Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


09:51
18.04.2024
Четвъртък
3.129.39.55


Онлайн: 3
Гости: 3
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Нумерология


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Първото най-важно нещо!

Твърде често се случва да чуем отнякъде плачевен глас: непрекъснато ме преследва малшанс, всичко "удря на камък", нищо не мога да направя! А в същото време човекът няма и представа какъв "КАМЪК се е препречил на ПЪТЯ" му, къде точно и как да го отмести. Всеки от нас има различни задачи и цели в своя живот, но винаги има едно най-важно и основно нещо и ако то не е както трябва, ако има там блокаж, всичко друго "спира". За един това най-важно нещо е едно, за друг - друго, за трети - трето... Но как да разберем кое е то за нас конкретно? Много точен и бърз отговор тук може да ни даде нашата дата на раждане, тя е в състояние да бъде най-ценен наш помощник, относно онова, което можем да направим за себе си, ако искаме да вървим напред, необезпокоявани от никой и нищо. Ето как по-точно:


Родените на 1-ви, 10-ти, 19-ти и 28-ми

От всеки месец на всяка година най-напред имат нужда от ЛЮБОВ. Главна тяхна потребност е да будят възхищение и обич сред околните.

И ако в конкретен случай не става точно така, ще рече: останалите качества и способности остават блокирани.

Основни индикатори тук са: състоянието на сърцето, личностния магнетизъм, способността да застават в центъра на събитията, общата енергетика. И всяко и най-малко отклонение би било сигнал за опасност и за адекватна и ефективна намеса.


Родените на 2-ри, 11-ти, 20-ти и 29-ти

От всеки месец на всяка година най-напред имат нужда от СЕМЕЙСТВО. Главна тяхна потребност е да се грижат за нещо или някого. И ако в конкретен случай не става точно така, ще рече: останалите качества и способности остават блокирани.

Основни индикатори тук са: състоянието на стомах, женските гърди, матката, желанието за деца, емоционалността, спане и възстановяване, отношението към родителите. И всяко и най-малко отклонение би било сигнал за опасност и за адекватна и ефективна намеса.


Родените на 3-ти, 12-ти, 21-ви и 30-ти

От всеки месец на всяка година най-напред имат нужда от идея и представа за БЪДНОТО И ДАЛЕЧНОТО - за Пътя, който се задава насреща им от далечината на времето и пространството. Главна тяхна потребност е да вярват в нещо или някого, за да имат силна тяга към него. И ако в конкретен случай не става точно така, ще рече: останалите качества и способности остават блокирани.

Основни индикатори тук са: състоянието на черен дроб, на кръв и психика, устойчивостта срещу алкохолни и наркотични изкушения, способност за веселие и оптимизъм, желанието за пътешествия. И всяко и най-малко отклонение би било сигнал за опасност и за адекватна и ефективна намеса.


Родените на 4-ти, 13-ти, 22-ри и 31-ви

От всеки месец на всяка година най-напред имат нужда от СВОБОДА. Главна тяхна потребност е да следват себе си и да печелят подкрепа за своите задачи и цели. И ако в конкретен случай не става точно така, ще рече: останалите качества и способности остават блокирани.

Основни индикатори тук са: състоянието на вени и артерии, кръвното налягане, нервите и главния мозък, приятелите, способност за генериране на нови идеи. И всяко и най-малко отклонение би било сигнал за опасност и за адекватна и ефективна намеса.

Родените на 5-ти, 14-ти и 23-ти

От всеки месец на всяка година най-напред имат нужда от ЯСНОТА. Главна тяхна потребност е да разбират и да правят тъй, че и другите да разбират - да са умни и сладкодумни. И ако в конкретен случай не става точно така, ще рече: останалите качества и способности остават блокирани.

Основни индикатори тук са: състоянието на бели дробове, на тънките черва, на ръцете и нервите, сръчността, ловкостта, желание за пътуване и общуване. И всяко и най-малко отклонение би било сигнал за опасност и за адекватна и ефективна намеса.


Родените на 6-ти, 15-ти и 24-ти

От всеки месец на всяка година най-напред имат нужда от КРАСОТА и ЛЮБОВ. Главна тяхна потребност е да будят възхищение и емоционална тръпка, да обичат. И ако в конкретен случай не става точно така, ще рече: останалите качества и способности остават блокирани.

Основни индикатори тук са: състоянието на бъбреци и надбъбреци, на яйчници и простатна жлеза, на щитовидната жлеза, страст към музиката, способност за изпитване на удоволствия, чувство за красота и точна преценка, липса на бедност. И всяко и най-малко отклонение би било сигнал за опасност и за адекватна и ефективна намеса.

Родените на 7-ми, 16-ти и 25-ти

От всеки месец на всяка година най-напред имат нужда от ЕУФОРИЯ. Главна тяхна потребност е да омайват и да бъдат омайвани, да постигат емоционален екстаз. И ако в конкретен случай не става точно така, ще рече: останалите качества и способности остават блокирани.

Основни индикатори тук са: състояние на кръвен и психичен имунитет, устойчивост срещу алкохолни и наркотични изкушения, способност за вдъхновение, усет към багрите, влечение към изкуството. И всяко и най-малко отклонение би било сигнал за опасност и за адекватна и ефективна намеса.


Родените на 8-ми, 17-ти и 26-ти

От всеки месец на всяка година най-напред имат нужда от ВЛАСТ. Главна тяхна потребност е да налагат и контролират, да защитават и осъществяват. И ако в конкретен случай не става точно така, ще рече: останалите качества и способности остават блокирани.

Основни индикатори тук са: състоянието на кости, зъби и кожа, твърдост на характера, издръжливост, влечение към труда, стремеж към успехи. И всяко и най-малко отклонение би било сигнал за опасност и за адекватна и ефективна намеса.


Родените на 9-ти, 18-ти и 27-ми

От всеки месец на всяка година най-напред имат нужда от СИЛА. Главна тяхна потребност е да накаляват страстите и провокират, да бъдат смели и дръзки. И ако в конкретен случай не става точно така, ще рече: останалите качества и способности остават блокирани.

Основни индикатори тук са: мускулестото тяло, половите органи, сексуалното желание и сексуалната мощ, главата и кръвта, общите енергийни запаси, стремежът към победа. И всяко и най-малко отклонение би било сигнал за опасност и за адекватна и ефективна намеса.

Папка: Нумерология | Посещения: 2929 | Ченълинги
Контакт          3.129.39.55