Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


13:07
02.03.2024
Събота
3.236.145.153


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Астрология


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Спечели го с думи или с мълчание

Има ситуации, в които мъжете много обичат да им се говори и други, в които е по-добре да си замълчим. Оказва се, че отново всичко зависи от звездите. Ако знаете някои особености за представителите на отделните зодии, вашето общуване ще бъде много по-лесно и по-бързо ще стигате до желаната цел.


Овен
Кога да говорим?

С представителите на този нетърпелив, нетърпим, праволинеен знак трябва да се общува много дипломатично. Изразете съгласие и след това съвсем леко започнете да излагате своя възглед по проблема: задавайте подвеждащи въпроси, привеждайте примери и т.н. Да се неутрализира категоричността на Овена е възможно само с непрестанно умилкване и мъркане по незначителни теми или с интелектуално-ироничен хумор.

Кога да мълчим?

Впрочем, в началото на запознанството това може да се окаже съвсем излишно. Защо трябва да изразявате своето мнение и възгледи? Той сам ще ви разкаже всичко за собственото си и за вашето мнение по определен проблеми и ще бъде искрено убеден, че между вас се е състоял плодотворен и интересен диалог. Главното е да не забравяте неговия девиз 'който не е с нас, е против нас' и в никакъв случай да не спорите. Дори за дреболии.


Телец
Кога да говорим?

Главното е да не го шокирате с нищо. Например с твърде любвеобилно общуване. Неговата жена е загадка, обект на страст и източник на опасност. Той може колкото си иска да се шегува и заглежда, но никога не губи вътрешния си усет към нея. Изобщо според типичния Телец жената не трябва да бъде многословна. Тя трябва да говори с очите си.

Кога да мълчим?

Не бива да го потупвате приятелски по рамото и да изразявате всичко, което мислите. Това ще унищожи невидимата бариера, без която вие вече няма да предизвиквате у него такъв трепет. Меланхолията и истеричните вопли, както тъжни, така и агресивни, също могат да ви лишат от привлекателност в неговите очи. Не бива да остроумничите, да говорите за абстрактни понятия и тънки материи. Това отегчава Телеца.


Близнаци
Кога да говорим?

Изразявайте, съмнявайте се, поддържайте... Близнакът трябва да вижда вашата жива реакция и тогава той започва да говори, да говори, да говори, видимо става щастлив и се опиянява от собствените си думи. Понякога е полезно да сменяте радикално темата: 'А от гледна точка на дзен-будизма, например, всичко е едно и също'. Няма значение, че той знае за будизма по-малко и от вас. Той ще поеме и тази тема.

Кога да мълчим?

Главното, което не бива да правим, когато общувам с Близнаци, е да приемаме безрезервно това, което те говорят. От това те посърват, мислейки че сте равнодушни към тяхната персона. Не си струва също така да търсите компромис и да се договаряте за нещо с Близнаците. За тях е много по-просто да се настроят към вашия начин на действие и мислене, отколкото да следват съвместно взето решение. И накрая, не се струва да говорите и да продължите разговора с тях в леглото – рискувате да прекарате цяла нощ в беседване.


Рак
Кога да говорим?

Трудно е да се изработи правилна тактика на общуване, тъй като повечето Раци са убедени, че хората трябва да ги разбират и чувстват интуитивно, телепатично. Поради тази причина по-голямата част от опитите да се започне разговор с тях на необходимата тема, те посрещат със страховити нечленоразделни звуци. Единственото, което спасява ситуацията, това е рачешкото самодоволство и необходимост да споделят своите познания и мъдрост за света. Така че задавайки уточняващи въпроси към повествованието на Рака на фона на исторически герои, холивудски звезди и тъпи конкуренти, вие бихте могли да си изясните не малко важни и полезни аспекти на живота.

Кога да мълчим?

Най-добрият начин да се избавим от Рака е категорично да заявим за своето мнение, като освен това изискваме от събеседника безусловно приемане и съгласие с казаното. Дума като 'необходимо', 'трябва', 'изключително' и 'еднозначно' засядат в гърлото на Рака, изключвайки възможността за адекватно общуване и предизвикват сумтене, последвано от стремително изчезване зад силно хлопнатата врата.


Лъв
Кога да говорим?

Разбира се, мъжете от този царствен знак обичат, когато техният слух бъде погален от нежни думи, подклаждащи тяхното самолюбие. Но това не означава, че те не могат да оценят прямотата. Напротив, те с голямо внимание слушат критиката и нелицеприятните откровения. Усещайки себе си крал във всяка ситуация, той е способен да разбере и разбира практически всичко което му се говори, при условие, че мисълта е кратка по форма и ясна по съдържание.

Кога да мълчим?

Лъвът категорично не понася мълчанието, страданието и неопределеността – всичко, което предизвиква у него усещане за безнадеждност и предателство. Той възприема отрицателно всички намеци и недомлъвки. Сблъсквайки се с женското страдание, той просто бездейства, чувствайки се беззащитен и не знаейки какво да предприеме. Това е много лошо за него, тъй като е свикнал винаги да контролира ситуацията. Той просто не умее дълго да стои в безвъздушното пространство и се стреми да се откъсне оттам с всички средства, включително и с прекратяване на отношенията.


Дева
Кога да говорим?

Външно твърди и суховати, мъжете Деви всъщност са много чувствителни. Те са много възприемчиви за тънките намеци и многозначителните обобщения. Достатъчно е да споменете 'Моят баща винаги ми подарява за рождения ден перуники' и в необходимия момент вашият приятел-Дева ще съобрази, че тези цветя биха ви харесали. И фразата 'Обичам стегнатите мъже', бъдете уверени, че веднага ще сметне, че се отнася за него. А романтичните беседи 'за нас' биха могли да заменят разсъжденията за френската поезия или за багрите на залеза. Важно е да не прекрачите границата, от която нататък беседата е също трепетна, но все още безопасна.

Кога да мълчим?

Най-чудовищното, на което е способно едно момиче в очите на мъжете-Дева са малките женските капризи. Достатъчно е да му кажете с нацупени устни 'О, скъпи, моля ти се...' – очите му ще потъмнеят, ще започне да чува шума на железните окови, в които би искал да се заключи. Възможно е да изпълни едно-две твои желания, но при третото навярно ще побегне към психотерапевт, за да се оплаче колко безпощадно го експлоатират. Той трудно понася ласкавите слова и нежните откровения, тъй като не знае накъде да погледне и как да отговори, а и през цялото време се притеснява дали това не е предлог за някаква молба.


Везни
Кога да говорим?

Леко и по-естествено от всичко мъжът-Везни усеща в себе си, когато едно момиче не се стеснява да му каже 'Прави това, а не онова'. Той ще бъде наистина благодарен, ако вие вземете инициативата, тъй като той по правило самичък трудно постига хармония със самия себе си. Също така не забравяйте да му разказвате как той предпочита да мисли или действа по един или друг въпрос. Тъй като той почти винаги мисли различно, то сред многото варианти навярно ще се намери и вашият. Благодарение на това, вие бързо ще се сдобиете с репутация на най-внимателния разбиращ човек.

Кога да мълчим?

Това, което категорично не бива да правите, е да изразявате собственото си мнение и емоции. Всичко, за което му говорите и го съветвате, трябва да звучи така, сякаш това е общо правило, даденост, порядък на нещата. Акцентирайки на своята индивидуалност или, не дай си Боже, спорейки с него или изказвайки публично мнение, различно от 'неговото собствено', вие рискувате да накърните неговото самолюбие, което може да се отрази пагубно на вашите отношения.


Скорпион
Кога да говорим?

Тъй като Скорпионът е не особено общителен човек, той предпочита да изказва своите мисли рядко, но точно. И, естествено, в такива случаи той очаква разбиране и съгласие. В краен случай – мълчание. И в най-най-краен – логични и понятни забележки по въпроса. Разбира се, той би простил на жената известна бъбривост, но това би било акт на хуманизъм от негова страна. И то само при условие, че вашето бъбрене е коректно и грамотно, защото той особено държи на тези качества.

Кога да мълчим?

Скорпионите ужасно ненавиждат, когато някой (най-малко пък тяхната партньорка) говори (и особено пред самите тях) за своите потребности и емоции. Те биха могли да разберат, ако тя моли за нещо, но не и ако тя просто така си фантазира за луксозно легло, за по-голяма къща, за пълна кутия с бонбони. Да не говорим за сълзи, бонбони, въздишки и т.н. Всичко това предизвиква у тях противоречиви чувства, защото започват да винят себе си за всички беди и трудности и едновременно с това да се дразнят от нетактичността на жената, която им доказва, че нещо не са се обезпечили, не са успели, не са догледали.


Стрелец
Кога да говорим?

Всъщност, най-лесно и комфортно е да се общува със Стрелеца. С тях можете да говорите за каквото ви се иска и по какъвто искате начин – всичко ще бъде напълно адекватно разбрано и прието с добродушие и оптимизъм. Разбира се, вашият Стрелец ще бъде истински щастлив, ако вие възприемате неговия малко недодялан хумор и някои самонадеяни умозаключения, като при това изразявате пълно възхищение. Но той няма да се разсърди и ако вие разкажете колко глупав човек е той, защото е забравил да измие чинията си. Възможно е дори да отиде да измие чинията си. И само Стрелецът е в състояние да слуша приказки за всякакви глупости, включително и за това какъв анекдот ви е разказала приятелката ви и какво сте й отговорили.

Кога да мълчим?

Единственото, което не е в състояние да понася Стрелецът, това е да му досаждате системно. Към това се отнасят постоянните забележки за дреболии (защо не е казал 'благодаря' при ставане от масата), опитите да подчините неговия живот на определени стереотипи (не забравиш да си вземеш витамините след ядене,) подробно разпитване за несъществени нещо (къде беше от осем до единадесет?) и дребни сметки от всякакъв тип (аз ти звъня два пъти по-често, отколкото ти на мене).


Козирог
Кога да говорим?

Козирогът прекрасно разбира намеците. Още повече, че такъв начин да му се поднася информация, според него е най-приемлив, тъй като в неговите представи той знае всичко, което му е необходимо. Незнанието на нещо накърнява по някакъв начин неговото самолюбие. Впрочем, той също така не е в състояние да противопостави нищо на възторга, сълзите, въздишките и прочие сантименти. Всичко това е в състояние да разтопи леда на неговата сдържаност и да го застави да обърне внимание на вашите думи.

Кога да мълчим?

За да изкарате Козирога от релсите и да се противопоставите на неговото желание да общува с вас, започнете да разсъждавате за нещата, които лично вие имате. Или се опитайте да го научите да живее и му прочетете морал. Или му натяквайте 'Ти отново си зает, аз съм последна дупка на кавала за тебе'.


Водолей
Кога да говорим?

При цялата си външна независимост, Водолеят има нужда от вашата инициативност, обича да го каните на разговор и да определяте тона на беседата. Неговият идеал е рискуващата и самоуващата се личност, 'човекът-театър': 'Сам танцува, сам пея, сам се шегувам и сам се смея'. С такива хора той внезапно се оживява, на лицето му светва усмивка, бързо се включва в играта. Освен това, подобно на Везните, той може дори да се отнася позитивно към директните казания какво трябва да прави и да мисли (по-добре, разбира се, ако му поднасяте указанията кокетно и шеговито). Но той ще изпълнява тази игра, докато му е интересна. Водолеите обичат да ги развличат.

Кога да мълчим?

Ако в плановете ви не влиза разваляне на отношенията с Водолея, постарайте се да избягвате натрупване на страсти, упреци, да го обвинявате и уличавате в грехове. Той няма да се засрами, ако му изтъкнете колко голяма е разликата между неговите обещания и неговите дела. Той едва ли може да прояви съчувствие спрямо вашите притеснения за неговото лошо поведение. Водолеят ще възприеме вашите думи като опит да го вземете под контрол (нещо от което той най-много се страхува на този свят. В най-добрия случай той ще отговори на това с каламбур: с какъвто се събереш, такъв ставаш. В най-лошия – ще избяга.


Риби
Кога да говорим?

В представите на Рибите идеалната жена говори малко, тихо и красиво. Преди всичко – със стихове и за възвишеното. Най-добре – със стихове и за възвишени неща. Когато говори за прозата в живота, го прави мечтателен глас. Нейните маниери винаги са меки и интелигентни. А небесният идеал на този знак, разбира се, не се нуждае изобщо от думи за комуникация. Идеалът просто знае всичко...

Кога да мълчим?

Приказливи Риби (въпреки названието на своя знак) се срещат доста често. Но никой мъж от този знак не може да понася бъбривките близо до себе си. Особено ако вместо ахкания и въздишки, те сипят нелогични фрази, диалектни думи или просто баналности, които превръщат облаците на техния лилаво-розов свят в картонени декорации със съмнителни художествени достойнства. Рибите са много търпеливи и могат да носят много, но не и силна реч без паузи. При което съдържанието на речта няма никакво значение.

Папка: Астрология | Посещения: 2223 | Ченълинги
Контакт          3.236.145.153