Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


16:24
25.04.2024
Четвъртък
3.146.105.194


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Любовна тактика


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


12 - Засвидетелствайте своята преданост

Основно правило: Колкото по-убеден е другият, че го цените, толкова по-силна е любовта му.


Когато всичко възможно е казано и направено, често ще чуете и от двете страни: „Какво съм аз за теб” Всички други въпроси са вариации на този. Колкото по-ценен се чувствате, толкова по-силна ще е любовта ви. Ето няколко тактики как да демонстрирате колко високо цените вашия любим.

Любовна тактика № 43 - Не си тръгвайте!

Понякога любимият изглежда напълно равнодушен към усилията ви да го покорите. Не се подвеждайте от такова измамно поведение. Тази привидна съпротива е естествен начин да се отхвърлят по-малко искрените - и по-малко преданите - ловци на сърца. Предизвикателството е дали ще успеете да докажете чрез търпение и упоритост, че любовта ви е истинска.

Притеснен, ще се запитате: „В какво сгреших?" Ако стриктно сте спазвали тактиките в тази книга, отговорът е: „В нищо" Вие сте на прав път. Просто трябва да използвате „Любовна тактика" малко по-дълго - и по-умело - като се учите от грешките си и постоянно се усъвършенствате. Скоро ще ви отвърнат с взаимност.
Но вие не сте застрахован от грешки! Нормално е понякога гласът ви да трепери или да постъпвате необмислено! И вие сте човек като всички други и хората ще ви обичат въпреки грешките и дребните провали - или именно заради тях. Не спирайте, опитвайте отново! Единствената сериозна грешка, която може да допуснете, е да се откажете.

Ако имате вече доста срещи зад гърба си, но не чувствате напредък, не се обезсърчавайте! Неотдавна д-р ДЖойс Брадърс публикува статия, в която окуражава неуверените любовници. Позовавайки се на едно изследване на брачни двойки, тя изтъква, че повече от половината жени са изпитали любов към бъдещите си съпрузи след поне двайсет срещи. С други думи, на любовта е необходимо време, за да укрепне. Мъжете също са склонни постепенно да обикват жените, с които общуват.

СЕНЧЕСТАТА ДОЛИНА НА АПАТИЯТА
Колко ще стоите там? Това зависи от способността ви да постоянствате, дори когато загубите всякакъв интерес. Подгответе се отрано, защото все някога ще настъпи момент, в който чувствата ви към любимия ще изстинат може би ще си кажете: „Добре... Преди наистина си струваше, но сега просто ми е все едно. Бях готов да жертвам всичко, а сега не съм сигурен дали го искам, дори той да ме желае!"

И това ще отмине. Всъщност вие сте по-близо до целта от всякога. Настъпило е времето, когато любовта ви ще бъде подложена на изпитание. Защото любовта във висшата си форма е преданост, сила на волята, без да очаквате награда.

Това не означава, че повече не заслужавате щастие и емоционално удовлетворение, заслужавате ги и тепърва ще ги получите. Но първо ще извървите пътя през сенчестата долина на апатията, за да докажете цената си! Подобно изживяване е неизбежно за всяка истинска любовна връзка.
Нима можете да останете вечно в това състояние, без желание за близост, без надежди? Разбира се, че не! Ако сте лишен от любов дори за кратко време, желанието ви ще се възвърне с пълна сила.

Ако твърдо сте решили да понесете всичко до края, няма да има сърце, което да ви устои. Или да цитираме добре известната максима: „Състезанието не се печели от бързия, нито битката - от силния, а от този, който устоява докрай."

Понякога всичко ще ви изглежда много объркано и ще ви се струва, че никога няма да узнаете отговора. Но бъдете спокойни - има отговор, има решение, има изход. Необходима е единствено упоритост, за да стигнете до него. Ние сме сигурни, че ще го намерите.

Любовна тактика № 44 - Промълвете съкровеното „Обичам те!"

В началото на книгата твърдяхме, че не бива да закичвате сърцето си като значка на ревера, но вече настъпва моментът, когато трябва да промълвите: „Обичам те!" Досега вие непрестанно сте доказвали любовта си - не с думи, а с дела. Думите „отлитат" и хората го знаят. Някой беше написал: „Делата ви кънтят така силно в ушите ми, че не мога да чуя и дума от това, което ми казвате!"

Когато решите да признаете открито любовта си, трябва да си припомните, че хората се страхуват да поемат отговорност. Ако някой заподозре, че се опитвате да му кажете: „Очаквам да ми се закълнеш във вечна любов", неволно ще го прогоните. Използвайте същите думи: „Обичам те!" но ги кажете в контекста и с интонацията на: „Не ме интересува дали ще отговориш на чувствата ми. Желая ти щастие, независимо от всичко!" Успехът ви ще зависи от това, доколко вашият любим ще повярва на думите ви. Те трябва да доказват, че любовта ви означава безусловна преданост в името на щастието, без каквито и да било ангажименти. Не го пристискайте в ъгъла, за да се почувства задължен да ви отвърне с „Обичам те!" Никой не се хваща на този капан! Ако очаквате много, ще спечелите малко. Затова очаквайте малко, но спечелете много!

Не забравяйте, че тези две думи ще загубят силата си, ако им противоречите с действия. Ако „Обичам те!" е куршумът, то действията ви са барутът. Поставете куршума в мускета и стреляйте без барут - куршумът ще се търколи безславно на земята. Но ако забравите да заредите куршума, независимо че имате достатъчно барут, изстрелът ви отново ще отиде на халос.

Когато Съединените щати се появили на политическата карта на света, американската нация била в незавидна позиция. Армията не разполагала с опита и силата на Британската кралска армия, а държавата - с финансовите възможности на Великобритания. Полковник Уилям Прескот, който предвождал американските войски в битката при Бънкър Хил, съзнавал добре риска, изправяйки неопитните си войници срещу обучената и въоръжена до зъби редовна армия. Когато видял противника да напредва нагоре по хълма, той се обърнал към войниците си и им заповядал! „Не стреляйте, докато не видите бялото на очите им!" можело да нямат втора възможност и всеки изстрел трябвало да попадне в целта.

Докато се опитвате да спечелите желания човек, вие ще разберете, че разполагате с достатъчно възможности да произнесете съкровеното: „Обичам те!" Не го правете твърде рано обаче, защото думите ви няма да окажат необходимото въздействие.

Необходимо е първо с много търпение и упоритост да докажете любовта си. Наблюдавайте как любимият бавно, но сигурно напредва „нагоре по хълма към мястото на битката". Когато видите „бялото на очите му" и почувствате, че думите ви ще попаднат право в целта, пригответе се да ги изстреляте. Представете си, че разполагате само с един куршум и на всяка цена трябва да улучите. Така интуитивно ще изберете най-подходящия момент, в който да промълвите: „Обичам те!"

Томас Макнайт


Папка: Любовна тактика | Посещения: 1568 | Ченълинги
Контакт          3.146.105.194