Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


18:09
16.04.2024
Вторник
3.238.235.248


Онлайн: 3
Гости: 3
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Кармична Астрология


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Играене на роля

Ние навлизаме във всяка връзка с различни очаквания. Понякога се надяваме да постигнем сигурност или трайна любов, или признание за нашето съществуване, или дори потвърждение на нашия житейски възглед. След като веднъж започне връзката обаче, много хора са склонни да играят роля. Обществото, в което живеем, осигурява тези роли - майка, баща, дете, приятел, господин и госпожа. Някои хора се чувстват по-удобно в ролята на майка/дете или баща/дете, отколкото в тези на мъж и жена.

Да разгледаме момиче, което е било възприемчиво по отношение на своя баща: един мъж би могъл да осъществи по-лесно връзка с нея, действайки по маниера на бащата. Колкото по-пълно приеме ролята на бащата, съзнателно или подсъзнателно, толкова по-добре ще го възприема тя. Всъщност тя най-вероятно привлича тези мъже, които естествено приемат подобна роля.

Да разгледаме момче, което е било привличано от леля си. Жената, която контактува с него, може най-добре да стигне до него чрез подсъзнателно приемане на същата роля. Той може също да привлича тип жени, които ще се чувстват най-удобно в тази роля. Понякога братът или сестрата може да са били доминиращите фигури в детството. Това ще създаде матрица в подсъзнанието, която индивидът ще се стреми да копира в една връзка.

Съществува взаимодействие между съзнанието и подсъзнанието, което накрая се оказва същността на това, което индивидът дава и получава в една връзка. Кармата от минал живот и ранните детски спомени формират основата на подсъзнанието, докато желанието да подобри живота си чрез създаване на по-добро бъдеще идва от активността на съзнателния ум. Подсъзнанието е господар на миналото на човека. Съзнателният ум търси опита на настоящето. Ако сме твърде зависими от подсъзнанието, може да не сме наясно с всичко, което ни предлага една връзка. По същия начин ако съществуваме прекалено съзнателно, без да признаваме съществуването на подсъзнателното, може никога да не успеем да отидем отвъд действащите извън подсъзнанието мотиви в живота. Важно е да се интегрират двете нива, защото когато ги разпознаем и обединим, можем да търсим и постигнем една цялостна връзка.

Папка: Кармична Астрология | Посещения: 2549 | Ченълинги
Контакт          3.238.235.248