Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


14:38
23.04.2024
Вторник
3.15.156.140


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Любовна тактика


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


13 - Разрушете и последните бариери

Основно правило: Ако се оттеглите, другият автоматично ще свали гарда и ще стане по-уязвим за подновените ви атаки.

Често любимият продължава да се съпротивлява, защото мисли, че все още не го разбирате. О, да, той знае, че сте наясно с намеренията му да не се обвързва с вас, но мисли, че не сте осъзнали колко категоричен е по въпроса.

Вашето оттегляне ще реши всичко! Най-важното в този момент е да го убедите, че наистина приемате предложената „сделка" и решението му да не се обвързва с вас. Това е единственият начин да го убедите, че го разбирате. В края на краищата, ще се наложи да демонстрирате умението си да убеждавате, ако възнамерявате наистина да спечелите сърцето му. Ако имате успех, само въпрос на време е да „обърнете играта" във ваша полза. Веднъж демонстрирали умението си да убеждавате, ще стъпите на доста по-солидна основа, когато възобновите претенциите си.

Любовна тактика № 45 - Стратегическо отстъпление.

Една от най-прочутите легенди на Древна Гърция е историята за троянския кон. В продължение на десет години гърците неуспешно атакували Троя, за да си Върнат хубавата Елена. Яките стени на града обаче издържали на обсадата и гърците не успели да проникнат в крепостта. Накрая в отчаянието си те прибягнали до много по-хитра (и по-резултатна) стратегия.

Построили голям дървен кон, скрили в него част от воините си и го закарали пред портите на града. Цялата войска се качила на кораби и отплавала.

Когато троянците видели коня, те останали поразени от този неочакван дар. И тъй като не се чувствали застрашени от нападение на елинската войска, отслабили защитата. Не само отворили портите, но поставили дървения кон на централния градски площад - като символ на неочакваната „победа", изпратена им от боговете.
Но през нощта, докато троянците спели, гръцките воини излезли от коня и отворили портите на града на своите, които се върнали под прикритието на мрака. Троя била разрушена, а Елена - спасена. Стратегическото отстъпление постигнало за един ден това, което десетгодишната война не успяла!

По същия начин, след като дълго сте преследвали желания човек и сте се натъкнали на непробиваеми за вашата любов „каменни стени", приложете тактиката с троянския кон! Отстъпете стратегически! Чувството на облекчение, което повечето хора ще изпитат, ще е толкова силно, че при нова среща с вас - те или няма да са подготвени да се съпротивляват, или няма да могат да ви устоят.

Великият урок, който са ни завещали елините с техния троянски кон, е, че това, което е непостижимо със сила, е постижимо с ум. Любовта не търпи насилие. Но когато приложите стратегията на убеждението, основана на научните принципи и методи на психологията, ще успеете да пробудите любов в желаното сърце!

Любовна тактика № 46 - Радвайте се на Живота с човека, когото обичате!

След всичко казано и сторено, сигурно сте разбрали, че любовта започва и завършва с думата преданост. Любовта ви кара горещо да желаете да имате до себе си някой, който безрезервно да се е обрекъл на вашето щастие, при условие че и вие сте сторили същото за него.

Причината, поради която много любовни връзки безславно приключват, е, че нито единият от двамата не се е обрекъл истински на щастието на другия. Всеки очаква партньорът му да демонстрира пръв предаността си. Но ако засвидетелствате готовността си да обикнете безрезервно някого, това е гаранция, че и той ще ви обикне. Както е казал Ралф Уолдо Емерсон*: „Обичай и ще бъдеш обичан."

Когато спечелите сърцето на своя любим, дайте воля на радостта си! Нищо материално не може да се сравни с щастието да бъдете обичан! Спрете за миг и оценете това, което притежавате! Любовта е най-голямото богатство. Приемете тази истина и благодарете на провидението.
Пожелаваме ви щастие и радост с онзи, когото обичате!

---
* Ралф Уолдо Емерсон (1803-1882) - американски философ идеалист, поет и есеист, родоначалник на трансцендентализма. - Б. пр.


Томас Макнайт



Папка: Любовна тактика | Посещения: 2088 | Ченълинги
Контакт          3.15.156.140