Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


12:34
26.04.2024
Петък
3.149.213.209


Онлайн: 6
Гости: 6
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Астрология


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Неосъзнатото проникване (скритото действие)

Величината и силата на един човек винаги са били съизмерими с влиянието, което той упражнява върху другите хора и върху всичко околно. Но хората така са устроени, че веднага щом усетят нечие външно въздействие като заплаха, тутакси "да затварят подстъпите" към себе си, заемайки някаква “защитна поза”. Не така стоят нещата, обаче, ако това става на ниво подсъзнание и в зоната на "скритите" енергийни взаимодействия. Много често тогава се осъществява неосъзнато и неусетно проникване отвъд психичните (и други) бариери на съответния човек, най-напред проявяващо се като някакъв вид внушение. Внушение на мисли, настроения, желания. А после - и като провокиране към едно или друго действие. Когато проникването и провокирането достигнат и физично ниво, освен другото, това може да е и добре познатото сексуално обладаване.

А ето как най-общо можем да разпознаем НЕОСЪЗНАТОТО ПРОНИКВАНЕ – на умствено, емоционално и физично ниво – в зависимост от слънчевия знак (зодията) на проникващия (-щата).


ОВЕН

Когато установиш, че не противостоиш на идеята Овенът да те подложи на опасни премеждия и силни напрежения, можеш да си сигурен(-а): чрез своето екстремно поведение той е на път напълно да те "обезоръжи" и неусетно да те подчини на своята воля.

ТЕЛЕЦ

“Номерът” на Телеца е да те "храни" с вяра и приповдигнато настроение, да вдъхва в тебе самочувствие и оптимизъм. И ако забележиш, че той прави това достатъчно успешно, значи той вече е “влязъл под твоята кожа” и едва ли скоро и лесно ще излезе оттам.

БЛИЗНАЦИ

Когато Близнакът търси от тебе закрила или сам поиска да те закриля и ти с охота се съгласиш, туй ще рече: скоро той ще получи още много твои съгласия. Ще усетиш това най-напред чрез желанието си да споделяш.

РАК

Ако Ракът многократно демонстрира пред тебе непокорство и независимост, а ти го гледаш с нарастващи възторг и възхищение, това иде да каже: неговият "коронен номер" действа и упражнява върху тебе много силно влияние.

ЛЪВ

Започне ли Лъвът да ти разказва за чудеса и тайнства, а ти го слушаш в захлас, не е излишно да знаеш, че той вече те е "омагьосал". Ако ли пък си и на негова "територия", може и да не разбереш кога и как неговите скрити стремежи са стигнали своите цели.

ДЕВА

Ако Дева започне да отправя по нечий адрес остри и язвителни, но точно премерени думи... и това силно те кефи, добре е да си дадеш сметка, че си вече обект на въздействие от нейна (негова) страна... И че си готов (-а) да изпълниш не само едно нейно (негово) желание.

ВЕЗНИ

Всеки път, когато Везни те покани да се повеселите чрез хапване, пийване, хубава музика и други наслади и ти си напълно съгласен (-а), туй ще рече: още много негови желания и предложения ще получат твоето съгласие.

СКОРПИОН

Веднага щом разбереш, че Скорпион “чете” твоите мисли и знае някои от най-съкровените ти тайни (неизвестно как), ще започнеш да усещаш, че си като хипнотизиран(-а). И тогава ще ти стане ясно, че е почти невъзможно да не дадеш повечето от онова, което той поиска от тебе.

СТРЕЛЕЦ

Предложи ли ти Стрелец да скитате в търсене на силни емоции… и среднощни въодушевления и ти с най-голям възторг приемеш неговото предложение, нека да е ясно: скоро ще започнеш да приемаш и да се съгласяваш наред.


КОЗИРОГ

Скритата превземаща сила на Козирога се проявява главно, когато по някаква причина той стане център на всеобщо внимание. Ако тогава забележиш, че се държи много респектиращо и с достойнство, туй ще рече: той вече владее над тебе.


ВОДОЛЕЙ

Ако с Водолей имате сходни дарби и наклонности и интересът му към твоите професионални възможности те изпълва с въодушевление, това иде да "каже": ти си вече "узрял" да следваш неговите желания, в случай, че той поиска.

РИБИ

Ако Риби "излее пред тебе своята душа", без да крие някои не дотам идеални свои страни, а при това ти стане дори симпатичен, не би било зле да имаш вече предвид: той се настанява в твоето подсъзнание, а оттам постепенно - и на много други "места".

Разбира се, при всеки човек, скритото проникване се проявява по най-специален и уникален начин, но най-общо то е тъкмо като представеното по-горе.

Папка: Астрология | Посещения: 2020 | Ченълинги
Контакт          3.149.213.209