Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)
The 9th D


01:35
20.01.2020
Понеделник
3.95.139.100


Онлайн: 3
Гости: 3
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Любовна тактика


Разговори с Луцифер [66]Статии [201]
Матрицата 5 [55]Нумерология [28]
Астрология [31]Великият преход [110]
Кармична Астрология [13]Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13]Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13]Петър Дънов [4]
Джасмухин [8]Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7]Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22]Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8]Пътят на душите [6]


13 - Разрушете и последните бариери

Основно правило: Ако се оттеглите, другият автоматично ще свали гарда и ще стане по-уязвим за подновените ви атаки.

Често любимият продължава да се съпротивлява, защото мисли, че все още не го разбирате. О, да, той знае, че сте наясно с намеренията му да не се обвързва с вас, но мисли, че не сте осъзнали колко категоричен е по въпроса.

Вашето оттегляне ще реши всичко! Най-важното в този момент е да го убедите, че наистина приемате предложената „сделка" и решението му да не се обвързва с вас. Това е единственият начин да го убедите, че го разбирате. В края на краищата, ще се наложи да демонстрирате умението си да убеждавате, ако възнамерявате наистина да спечелите сърцето му. Ако имате успех, само въпрос на време е да „обърнете играта" във ваша полза. Веднъж демонстрирали умението си да убеждавате, ще стъпите на доста по-солидна основа, когато възобновите претенциите си.

Любовна тактика № 45 - Стратегическо отстъпление.

Една от най-прочутите легенди на Древна Гърция е историята за троянския кон. В продължение на десет години гърците неуспешно атакували Троя, за да си Върнат хубавата Елена. Яките стени на града обаче издържали на обсадата и гърците не успели да проникнат в крепостта. Накрая в отчаянието си те прибягнали до много по-хитра (и по-резултатна) стратегия.

Построили голям дървен кон, скрили в него част от воините си и го закарали пред портите на града. Цялата войска се качила на кораби и отплавала.

Когато троянците видели коня, те останали поразени от този неочакван дар. И тъй като не се чувствали застрашени от нападение на елинската войска, отслабили защитата. Не само отворили портите, но поставили дървения кон на централния градски площад - като символ на неочакваната „победа", изпратена им от боговете.
Но през нощта, докато троянците спели, гръцките воини излезли от коня и отворили портите на града на своите, които се върнали под прикритието на мрака. Троя била разрушена, а Елена - спасена. Стратегическото отстъпление постигнало за един ден това, което десетгодишната война не успяла!

По същия начин, след като дълго сте преследвали желания човек и сте се натъкнали на непробиваеми за вашата любов „каменни стени", приложете тактиката с троянския кон! Отстъпете стратегически! Чувството на облекчение, което повечето хора ще изпитат, ще е толкова силно, че при нова среща с вас - те или няма да са подготвени да се съпротивляват, или няма да могат да ви устоят.

Великият урок, който са ни завещали елините с техния троянски кон, е, че това, което е непостижимо със сила, е постижимо с ум. Любовта не търпи насилие. Но когато приложите стратегията на убеждението, основана на научните принципи и методи на психологията, ще успеете да пробудите любов в желаното сърце!

Любовна тактика № 46 - Радвайте се на Живота с човека, когото обичате!

След всичко казано и сторено, сигурно сте разбрали, че любовта започва и завършва с думата преданост. Любовта ви кара горещо да желаете да имате до себе си някой, който безрезервно да се е обрекъл на вашето щастие, при условие че и вие сте сторили същото за него.

Причината, поради която много любовни връзки безславно приключват, е, че нито единият от двамата не се е обрекъл истински на щастието на другия. Всеки очаква партньорът му да демонстрира пръв предаността си. Но ако засвидетелствате готовността си да обикнете безрезервно някого, това е гаранция, че и той ще ви обикне. Както е казал Ралф Уолдо Емерсон*: „Обичай и ще бъдеш обичан."

Когато спечелите сърцето на своя любим, дайте воля на радостта си! Нищо материално не може да се сравни с щастието да бъдете обичан! Спрете за миг и оценете това, което притежавате! Любовта е най-голямото богатство. Приемете тази истина и благодарете на провидението.
Пожелаваме ви щастие и радост с онзи, когото обичате!

---
* Ралф Уолдо Емерсон (1803-1882) - американски философ идеалист, поет и есеист, родоначалник на трансцендентализма. - Б. пр.


Томас МакнайтПапка: Любовна тактика | Посещения: 1756 | Ченълинги
Контакт          3.95.139.100