприкосновено пространство. За 0 подобен стремеж може да бъде абсолютно неразбираем. Затова пък 0 и АВ прекрасно се съчетават в сексуален план -- и двамата обичат новите неща.


А и А

Брак, в който и двамата партньори са от кръвна група А ще бъде много организиран и сдържан. Обаче А са доста чувствителни, те се обиждат лесно. Затова повечето конфликти ще възникват именно поради това, че някой от тях ще се почувства обиден. Тогава спокойствието им отлита и около тях става доста горещо. А са хора на навика. те се чувстват прекрасно, когато дните се нижат един след друг, месец след месец без да се променят. Понеже и двамата партньори предпочитат всичко да бъде предсказуемо, сексът при тях е по-скоро своеобразен ритуал, при който времето, позата и продължителността ще бъдат неизменни. Именно това обаче е нужно на А.


А и В

Всеки от партньорите в такъв брак е талантлив по своему: А -- творчески, В -- технически. Те функционират съвместно като добре подбран екип. И двамата се справят отлично с поддържането на механизма на техния брак в работно състояние.
Прекрасно се съчетават и в сексуален план. За В е много важно да достави удоволствие на партньора си. А могат да бъдат достатъчно изобретателни, независимо че им харесва постоянството. Струва си двамата да отрегулират системата на сексуалните си отношения, и ще съумеят да станат една щастлива двойка. Проблемите в подобен съюз възникват основно поради това, че и двамата са прекалено разсъдливи. Затова пък, когато възникне конфликт, те са състояние да погледнат на него обективно и да се постараят да го решат.


А и АВ

В много неща А и АВ си приличат: те са натури творчески, темпераментни, готови да оказват на партньора си постоянна емоционална подкрепа. В подобен брак А удържат бурната натура на АВ. Сложният темперамент на АВ ги прави доста взривоопасни. А пък винаги са готови да застанат до съпруга си при възникване на проблеми. Затова пък АВ не допускат партньора им да скучае.
В сексуален план А и АВ прекрасно се сработват. Подходът на АВ към секса е много изобретателен, при това обаче те не възразяват срещу склонността на А към рутината -- нещо повече, дори се наслаждават на това. И изобщо, до разсъдливия А се чувстват в безопасност.


В и В

В подобен брак партньорите постигат неочаквани резултати: всеки от тях запазва немалко от личната си свобода и в същото време те са истински близки. Бракът между В и В е доста продуктивен -- в смисъл, че партньорите си помагат взаимно в развитието си. Възникват обаче и проблеми, особено когато в тях се разгаря съревнователният им дух. Тогава в дома им става горещо. В има склонност да отстоява възгледите си до последно. Затова в такъв брак съществува опасност да се превърне в семейство, където партньорите се обичат, но изобщо не могат да живеят заедно.


В и АВ

В много цени оригиналността и приспособимостта на АВ, които пък са привлечени от строгия ред и упоритостта на В. И единият, и другият тип се възхищават от онези качества в партньора си, които на тях самите не им достигат. Заедно съпрузите са силен екип. Независимо от различния им темперамент, и В, и АВ от първите дни на брака си се стараят да говорят за всичко открито и искрено. Със своята субективност и догматизъм В е склонен към авторитаризъм, и само АВ може да понесе това. Отношението на АВ към секса като цяло е доста сложно - иска му се нещо ново и непредсказуемо, докато В предпочита да планира нещата предварително. Силата на АВ обаче е в това, че те се приспособяват прекрасно към всякакви обстоятелства и с радост ще направят компромис.


АВ и АВ

Бракът между двама с кръвна група АВ е едно наистина енергично и бурно явление. Срещата на двама "сложни" темперамента обещава изненадващи резултати. Да се предскажат постъпките на АВ практически е невъзможно. И благодарение на този елемент непредсказуемостта на тези бракове заприличва на увлекателна партия шах. Тъй като АВ притежават невероятни запаси от енергия, съпрузите ще се подкрепят и вдъхновяват постоянно един друг. Но те ще имат проблеми с контрола на своя "сложен" темперамент, и това може да доведе до възникване на съществено напрежение. Понеже АВ стигат до крайности във всяка своя изява - както в хармонията, така и в кавгата - техните сексуални отношения ще бъдат или чести и страстни, или редки и безразлични. Като цяло, бракът между двама с кръвна група АВ притежава всичко, освен стабилност.

Папка: Статии | Посещения: 2061 | Ченълинги
Контакт          3.229.118.253