Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)
The 9th D


03:51
26.02.2020
Сряда
3.226.122.74


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Кармична Астрология


Разговори с Луцифер [66]Статии [201]
Матрицата 5 [55]Нумерология [28]
Астрология [31]Великият преход [110]
Кармична Астрология [13]Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13]Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13]Петър Дънов [4]
Джасмухин [8]Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7]Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22]Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8]Пътят на душите [6]


Кармични връзки и кармични натоварвания

Често говорим за Съдбата, за Кармата и за тяхното влияние върху нас, но какво е по-точно Съдбата?

Карма и Съдба


Под Съдба се разбират факторите, определящи нашия живот и по-точно онези от тях, които смятаме за неподвластни на нашата воля. В древността се е вярвало, че съдбата е в резултат от волята на божеството и всеки се раждал с вече 'написана' съдба.


Всъщност нещата стоят по-различно в реалността, фактически предопределеност няма и в огромната си част живота на човек се определя от неговите мисли, желания и действия. Освен нашите желания и действия, обаче и други неща подпомагат или пречат на на реализацията ни. Първите по важност от тях са характеризиращите енергийното поле, те са по рождение, това са влиянието на числата и вибрационните излъчвания на звездите / планетите и постоянните звезди/освен това влияние оказва и енергийното поле и взаимодействието му с околната среда и близките ни хора. Важен фактор е и каузалността/ причинно - следствената връзка между случващите се събития/, така наречената Карма.


Комбинацията от взаимодействието им с нашите мисли, емоции и действия определя нашия живот и по-точно онова, което наричаме Съдба.

Нека разгледаме някои от основните, започвайки от последния - Кармичните записи.

Какво представляват кармичните записи?


Това е информацията, записана в енергийното ни поле за всяко действие, мисъл или емоция и последствията от тях, както в тази, така и за всяка една от предишните ни реинкарнации. Но не всеки запис представлява кармично натоварване. То се получава при влагането на негативни емоции в записа или ако урока целящ душата да е в по-пълна хармония със себе си и околния свят, не е усвоен правилно.


При наличие на подобен проблем подсъзнанието го определя като приоритетен, и насочва всички ресурси към ситуациите, водещи към неговото разрешаване. За съжаление, тъй като хората с подобен блокаж имат и блокаж в 6-та чакра те не могат да установят проблема и той след определен период от време води до патологични изменения в енергийното поле. По същество това представлява кармичното натоварване.


Симптомите на подобен род енергийни нарушения са традиционните: нервно напрежение, често главоболие, проблемен сън, агресия - външна или вътрешна/автоагресия/, както и различни нервни или психични нарушения и депресии. Проблеми с общуването, както явни така и подтиснати такива, които с времето се развиват в социални и професионални провали.

Особен случай представляват кармичните връзки - това са интимни връзки, започнали в предишна реинкарнация и възстановени през настоящата. Такива връзки са силно емоционални, най-често са приливи и отливи. Записите на двамата взаимодействат и в резултат се наблюдава и явно доминиране на единият партньор или несподеленост на чувствата. Възможна е ситуация, при която да има намеса на външни фактори.


С времето проблемите в подобна връзка се усложняват сериозно, но за разлика от обикновените връзки едни подобни отношения, ако не бъдат хармонизирани и изчистени от допълнителните негативни структури, водят до енергийни блокажи в чакрите като най-ясно изразен е проблематичния личен/интимен/ живот. 


Папка: Кармична Астрология | Посещения: 4491 | Ченълинги
Контакт          3.226.122.74