Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


14:36
20.04.2024
Събота
3.145.191.22


Онлайн: 2
Гости: 2
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Статии


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Точният мъж + Точната жена = Ключ към ...?!

Всеки велик мъж, оставил трайни следи в историята на човечеството, е имал до себе изключителна жена, създадена като че ли по най-специална поръчка. А всяка забележителна жена - подкрепата на не по-малко забележителен мъж. Това показват фактите. Защо е било така, все още е така и вероятно така ще бъде и занапред? Сигурно, защото природата е отредила на двата пола различни, но взаимно и много точно допълващи се роли. Така, че когато единият изпълни добре своята роля, то и другия да се прояви в максимума на заложеното. Мъжът - преди всичко като действащ причинен фактор, а жената - като “терен” за привличане на този фактор и като способност за “отглеждане” на получените тук резултати. Мъжът да е “семето”, жената – “почвата”. И в такъв перфектен тандем, където един без друг те не могат, да се проявяват на всички нива – биологично, емоционално, умствено, духовно…

Така че, когато един мъж има късмета да открие жената, създадена точно като за него, това не означава само любов, но и много още значими неща. А най-вече – пряко и непряко съдействие: главните негови дарби и способности да намерят най-подходящите условия за растеж и изява. В същото време, когато жена открие мъжа на живота си, туй същото отеква далече извън сферата на нейния интимен свят, дава цел и посока и “отпушва” за проявление най-важните нейни качества и заложби. Обичаната жена е главното място за проявление на мъжките усилия, определящо всички други мъжки "места" за проявление. Обичаният мъж пък е стрелката на компаса, указваща всички основни посоки и цели на жената. И това е така, защото едно основно явление и една главна същност имат свойството да пораждат около себе си безброй сродни явления и същности, отекващи във всичко околно.

С други думи, никой мъж и никоя жена не могат да имат и минимален шанс за траен успех в която и да е област на живота, ако до себе си нямат своята “точна половинка”. Значи: главният проблем на всяка себереализация стои не в друго, а в намирането на точния партньор – в създаването (търсенето) на ситуация, при която “семето” да намери своята най-подходяща “почва”. Или пък обратното. Всъщност, повечето хора един ден неизбежно разбират това, но най-често – късно. Може би защото наистина никак не е лесно: сред толкова много хора, да откриеш родения (родената) за тебе, с който (която) можеш да продължиш живота си по линията на най-малкото съпротивление и с общ потенциал за най-значими резултати.

Всички обстоятелства около една първоначална среща между мъж и жена, като част от всеобщия Ред, са в единство и съответствие: с двамата поотделно и с двамата като комплект. А същото означава: дали се запознаваме с някого по време на пътуване, при скачане с парашут, в дискотеката, посредством Интернет или по-друг някакъв начин и как точно го правим … всичко това неизбежно оставя траен отпечатък върху бъдещето на отношенията. Ще рече: намирането на най-подходящия партньор е преди всичко въпрос на откриване (създаване) на нужните обстоятелства – на попадане на точното място в точното време… от което “се раждат” точния начин, точния човек отсреща и оптималното развитие на връзката. А за всеки човек тези обстоятелства са различни, защото хората сме различни. Тук се крие и отговорът на въпроса: защо някои общоприети, популярни днес способи и унифицирани места за общуване между мъжа и жената носят толкова много несбъднати очаквания.

Именно тук твърде голяма помощ може да окаже личното име. В съюз със собствената рождена дата, то дава видимост и яснота по отношение посоката и начина на търсенето - къде може да бъде открита идеалната (почти идеалната) "половинка" за конкретен човек, при какви точно обстоятелства.

А накратко:

Погледни към коя група принадлежиш, само според числото (датата) на твоето раждане (за всеки месец на всяка година) и ще можеш да свериш своето вътрешно чувство за мъжа (жената), който(която) е като за тебе.

Ако си роден(-а) на 1-ви, 10-ти, 19-ти и 28-ми от всеки месец на всяка година, твоят избраник(избраница) трябва да притежава изобретателност, свободолюбие, интелигентност.

Ако си роден(-а) на 2-ри, 11-ти, 20-ти и 29-ти от всеки месец на всяка година, твоят избраник(избраница) трябва да притежава професионални амбиции, твърд характер, трудолюбие.

Ако си роден(-а) на 3-ти, 12-ти, 21-ви и 30-ти от всеки месец на всяка година, твоят избраник(избраница) трябва да притежава дар слово, пъргав ум, контактност.

Ако си роден(-а) на 4-ти, 13-ти, 22-ри и 31-ви от всеки месец на всяка година, твоят избраник(избраница) трябва да притежава представителност, артистичност, обаяние.

Ако си роден(-а) на 5-ти, 14-ти, 23-ти от всеки месец на всяка година, твоят избраник(избраница) трябва да притежава благородство на характера, оптимизъм, силен дух.

Ако си роден(-а) на 6-ти, 15-ти и 24-ти от всеки месец на всяка година, твоят избраник(избраница) трябва да притежава инициативност, енергия, страст.

Ако си роден(-а) на 7-ми, 16-ти и 25-ти от всеки месец на всяка година, твоят избраник(избраница) трябва да притежава сръчност, интелигентност, професионализъм.

Ако си роден(-а) на 8-ми, 17-ти и 26-ти от всеки месец на всяка година, твоят избраник(избраница) трябва да притежава грижовност, чувствителност, домакински способности.

Ако си роден(-а) на 9-ти, 18-ти и 27-ми от всеки месец на всяка година, твоят избраник(избраница) трябва да притежава чар, богатство, привлекателност.


"Но аз ще се целувам със дъжда
без сетива, без памет и надежда,
с едва доловима сол в дъха,
с бездънна нежност като при зачеване,
с покорност непривична досега"

Иглика Пеева
Папка: Статии | Посещения: 2757 | Ченълинги
Контакт          3.145.191.22