Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


13:35
20.04.2024
Събота
18.222.117.109


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Астрология


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Кога идва вдъхновението?

Всички ние, независимо от пол, образование, възраст, професия имаме своите стремежи и представи, желание да ги реализираме, издигайки се над днешния ден и обстоятелствата, поглеждаме към звездите и мислите ни понякога необяснимо как, но отлитат високо-високо, почти до звездите. И вдъхновени, сме готови да преобърнем света, но да постигнем желанието, стремежа, мечтата. Не ни се случва всеки ден, уви. Но помним дълго своя миг на вдъхновение, носим го в сърцето си, черпим сили от него и сигурно искаме такива мигове да са по-чести.

Как да го направим? Има ли формула на вдъхновението? Оказва се, че за всеки от нас тя е различна. И е важно да сме наясно не само с това, от което се нуждаем самите ние, но може би дори повече ни е необходимо да знаем нещичко за човека до себе си.

Овен

Вдъхновението при Овните идва тогава, когато се появява идеята. Овенът е пионер, авангардист, вечен двигател, постоянен търсач на приключения, диамант, който се нуждае от качествено шлифоване. Той е онзи хулиган, който пръска семената, а на останалите зодиакални знаци оставя да събират, да се грижат и пазят плодовете. Овенът е гений - каже дума и тя е златна, с всяка фраза уцелва десятката.


Овни, старайте се да търсите съмишленици, способни да реализират идеите ви в живота и чувството на окриленост няма да ви напусне до дълбока старост. Резултатно може да се окаже сближаването ви с Козирози и Риби.

Телец

Каквото и да правим, възприятието на теленцето е винаги земно. Мислите си, че това е нещо лошо? Това е великолепно! Докато другите витаят в облаците и строят въздушни кули, Телецът прави пари от въздуха и умее практично да ги харчи, което също не е маловажно. А плодотворната енергетика за Телеца се проявява във вид на голяма собствена къща, голям брой деца, градина, на която и съседите му завиждат, в която напук на всички расте някое странно растение, с трудно произносимо име. Изобщо, в родното огнище цари мир и хармония. Телецът е щастлив, когато всичко е спокойно и е нещастен сред суета и бъркотия. Той може да гради и възприема околните само когато е умиротворен.

Близнаци

Щастието за Близнаците настъпва в момента, когато започнат да изразходват от своите собствени сили по-малко Вече е известно, че много други зодиакални знаци черпят от вашата енергетика, малко по малко я източват, като истински вампири са. Не се суетете, не се сдърпвайте за дреболии, а се старайте да вникнете в същността на това, което става около вас - това е най-късият път към вдъхновението. Нов живот може да ви помогнат да започнете само точен график на действията и обмислен план.

Рак

Ракът е чувствителен, обаятелен, екстравагантен знак, но не му стига опит. Затова за 30 години живот прави проучвания и стои на място - всичко, което е било до 28-29-годишната му възраст не е сериозно. Голяма част от представителите на този знак през първата половина на живота си се подценяват, страхуват се от собственото си мнение. Затова пък през втората половина... това обаче е друга тема. Пътят към щастието за Рака минава през познанието на самите себе си и отъждествяването им с част от един цялостен организъм. Например, хубаво е, когато в семейството им всичко е добре. "На мен ще ми бъде добре, когато на теб ще ти е добре - това е девизът на Рака, в това е щастието на Рака.

Лъв

Най-високата точка в своето развитие Вие ще постигнете изучавайки тайни философски доктрини, учения, религия или може да се заемете с билколечение, таро. Постоянната идея на Лъва обаче е да завладее целия свят или да го изучи до основи, до началната точка. Още от детството си до дълбока старост Лъвовете са най-големите "питанки". Затова пасиансите с карти или гадания от рода "обича ме - не ме обича" не вършат работа, те се нуждаят от нещо по-сериозно и дълбокомислено. Не сдържайте импулсите си, вътрешният глас на Лъва винаги подсказва правилното решение. Зареждайте се с енергия от миналия си опит, от бабината ракла на тавана, от фотографиите, запечатали моменти с десетгодишна давност.

Дева

За да развие своите вродени таланти, Девата ще трябва да ... помързелува, да позвъни на работа и да каже, че е болна и цял ден да си седи пред компютъра, играейки банални игри или ровичкайки безцелно. Само по този примитивен път на безсмислени постъпки Девата ще направи нещо истинско... Живот, разчетен според минутната стрелка, ви омръзва много бързо, а ако работите постоянно, в повечето случаи е повече показно. Спрете се, полежете няколко дни "на една кълка", прочетете някой детективски роман, изгледайте някоя сапунена опера и гениалната идея сама ще дойде при вас, а чрез почивката ще дойдат и силите за нейното претворяване.

Везни

За творческите Везни вдъхновението съвсем не е нещо маловажно - понякога е свързано с работата на вашия знак, с кариерата ви. Музата обаче няма да пристигне с такси по заявка, а ще се появи чрез усърдна и често пъти монотонна работа. Може би времето ще тече скучно за вас, но в една прекрасна минута, след 9 часа досаден труд, случайна похвала от страна на колега от екипа може да предизвика във вас прилив на сили. На Везните категорично се забраняват кавгите със съмишленици. В едни впряг с караници Везните няма да стигнат далече. Вдъхновение и младост могат да им дадат системно прилагани диети.

Скорпион

Най-голям брой гениални хора има сред Скорпионите. Животът им е абсолютна загадка! Но има едно качество, което ако се възпитава в Скорпиона, той може да постигне невиждани успехи. Това качество е спонтанност на възприятието и бърза реакция. В битов план вие не сте от най-сръчните, често ви казват, че сте "с две леви...", но в екстремни ситуации, когато на пожар трябва да се направи нещо, когато всички други вече са се отказали, вие запретвате ръкави и се хвърляте напред, за да запушите пробойната... Лесното за вас е трудно, трудното - за вас е лесно. Вие по-малко от другите трябва да се обвинявате за извършеното, но поне в душата си да не отстъпвате от принципите си. Целия си живот може да изживеете в името на една единствена секунда!

Стрелец

Вие трябва да се научите да се потопявате в партньора си и да разбирате слабостите на другите хора. Вдъхновението може да дойде при вас чрез изкуството, но не като работа, а като хоби. Колкото по-беден е Стрелецът, толкова по-талантлив е той, а шедьоврите в творчеството или в работата му ще бъдат направени тайно, "нелегално", когато всичко е трудно, тежко, никой не му помага, наоколо са врагове и проблемите са налице (и са изписани върху лицето). Ако сам не се похвалиш, никой няма да те похвали. Стрелецът черпи сили чрез удовлетворяването на своите малки слабости и собствените си капризи.

Козирог

Всякакви рамки могат да доведат Козирога до комплекси. От детството родителите са внесли в живота на всеки Козирог голяма лепта, понякога дори бреме, което те носят през целия си живот. Едни от тях са благодарни за възпитанието, което са получили, други са готови да дадат живота си, за да се освободят от него. Където присъства стремеж към победа и воля, там сковаността на Козирога свършва. Постарайте се Ваш девиз в живота да стане изречението: "Който търси, винаги намира", а не: "Умният няма да катери планината, а ще я заобиколи". Възпитавайте в себе си чувство за справедливост, изучавайки културите на други народи, Вие по-обективно ще започнете да се отнасяте към себе си. Спортът може да освободи вашия знак от задръжките.

Водолей

Периодът на творчески подем идва чрез приближаване на бъдещето към настоящето, когато плановете се превръщат в реалност. И ако Водолеят улови "пулса на времето" в днешния ден, то той ще се окаже най-щастливият човек не само в зодиака, но и на Земята. Второто важно качество на Водолея за оптимистично настроение е: вяра, надежда, любов. Вяра в себе си, надежда за бъдещето, а любов - към миналото.

Риби

Идеята в живота на най-последния, хитър и умен знак в Зодиака е: "Да си нужен някому". Енергията на Космоса протича чрез вярата и любовта, важна е и формата на възприятието. Например, някои Риби получават морално удовлетворение, предлагайки на любимия човек само да прочете любима книга или давайки пари назаем. Любовта може да сътвори с Рибата просто чудеса. Рибите са първооткриватели. Щом Рибите започнат да живеят с бъдещето, спуска се техният ангел-хранител и вдъхновението им се събужда. Нито миналият опит, нито днешният ден няма да сътворят чудеса за вашия знак. Вашата посока е само напред.

Папка: Астрология | Посещения: 2754 | Ченълинги
Контакт          18.222.117.109