Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)
The 9th D


15:02
29.01.2020
Сряда
18.210.24.208


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Статии


Разговори с Луцифер [66]Статии [201]
Матрицата 5 [55]Нумерология [28]
Астрология [31]Великият преход [110]
Кармична Астрология [13]Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13]Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13]Петър Дънов [4]
Джасмухин [8]Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7]Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22]Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8]Пътят на душите [6]


Точният мъж + Точната жена = Ключ към ...?!

Всеки велик мъж, оставил трайни следи в историята на човечеството, е имал до себе изключителна жена, създадена като че ли по най-специална поръчка. А всяка забележителна жена - подкрепата на не по-малко забележителен мъж. Това показват фактите. Защо е било така, все още е така и вероятно така ще бъде и занапред? Сигурно, защото природата е отредила на двата пола различни, но взаимно и много точно допълващи се роли. Така, че когато единият изпълни добре своята роля, то и другия да се прояви в максимума на заложеното. Мъжът - преди всичко като действащ причинен фактор, а жената - като “терен” за привличане на този фактор и като способност за “отглеждане” на получените тук резултати. Мъжът да е “семето”, жената – “почвата”. И в такъв перфектен тандем, където един без друг те не могат, да се проявяват на всички нива – биологично, емоционално, умствено, духовно…

Така че, когато един мъж има късмета да открие жената, създадена точно като за него, това не означава само любов, но и много още значими неща. А най-вече – пряко и непряко съдействие: главните негови дарби и способности да намерят най-подходящите условия за растеж и изява. В същото време, когато жена открие мъжа на живота си, туй същото отеква далече извън сферата на нейния интимен свят, дава цел и посока и “отпушва” за проявление най-важните нейни качества и заложби. Обичаната жена е главното място за проявление на мъжките усилия, определящо всички други мъжки "места" за проявление. Обичаният мъж пък е стрелката на компаса, указваща всички основни посоки и цели на жената. И това е така, защото едно основно явление и една главна същност имат свойството да пораждат около себе си безброй сродни явления и същности, отекващи във всичко околно.

С други думи, никой мъж и никоя жена не могат да имат и минимален шанс за траен успех в която и да е област на живота, ако до себе си нямат своята “точна половинка”. Значи: главният проблем на всяка себереализация стои не в друго, а в намирането на точния партньор – в създаването (търсенето) на ситуация, при която “семето” да намери своята най-подходяща “почва”. Или пък обратното. Всъщност, повечето хора един ден неизбежно разбират това, но най-често – късно. Може би защото наистина никак не е лесно: сред толкова много хора, да откриеш родения (родената) за тебе, с който (която) можеш да продължиш живота си по линията на най-малкото съпротивление и с общ потенциал за най-значими резултати.

Всички обстоятелства около една първоначална среща между мъж и жена, като част от всеобщия Ред, са в единство и съответствие: с двамата поотделно и с двамата като комплект. А същото означава: дали се запознаваме с някого по време на пътуване, при скачане с парашут, в дискотеката, посредством Интернет или по-друг някакъв начин и как точно го правим … всичко това неизбежно оставя траен отпечатък върху бъдещето на отношенията. Ще рече: намирането на най-подходящия партньор е преди всичко въпрос на откриване (създаване) на нужните обстоятелства – на попадане на точното място в точното време… от което “се раждат” точния начин, точния човек отсреща и оптималното развитие на връзката. А за всеки човек тези обстоятелства са различни, защото хората сме различни. Тук се крие и отговорът на въпроса: защо някои общоприети, популярни днес способи и унифицирани места за общуване между мъжа и жената носят толкова много несбъднати очаквания.

Именно тук твърде голяма помощ може да окаже личното име. В съюз със собствената рождена дата, то дава видимост и яснота по отношение посоката и начина на търсенето - къде може да бъде открита идеалната (почти идеалната) "половинка" за конкретен човек, при какви точно обстоятелства.

А накратко:

Погледни към коя група принадлежиш, само според числото (датата) на твоето раждане (за всеки месец на всяка година) и ще можеш да свериш своето вътрешно чувство за мъжа (жената), който(която) е като за тебе.

Ако си роден(-а) на 1-ви, 10-ти, 19-ти и 28-ми от всеки месец на всяка година, твоят избраник(избраница) трябва да притежава изобретателност, свободолюбие, интелигентност.

Ако си роден(-а) на 2-ри, 11-ти, 20-ти и 29-ти от всеки месец на всяка година, твоят избраник(избраница) трябва да притежава професионални амбиции, твърд характер, трудолюбие.

Ако си роден(-а) на 3-ти, 12-ти, 21-ви и 30-ти от всеки месец на всяка година, твоят избраник(избраница) трябва да притежава дар слово, пъргав ум, контактност.

Ако си роден(-а) на 4-ти, 13-ти, 22-ри и 31-ви от всеки месец на всяка година, твоят избраник(избраница) трябва да притежава представителност, артистичност, обаяние.

Ако си роден(-а) на 5-ти, 14-ти, 23-ти от всеки месец на всяка година, твоят избраник(избраница) трябва да притежава благородство на характера, оптимизъм, силен дух.

Ако си роден(-а) на 6-ти, 15-ти и 24-ти от всеки месец на всяка година, твоят избраник(избраница) трябва да притежава инициативност, енергия, страст.

Ако си роден(-а) на 7-ми, 16-ти и 25-ти от всеки месец на всяка година, твоят избраник(избраница) трябва да притежава сръчност, интелигентност, професионализъм.

Ако си роден(-а) на 8-ми, 17-ти и 26-ти от всеки месец на всяка година, твоят избраник(избраница) трябва да притежава грижовност, чувствителност, домакински способности.

Ако си роден(-а) на 9-ти, 18-ти и 27-ми от всеки месец на всяка година, твоят избраник(избраница) трябва да притежава чар, богатство, привлекателност.


"Но аз ще се целувам със дъжда
без сетива, без памет и надежда,
с едва доловима сол в дъха,
с бездънна нежност като при зачеване,
с покорност непривична досега"

Иглика Пеева
Папка: Статии | Посещения: 2433 | Ченълинги
Контакт          18.210.24.208