Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


09:52
25.04.2024
Четвъртък
18.226.150.175


Онлайн: 3
Гости: 3
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Статии


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Снимката съдържа тайна сила

Чрез фото изображението могат да се поставят диагнози, да се повика любимият

Хората отдавна са забелязали загадъчната връзка между човека и неговото изображение. Но кой знае защо се смята, че с фотографските изображения може да работят само екстрасенсите и ясновидците. А тайната сила на снимката може да бъде използвана от всеки от нас.
И до ден днешен в Родопите може да срещнете възрастни хора, които не желаят да се снимат, нито пък да бъдат рисувани. Те смятат, че ако се случи нещо лошо с тяхната снимка - да изгори или да бъде скъсана - и с тях самите ще се случи нещастие.

Ключ към "чекмеджето на паметта”

Много лечители и екстрасенси в наше време използват снимката на болния, за да поставят диагноза и дори да избавят страдащите от болести. Според най-разпространената хипотеза в мига на снимката върху лентата се запечатва не само изображението на човека, но и неговият енергиен поток. Но ето и следващия въпрос: По време на снимката човекът е бил здрав, а след година-две е заболял. Тогава как върху фотографията са се отразили измененията, които помагат на екстрасенса след няколко години да диагностицира заболяването и да разработи методика на лечение? Най-убедителната хипотеза се появи преди няколко години. Стана ясно, че фотографията не е източник на информация за човека, а ключът към този източник. Освен биосфера земята притежава и енергетичен слой. Този \'купол\' обвиващ нашата планета, съдържа най-пълна информация за всеки човек. Фотографията не предава тази информация, но се явява ключ към \'чекмеджето на паметта\' в тази гигантска енергетична \'паяжина\'. Чрез снимката екстрасенсите се включват към нея така, както компютърът ни въвежда в Интернет. При това изображението за диагностика или предсказание трябва да бъде не обикновено, а такова, на което да се вижда погледът на човека. Именно очите откриват същността на човека, позволяват да се получи информация, свързана с нашата съдба. Затова и много екстрасенси отказват да бъдат публикувани във вестниците и списанията техни снимки, на които те гледат в обектива, тъй като не желаят да се разкриват пред всички хора, в чиито ръце ще попаднат техните изображения.

Загадки и изследвания

Не всички загадки на фотографирането до този момент са известни. Учените и парапсхолозите полагат не малко усилия, за да разширят обема от знания в тази област. И кой знае може би след години ще успяват да излекуват човека само за броени минути с помощта на неговото изображение или някаква вещ?
Любопитни опити са провели учените А.М. Степанов и А.И. Можайски. Те въздействали на водата със снимките на умрели и на живи хора. С помощта на специален анализ те установили, че водата, която \'заредили\' с енергетиката на снимките на живи хора силно се различавала от водата, която взаимодействала с мъртвите. Следователно с помощта на фотографията наистина може да се определи дали човекът е жив или мъртъв.

За щастие и успех!

Парапсихолозите знаят, че всеки човек може да управлява със сила своя двойник, т.е. своята фотография. Ще ви предложим девет прости правила, чието спазване може да ви настрои на положителна програма, на щастие и успех.

1. Никога не окачвайте снимки между шкафове, лавици или в ниши. Снимката, както и човекът, има лично пространство, което е по-добре да не се нарушава с други предмети. Идеалното разстояние от края на изображението до други предмети и е 20 см.

2. Снимката трябва да се сложи на добре осветено, открито пространство, тогава нищо няма да пречи на разпространението на позитивната енергия във вашия дом.

3. Имайте предвид, че твърде претенциозната рамка рязко намалява положителната енергия.

4. Не бива да окачвате снимки не преждевременно починали хора (това не се отнася за най-близки родственици). Спомнете си за опита с водата. От друга страна, обаче, ако такава снимка \'живее\' отдавна във вашата стая не си струва да я сваляте. След много години очите ви вече са свикнали с нея, енергията в стаята се е балансирала и тя не може да ви донесе вреда.

5. Не пазете снимки, на които вие самите не се харесвате. Те, подобно на огромни енергийни вампири, притеглят към себе си цялата положителна енергия в помещението.

6. Погрижете се да си направите хубави снимки за различните документи, за да напредвате успешно в кариерата си. По-добре се снимайте няколко пъти, отколкото всяка сутрин на пропуска в работата си да показвате документ, от който гледа не такава симпатична персона каквато сте, а някой крокодил.

7. Когато ви фотографират, се усмихвайте, мислете за нещо хубаво. Според статистиката тези, които на снимките изобразяват холивудски усмивки, напредват много по-бързо в живота и кариерата, отколкото тези, които се снимат намръщени.

8. Окачете някъде пред погледа си снимка на мястото, където искате да отидете. На науката са известни редица случаи, когато мечтата, \'примамена\' със снимка, става действителност

9. И накрая, ако вие чувствате, че вашият живот е навлязъл в областта на \'вървенето\', че \'всичко се оправя, а обстоятелствата се слагат във ваша полза, постарайте се по-малко да се фотографирате. Запечатаното изображение намалява потока от положителна енергия, която ви е отредил Космосът. По тази причина не бива да се снимате пред току-що закупената кола или вила, или други големи придобивки по-рано от няколко месеца след тяхното придобиване.


Пясъкът поглъща болестта

Американското индийско племе навахо пази множество различни начини за лечение. Един от тях се основава на връзката между човека и неговото изображение. Лечителят-шаман рисува чертите на болния с цветен пясък. Разбира се, портретно сходство не се търси. След това лекарят разтрива тялото на пациента със също такъв пясък. Така се постига идентичност, но не на външно, а на енергийно ниво. След това лечителят с помощта на специални ритуали пренася болестта на човека от върху неговото изображение и унищожава портрета.

Как да привлечем любимия?

Преди всичко му подарете своя снимка. Не е задължително тя да бъде винаги пред очите му. Главното е той да вземе снимката директно от вашите ръце. Ако вие имате снимка на човека, който ви харесва, шансовете ви за успех нарастват. Изключение правят само портретите на знаменитости, които губят своята магическа сила, тъй като са тиражирани в хиляди екземпляри.
А сега идва време да напомните на любимия човек за самия себе си. За тази цел застанете пред тройно огледало, поставете пред себе си съд с вода, а на края залепете пет свещи. Сега мислено си представете любимия човек и се опитайте да му внушите да ви обърне внимание, като го убеждавате, че вие можете да бъдете идеалната двойка, че всичко между вас ще бъде хубаво. Благодарение на трите огледала, всяко ваше изображение ще изглежда двойно. Всички сили, появяващи се между огледалните повърхности се увеличават шест пъти. Енергията на огъня и водата им дава допълнителен импулс. Вашият любим човек ще получи това послание. Сега вашата задача в близките дни е да не отсъствате от неговото полезрение.

Да включим шестото чувство.

Ако сте разделени с някой близък човек и се вълнувате за него, заредете неговата фотография с енергията на планетите. Изложете я за половин час на слънчевите лъчи, а след това (желателно е по време на пълнолуние) - на перваза. Слънчевата енергия ще подари на човека, който сега е далече, сила и енергия, а Луната - успех и късмет в работата. След това в продължение на три дни носете неговата снимка близо до сърцето си. И се вслушвайте в това, което ще ви каже вътрешният глас. В такива моменти силите на Космоса правят вашата интуиция много силна. И вие в буквалния смисъл можете да разберете какво става в даден момент с вашия близък човек.

Папка: Статии | Посещения: 3279 | Ченълинги
Контакт          18.226.150.175