Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


14:57
20.04.2024
Събота
3.133.112.73


Онлайн: 2
Гости: 2
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Астрология


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Децата индиго

Според астролозите, звездите не само предизвикват, но и ни заставят, да правим това, което ни е предначертано. С помощта на астрологията ние не само ще проследим какви са причините за появата на ДЕЦАТА ИНДИГО, но и ще проследим какво е по-нататъшното развитие на тази нова формация. Ще научим какво се явява като причина за нови поврати в развитието на човечеството, технологиите, науката, любовта и живота едновременно. Самият феномен на ДЕЦАТА ИНДИГО е открит от ясновидеца Ненси Енн Теп, който вижда аурата на човека. Индигото е тъмно син цвят и такава е аурата на ДЕЦАТА ИНДИГО.

Много от хората, живеещи на нашата планета вече знаят, че човечеството влиза в нова епоха – "Епохата на Водолея". Водолеят открива за хората нови интелектуални хоризонти, а затова е необходимо да се появят нови хора, които мислят по друг начин.Епохата на Водолея е свързана с нови открития и е необходимо ново образование, нова медицина, друго възпитание, коренни промени в религиите, нова култура на общуване. Много неща ще се променят на Земята, защото на нея ще живеят хора с нова физическа, интелектуална и духовна сила. Те вече се в нашия живот и тяхното име е ДЕЦАТА ИНДИГО. Този феномен говори, че човечеството има значителен шанс за еволюция, което е много повече от смяната на хилядолетието.
Астрологията разделя ДЕЦАТА ИНДИГО на три големи групи: екстремисти, учители и посветени. Всяко дете, независимо от коя група е се намира под индивидуалното или групово влияние на една от трансатурновите планети, а именно Уран, Нептун и Плутон. Трансатурновите планети оказват своето тънко и дълбоко влияние на съзнанието, психиката и волята на човека. Освен това те въвличат хората в масови, колективни процеси, глобализират проблема и въвличат в него огромни маси от хора.
Какви са отличителните признаци на тези хора:

ИНДИГО ЕКСТРЕМИСТИТЕ се намират под управлението на планетата ПЛУТОН.

ИНДИГО УЧИТЕЛИТЕ се намират под управлението на планетата НЕПТУН.

ИНДИГО ПОСВЕТЕНИТЕ се намират под управлението на планетата УРАН.


Към всяка от трансатурновите планети има планети проводници, помощници, чрез които може лесно да се проведат реформите в живота на хората и да се промени облика на обществото и планетата като цяло.
Помощниците на Плутон са Марс и Сатурн, на Нептун са Юпитер и Венера, на Уран са Меркурий и Сатурн. Знаейки тези Космически закони, ние можем да съпоставим реалните събития на планетата с образ и знак чрез езика на астрологията. Този език ще ни покаже същността на проблемите и задачите, които ние сме длъжни да решаваме във всекидневието си.
Човечеството вече е приело термина ДЕЦАТА ИНДИГО и тази класификация, която са предложили изследователите на проблема. Съществуват четири типа ДЕЦА ИНДИГО, всеки от които има своя определена жизнена програма:
първи тип - хуманисти,
втори тип – концептуалисти,
трети тип – художници,
четвърти тип – живеещи във всички измерения.

ДЕЦАТА ИНДИГО идват при нас на вълни според движението на планетите и всяка вълна има своите задачи.

ИНДИГО ЕКСТРЕМИСТИТЕ

Първата вълна от групата на ДЕЦАТА ИНДИГО – ИНДИГО ЕКСТРЕМИСТИТЕ започнаха да се раждат, когато планетата Плутон влезе в своя знак – в знака на Скорпион. Това стана на 6 ноември 1983 година и продължи до 10 ноември 1995 г.. Плутон се намира в своя знак, а това означава, че при всички деца родени в този период Плутон се намира в центъра на Звездната Формула на Душата. Не всички от тези деца са индиго. Такива са по-скоро есенно - зимните деца, в хороскопите на които се наблюдава парад на планетите. Малко ДЕЦА ИНДИГО се появяват в края на седемдесетте и началото на осемдесетте години на миналия век. 12 години се раждат деца под символа на Плутон, нови деца, цяло едно поколение. Скорпион и неговият управител Плутон символизират живота и смъртта.
В своето вечно движение по зодиакалния кръг Плутон се движи 160 дни ретроградно и 205 дни директно. Когато Плутон е в директно движение мисли за вечността, за безсмъртието на душата, а когато се движи ретроградно мисли за смъртта. Тази планета изпитва удоволствие като проверява кое е годно да живее, да оживее. Така може би можем да разберем, защо милиони деца живеят на улицата, под мостове, в приюти, детски домове, затвори за непълнолетни, или са пристрастени към наркотиците. Това е влиянието на ретроградния Плутон. Те преминават през опита на ранната сексуалност или завършват живота си със самоубийство не издържайки изпитанията и сблъсъците със света на възрастните. В едно поколение едновременно се раждат разрушители и съзидатели. Когато Плутон е ретрограден се раждат деца, които са свързани с риск и с тях е необходима сериозна работа, да бъдат предупредени и да се изгаси навреме разрушителното им действие. Тях практически е невъзможно да ги откъснеш от екрана на телевизора и компютъра, по които вървят филми на ужасите, насилие,секс и компютърни игри пълни с насилие и убийства. Това тях ги забавлява и учи едновременно. Астрологията говори за това, че в тези филми те се учат да оживяват и убиват едновременно, защото такъв е живота, който предлага ретроградно движещия се Плутон.Могат да се приведат много дати и години в тези 12 години, когато Плутон се движи ретроградно, но не трябва всички деца да се слагат под един знаменател. Правилната астрология винаги е индивидуална.
Това поколение деца повече от всички други е предсказано и проучено от астролозите.
Индиго екстремистите са събрали в себе си всички показатели на действието на Плутон. Това е най-екстремната група деца, поела върху себе си ударите на възрастните. Те искат правото си да живеят така, както изисква новото Космическо време. Тяхната космическа задача е да разчистят пространството за учителите и посветените. Предишните поколения изпитват на гърба си техните методи, още не изцяло, но в значителна степен.
Индиго екстремистите нанесоха удар на възрастните и ги заставиха да мислят и да се занимават с децата по друг начин. Не е трудно да си представим, че когато това първо поколение на ДЕЦАТА ИНДИГО влезе във властта, какви промени ще настанат по цялата планета и че във всички страни ще станат много тежки разрушителни процеси, които със сила ще съборят всичко старо. По своята същност Плутон е военен, технократ, законодател, властник. Не е чудно, че в армията и полицията влизат тълпи от девойки.
Скорпионът е знак на трансформацията, той говори за това, че всичко, което се ражда под неговия символ е призвано да работи за промяна и трансформация на живота в ново качество. Във властта на Плутон е цялото тяло, неговата плът Дълбочината и силата на неговото въздействие върху организма на човека достига неговия код, обработвайки го за добро или зло. Плутон в Скорпион е символ на най-скрупульозните учени. Съвременните учени откриха пътя към генетиката и има опасност да натворят непоправими неща. В бъдеще това може да доведе до раждането на деца мутанти, а ДЕЦАТА ИНДИГО ВЕЧЕ СА СВИКНАЛИ С ТЯХ от телевизионните детски филми, от компютърните игри, от филмите на големия екран. Същества, които само външно напомнят за хора. За тях, децата – мутанти са естествено явление, като героите от детските мултифилми за предишните поколения.

Известно е, че много деца, родени през 80–те години са били заразени от родителите си със СПИН, който също се контролира от Скорпион и планетата Плутон. Не случайно едно от работните заглавия за тези деца е било ДЕЦАТА НА СПИН-а. След няколко години учените не намерили у всички тези деца признаците на СПИН. Тяхната имунна система сама се е справила с болестта на века, а в тяхното ДНК се оказали няколко допълнителни кода от тези на предходните поколения.Учените заявяват, че такъв организъм добива пълен имунитет към всякакви болести. Има предположения, че при новите хора, на новата епоха няма да има имунна система, а вместо нея ще работи ендокринната система.
Плутон символизира старите души. Нерядко мъдростта на ДЕЦАТА ИНДИГО превъзхожда тази на родителите. Такива деца по-лесно общуват с бабите и дядовците си, отколкото с родителите и с радост живеят с възрастните хора.

ИНДИГО ЕКСТРЕМИСТИТЕ са надарени с безстрашие. Затова те без всякакъв страх изпитват търпението на възрастните – родители, учители и възпитатели. За тях няма авторитети от този тип с който бяха свикнали предишните поколения. Няма да има авторитети и когато влязат във властта, бизнеса.
Под влиянието на трансурановите планети и Зодиака се намират всички съвременни течения в човешката мисъл, действие и желание. Първи под това влияние попадат децата, защото те са децата на своето време и те трябва да живеят и да се утвърждават в новия начин на живот. Всяка мисъл и желание трансурановите планети превръщат в масово действие със силни обновяващи ефекти. Така се появяват масовите младежки обединения – антиглобалисти, грийнписовци и т.н. Те проявяват социална активност, а част от тях проявяват интерес и към изучаването на своята същност

ИНДИГО УЧИТЕЛИТЕ

За да се появят този тип ДЕЦА ИНДИГО е необходимо в обществото да се зародят съответните духовно-философски течения и интереси. Необходимо е да се родят хора, които да започнат активно да откриват и развиват това направление. От януари 1970 година този тип хора започват да населяват Земята и тяхното заселване е продължило до ноември 1984 година. Началото на 80–те години се характеризира с бурно развитие на окултната и философско духовна информация.
Духовно-философското развитие е много тънко и дълбоко и затова му е необходимо много време. В края на януари 1998 г. започват да се раждат ИНДИГО УЧИТЕЛИТЕ, посланици на първата вълна духовно прераждане на цялото общество. В това време планетата Нептун влиза в знака на Водолей., където тя е в екзалтация, което на езика на астрологията означава ярко духовно озарение чрез осъзнаване на прости истини. Водолей и Уран това са знания, лежащи в основата на различни учения, а и в други плоскости като езотериката. Нептун ги привежда и свързва с духовния живот на хората. Нептун ще бъде във Водолей до 1912 г. В това време ще се роди цяло едно поколение от ИНДИГО УЧИТЕЛИ, за които авторитета на свещениците и досегашните религиозни институции няма да имат никакво значение. ИНДИГО УЧИТЕЛИТЕ няма да воюват с тях, защото те са идеалистите между ДЕЦАТА ИНДИГО. Това ще направят ИНДИГО – ЕКСТРЕМИСТИТЕ.

От 1996 г. до 2008 г. Плутон ще бъде в зодиакалния знак на Стрелец. Стрелецът отговаря за духовния свят и ценностна система на хората. В този знак са религията и философията, духовните учители и всички учения с които живее и ползва човечеството. В този период на Земята ще дойдат много духовни същности в образа на деца ИНДИГО УЧИТЕЛИ.
Под знака на Стрелеца се формира разбирането за единство с Бога. За това, когато ИНДИГО УЧИТЕЛИТЕ пораснат, патриархалните сили, които ръководят религиите няма да намерят в тях опора и тези религии ще рухнат или ще се трансформират, приемайки нови доктрини, например за тайната на прераждането на душите, за единството с Бога и т.н.

ИНДИГО ПОСВЕТЕНИТЕ

Първата вълна на ИНДИГО ПОСВЕТЕНИТЕ започва да се ражда след декември 1988 година и те са длъжни да подготвят интелектуалната почва за качествено различна вълна посветени, които се раждат след април 1995 г. до април 2003 г. В този период Уран отначало е в Козирог, а от април 1995 г. той особено силно влияе върху родените деца, защото се намира в собствения си знак – Водолей.
ПОСВЕТЕНИТЕ, това са хора, които откриват всякакви тайни и получават озарение, когато се задълбочат в някаква тема На тях им е достатъчно да видят или чуят нещо и мисълта им ги води до просветление на съзнанието. ПОСВЕТЕНИТЕ, това са тези хора, които могат да съединят различни по качество и значение знания в едно цяло – Кристален Разум.

Благодарение на ИНДИГО ПОСВЕТЕНИТЕ всички компютърни, авиационни, космически, робото-технически, телевизионни, радиомобилни системи ще постигнат най-висше съвършенство. Не само научно-техническо преобразяване ще настъпи на Земята, но и духовно-интелектуална революция, която ще промени живота на обществото.
Първата вълна на ИНДИГО ПОСВЕТЕНИТЕ – децата на Уран – това са компютърните гении. Те преобразяват интелектуалния свят на хората, но може и да не се замислят за духовната страна на своята дейност. Това право ще прехвърлят на втората вълна, а ще достигне до съвършенство при третата вълна родени между 30 декември 2003 г. до 11 март 2011 г.
Например киберпънковете са хакери романтици, които не могат да живеят в реалния живот и затова решават да се “заселят в Интернет”. Те могат да помнят 50 адреса от електронната си поща, но понякога забравят името си. Да живеят в изкуствен свят е начин на протест, защото смятат, че е безполезно да се протестира по друг начин. Появява се киберпънк култура през 90–те години. Киберпънковете започват да се раждат в началото на новата компютърна ера в края на 80–те години, когато Уран влиза в знака на Козирог, където се явява втори управител. През 1995 г. Уран влиза в собствения си знак – Водолей и на компютърния фланг започва мощен бум от нови технологии, достъпни за масовия потребител. Децата получават открит достъп до това, за което се раждат. Не трябва да забравяме, че у всички тях Плутон е много силен. Част от тях съставят новата младежка прослойка - киберпънкове. Членовете на това движение от киберпънкове са обединени около мрачния свят на бъдещето / Плутон/, в който голяма роля е дадена на компютрите. Свобода, граничеща с анархия / Уран/, аполитичност / Плутон/, асоциалност, нежелание да бъдат като всички / Нептун/. Герой за киберпънка , това е компютърния гений – самотник / Уран/. Той живее за себе си и няма работа с обществото.
Философията на киберпънка това също е и новото развитие на идеите на транс и пост – хуманизма, желанието на човека да отиде извън рамките на своите възможности. Киберпънковете подминават проблема и разликата между изкуствено и естествено, истинско. Става дума за киборгизация и клониране. Тази система прониква дълбоко и прави човека част от машина. Компютърната и мрежова субкултура е неотменна част от живота на киберпънка. Интернет е главното им място за събиране и общуване.
През април 2003 г. Уран влезе в зодиакалния знак на Риби и на планетата започнаха да се раждат уникални деца. При тях Уран и Нептун са във взаимна рецепция. Това положение на планетите ще продължи седем години, и децата, които се раждат под тяхно влияние ще променят света в духовно и интелектуално отношение. Това ще бъде нова формация от хора, чието име още не е измислено, но масовите младежки акции говорят за колективна безсъзнателност.

ТРАНСУРАНОВИТЕ СТРАДАНИЯ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО


Масовото младежко явление “ игра”, което е получило името “Flash Mob” и е зарегистрирано в много страни, говори за нов вид лудост / Уран/. Масовото безсъзнателно / Нептун/ винаги ще засегне тези, чиято душа е пуста, а такива са много. Уран и Нептун си играят с тези хора.
Преводът от английски на “Flash Mob” е нещо от рода на “ мигновено стълпотворение” / Плутон/ макар, че идеолозите на движението предпочитат да го наричат “умна тълпа“. Същността на тази игра е в това, че непознати един на друг хора, чрез електронната поща или мобилния телефон получават кратки текстови съобщения, съдържащи време, място и задача за съответно действие. Задачите могат да бъдат най-разнообразни, например да се надуват балони, да тропаш с крака на място и всички започват да действат по инструкция и накрая на играта изчезват за миг, управлявайки своя компютър. За правилата на играта може да се научи от някои сайтове. Тази акция не преследва никаква цел. По скоро обратното, отличава се със своята безцелност и безсмисленост / Нептун/. Всичко се прави за забава / Уран/ Във “Flash Moba“ има и известна секретност , скритост/ Плутон /, която е интересна и привлекателна за някои. Децата не знаят кой организира играта и кои други участват в нея.

Как обяснява астрологията това явление.
От 11 март до 17 септември 2003 г. положението на планетите много силно променя глобалната енергетика на нашата Галактика. Под това влияние естествено попада и нашата Земя и всичко живо на нея се оказва заложник на тези енергийни влияния. Това е първата проба как хората възприемат силата на тези енергии. В този период са регистрирани и първите сборища на флешмобистите. Още веднъж се подчертава космическата истина, че звездите не само скланят, но и принуждават да се прави това, което са предначертали.
Цялата работа се състои в това, че двете трансуранови планети Уран и Нептун се намират във взаимна рецепция. Тези две планети управляват колективния разум и колективната психика на хората. Тези много тънки и дълбоки енергии, пронизват цялото пространство. Уран – това са дълбините на Космоса и човешкия интелект, а Нептун дълбините на океаните и човешката психика.
Всяка планета, която се намира в напрегнат аспект с една от тези планети, ще създава сила на която никой не може да се противопостави. Нашата задача се състои в това, да изследваме това явление, да го изучаваме, да направим анализ на неговото влияние и да предупредим за последиците. Това положение на планетите ще продължи от 30 декември 2003 г. до 11 март 2011 година.
Всеки, който не може да управлява своето съзнание и психика може да стане заложник на влиянието на тези планети.. Хората се затварят в стаите си и не разбират какво всъщност творят. По този начин могат да бъдат използвани, защото са недоволни от политиката, религията, живота, защото са морално и психически неустойчиви. Така може да се влияе на политиката чрез младежта, която ще приеме тази игра. По този начин, под влияние на планетите и децата родени под тяхната сила светът ще се промени напълно. От сегашното поколение на възрастните трябва да има хора, които с любов помагат на тези деца да намерят своя уникален Път.

Така ДЕЦАТА ИНДИГО се явяват като посланици на Космоса, които са длъжни кардинално да променят живота на Земята.

Папка: Астрология | Посещения: 2772 | Ченълинги
Контакт          3.133.112.73