Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)
The 9th D


01:14
29.02.2020
Събота
3.229.118.253


Онлайн: 4
Гости: 4
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Великият преход


Разговори с Луцифер [66]Статии [201]
Матрицата 5 [55]Нумерология [28]
Астрология [31]Великият преход [110]
Кармична Астрология [13]Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13]Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13]Петър Дънов [4]
Джасмухин [8]Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7]Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22]Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8]Пътят на душите [6]


12 Етапа на Възнесението в Светлинното тяло

Ние осъзнаваме, че, докато планетата осъществява преход към по-висока вибрация, тъй като тя е жива и подвижна енергийна система, всички, които пребивават в нейното енергийно поле, също ще изживеят тази пренастройка. Ето защо, бих желал в тази статия да разгледам два въпроса. Първият касае онова, което мнозина изживяват естествено, докато планетата осъществява своята трансформация, и което наричаме "създаване на светлинното тяло". Така че на следващите няколко страници ще опиша различните етапи, които можем да преживеем, докато това се случва, и по какъв начин то се проявява в енергийните ни полета – например чрез пристъпи на грип, главоболие и т.н. На второ място, тъй като мнозина са ентусиазирани и радостни от тези промени, бих желал да посоча практическите стъпки, които бихме могли съзнателно да осъществим, за да усилим и увеличим светлинния коефициент на телата си.

Процесът на преход към Светлината е постепенен. Не може на единия ден да сме материя, а на другия – Светлина. Енергийните ни полета трябва да се изпълнят със и пренастроят към Светлината постепенно, иначе ще изживеем електрическо "изгаряне". В текста "Откровения от един архангел – възнасяне в 12-то измерение" архангел Ариел съобщава, че през април 1989 г. цялата кристална структура на материята е била активирана до светлинно тяло от 3-то ниво – за всички обитатели на планетата.

Създаването на светлинното тяло се дължи на настоящия процес на преход на планетата и не е изборен опит или процес. Съществата, които не желаят да бъдат част от този процес в този момент, ще изберат смърт чрез нещастен случай, природно бедствие или болест. Както беше посочено по-рано, предречено е, че те ще продължат своя еволюционен цикъл на друга планета, чиято честота е съпоставима с тяхната собствена честота – това не е осъждане – просто такава е променливата природа на енергията.

Според Ариел, светлинното тяло се създава постепенно посредством преобразуване на нашето настоящо физическо тяло, докато то се изменя и абсорбира все повече Светлина. Отново подчертавам, че това е свързано с пренастройване на нашите енергийни полета към по-високите честоти и октави на Светлината. Дадената по-долу информация описва действителните физически процеси и често срещани симптоми, съпътстващи тази промяна.

Всички ние еволюираме и абсорбираме Светлина със свое собствено темпо. Някои работят съзнателно над тези промени, поради което тяхното преобразуване е по-бързо; някои не осъзнават този процес, така че абсорбират Светлина и се променят в тесен синхрон с планетарното изменение. И в двата случая, обаче, създаването на светлинното тяло преминава през няколко нива:

1. Първо ниво: Когато тялото губи плътност, то обикновено проявява такива симптоми на промяната като грип, главоболие, диария, обриви, болки в мускулите и ставите. Повечето грипни епидемии са всъщност светлинни епидемии! Изменя се химическият състав на мозъка, функциите на лявото и дясното мозъчно полукълбо се смесват, а хипофизната и епифизната жлеза започват да променят размера си. ДНК структурата и химическите компоненти започват да се изменят и да набират допълнително количество водородни атоми и химически елементи, от които клетките се нуждаят, за да поемат недиференцираната по-интензивна Светлина и да я редуцират до използваеми светлинни кодировки за ДНК-то.

2. Второ ниво: Етерната матрица се преизпълва със Светлина и освобождава кармичните преживявания. Индивидите могат да се почувстват дезориентирани, както и да изживеят "пристъпи на грип". Мнозина започват да си задават въпроса "Защо съм тук?". Светлината в етерната матрица освобождава 4-измерната структура и предизвиква завъртания в геометриите на емоционалното, менталното и духовното тяло. Промяната е бърза и мнозина изпитват умора.

3. Трето ниво: Физическите сетива стават доста по-силни. Телата ви не само абсорбират Светлина за собственото си изменение, но също така действат като преобразуватели – декодери на по-интензивните светлинни енергии към планетата като цяло. Процесът на настройване е вече необратим, както при еластична лента, която сме разтеглили максимално, а след това сме пуснали, при което тя ще се върне в естественото си състояние.

4. Четвърто ниво: Основните изменения са в мозъка и в неговия химически състав и електромагнитни енергии. Симптомите често са главоболие, замъглено зрение, загуба на слуха и понякога болки в гърдите. Кристалните регулатори в етерното тяло не позволяват на съдържащите се в 5-измерната матрица нишки от светлина да се съединят отново, докато не станете готови за това. Болката в гърдите се дължи на разгръщащите се енергиите на сърцето при отварянето му към по-дълбоките нива. Зрението и слуха се пренастройват, за да функционират по различен начин. Менталното тяло започва да се чуди дали наистина претърпява промяна и у индивидите се пораждат силни, необясними и неоспорими подтици да следват духа си без колебание. Индивидите могат да изживеят проблясъци на телепатия и ясновидство и почти всички развиват състрадание. Това е време на усещане, почитане, приемане и утвърждаване на емоционалното тяло и на научаване как то да бъде контролирано.

5. Пето ниво: Менталното тяло решава да се настрои към духа, сънищата се променят и могат да станат по-"осъзнати", спохождат ви моменти на дежа вю. Мисловният процес става нелинеен. Съществата се люшкат между знанието и съмнението. Започваме да осъзнаваме навичната природа на своето мислене и поведение и се заемаме с депрограмиране и препрограмиране, за да създадем онова "аз", което искаме да бъдем, а не онова "аз", което сме си мислели, че сме, вследствие на взаимодействието си с родителите ни, връстниците ни, обществото и т.н. Промените изглеждат трайни и ние започваме съзнателно да разпознаваме нещата чрез сърцето си, а не да съдим за тях на основата на "кондиционирани отклици".

6. Шесто ниво: Започваме да привличаме към себе си други хора – за взаимна подкрепа и стимулиране на израстването ни. Започваме да поставяме под въпрос кое наистина е реално, своя мисловен процес, и начинът, по който се идентифицираме с другите и със самите себе си, бързо се променя. Преоценката може да предизвика дискомфорт, но чувстваме, че трябва да бъде направена – преразглеждаме своите връзки, професия, домашна среда, стил на живот – време е да се освободим от ненужното и да продължим напред. Сменяме приятелите си, всичко сякаш е в състояние на постоянна промяна, но ние се чувстваме някак по-леки, по-широки, по-свободни. Към този етап светлинният коефициент в съществото ни е 33% - чувстваме се така, сякаш отваряме вътрешните си сетива и ясновидството, ясночуването и т.н. започват да ни се струват нещо нормално и естествено.

7. Седмо ниво: Сърдечната чакра се отваря още повече, започваме по-искрено да проявяваме емоциите си, просто трябва да бъдем себе си! Освобождаваме се от блокажите и старите модели – докато се опитваме да се освободим от своя емоционален товар, изживяваме период на голямо емоционално пречистване и на голяма интензивност. Чувстваме се в по-голяма хармония с мига, чувстваме се много присъстващи и носещи се с потока на живота. Често пъти старите взаимоотношения приключват или бързо се променят, докато съществата навлизат надълбоко в себе си и се учат да почитат своите чувства – просто няма никакво място за отричане, на което и да било ниво. Емоционалната ни привързаност към другите започва да изчезва. Болките в гърдите (ангина) зачестяват, тъй като сърцето продължава да отваря енергийните си полета. На този етап се освобождаваме от страха, тъй като енергийните полета на всички тела биват пренастроени посредством сърцето, а когато това се случи, страхът отпада. Напрежението в челото или в задната част на главата се дължи на отварянето на хипофизната и епифизната жлеза, докато те абсорбират все повече светлина. Когато тези жлези бъдат напълно отворени, активирани и функционират на най-висшето си ниво, остаряването и умирането се прекратяват. Когато епифизната жлеза е напълно отворена, ние изживяваме многоизмерност, но дуалността сякаш нараства, докато я оставяме назад. В някои дни се чувстваме свързани и радостни, а в други изпитваме страх и тревога за оцеляването си. Мнозина искат да се "възнесат" и да напуснат планетата, тъй като, благодарение на своята задълбочаваща се връзка с духа, ние усещаме съвсем реалната възможност за възнесение. Когато се научим да следваме своята радост, може да поискаме да "спасим планетата", така че всички да могат следват своята радост. ВСИЧКИ тези етапи са етапи на напредване и отразяват нашето променящо се възприятие. Що се касае до храненето, започвате да се храните с по-малко, но по-лека и жива храна – на този етап мнозина спират да се хранят с месо и захар и да пият алкохол, тъй като "усещат" въздействията на тези вещества върху вибрационните полета на тялото си.

8. Осмо ниво: Виждаме Учителя във всички и просто желаем да служим – изоставяме нагласата да "спасяваме" в полза на желанието да служим на Божествената Воля. Епифизната и хипофизната жлеза променят формата си; ако главоболията ви продължават, помолете Съществата, които работят с вас, просто да "го дават по-леко", тъй като те не усещат болка, или ги помолете да ви отпуснат ендорфини – естествения опиат на мозъка. Мозъкът се активира – особено главният мозък, "спящият гигант". Разширяването на черепа е често явление; биват активирани триъгълни "семенни кристали" в челото и записващи кристали в дясната част на мозъка, наред с 8-та, 9-та и 10-та чакра. Започваме да се прикачаме към езиците на Светлината. Хипофизната и епифизната жлеза са напълно отворени и работят съвместно, за да създадат "Кивота на Завета" – светлина с цветовете на дъгата, която образува арка от върха на главата до третото око и която представлява дешифриращ механизъм за езиците от по-високите измерения. Може да ви стане трудно да намирате думи, чрез които да се изразявате, тъй като може да сте започнали да мислите в геометрични образи или в звуци. Ако това предизвиква объркване у вас, направете медитацията за обединяването на чакрите и помолете за това посланията да ви бъдат разшифровани и преведени. Отново, вие започвате във все по-голяма степен да осъзнавате обширността и многоизмерността на своята природа, да осъзнавате, че можете да бъдете всичко, което поискате да бъдете, преставате да действате от задължение и взаимоотношенията ви стават надличностни. Думите ви извират от сърцето и душата ви и другите може да се чувстват дезориентирани, когато си имат работа с вас, тъй като вече не ви държат на никакви "кукички", чрез които да се свържат с вас. Вие действате от едно дълбоко ниво на искреност, с усилена чувствителност и осъзнатост, но въпреки това се чувствате заземени и преобразени. Към този етап е възможно вече изцяло да сте преминали на хранене със Светлина и прана, да не приемате храна от атмосферните сфери и да бъдете здравословно поддържани от етерните.

9. Девето ниво: Разшифроването на геометричните образи и звуците е по-лесно, духът използва езиците на Светлината, които изменят 6-измерната матрица в нов шаблон за вашето 5-измерно светлинно тяло. При промяната на енергийните полета, тялото ви може да промени формата си. Чувствате се взаимосвързани с всички Същества навсякъде и все по-малко обвързани с мненията на другите. Освобождавате се от желанието и енергията за поддържане на "играта на отделеност и ограничение" и се чувствате наистина свободни. По време на 9-то ниво се наблюдава значително спускане на светлинното тяло във физическата форма. Подобно на 3-то и 6-то ниво, по време на това ниво се извършва значителна преоценка, тъй като започваме окончателното си предаване на Духа и действително се превръщаме в Божествен инструмент. На този етап Духът определя какъв да бъде нашият доход, нашата работа, другите същества в живота ни, всичко. Това представлява разтваряне на его-аза и, макар да ни изпълва с екстаз, може да е и изключително болезнено. Осъществяването на скока може да ни се струва страшно, независимо че сме еволюирали в продължение на еони, за да достигнем до този момент. Възможно е да се люшкаме напред и назад, придържайки се към старите си зони на комфорт, преди напълно да се предадем – но няма връщане назад и ние трябва да се освободим от всичко. 9-то ниво представлява предаване и след това екстаз; освобождаване от "аз" – осъзнаваме, че, докато от една страна свободната воля е реална, от друга страна тя е илюзия, тъй като ни е дадена, единствено за да ни даде силата да станем Едно с Духа. Страховете за оцеляването ни ни напускат – фокусът е върху Сега и единството. Макар че на повърхността на съзнанието ни могат да изплуват някои страхове, те изглеждат нереални и са лесни за преодоляване. Тъй като се откъсваме от консенсусната реалност, нашите избори и реалност изглеждат нереални на останалите. От 7-мо, 8-мо и 9-то ниво нататък вътрешната ни светлина се излъчва забележимо от нас и ние вече се чувстваме невероятно заземени, свързани, центрирани, изпълнени с предназначение и желаещи единствено да служим. За известно време може да продължите да се люшкате между 8-мо и 9-то ниво – от това да чувствате пълно единство до това отново да сте "ограничено човешко същество", но това приключва в края на 9-то ниво. Тогава започвате да се чувствате постоянно свързани и да действате от своето Христово ниво, а намерението и мотивацията ви са насочени към най-висшето благо, макар че останалите, поради собствените си комплекси и вътрешни проблеми, не винаги ще изберат да видят това. 9-то ниво е нивото, на което започваме да се свързваме със своето АЗ СЪМ присъствие.


Последните три нива обединяват всички енергийни полета, всички чакри са обединени и вие ставате изцяло свързани със своето АЗ СЪМ присъствие.

10. Десето ниво: Вие сте едно със съзнанието на Източника и знаете, че всичко е възможно. ДНК-то ви вече не се състои от 2, а от 12 нишки; телепортацията, проявлението и т.н. вече са мигновени. Вашата Меркаба (друго наименование на светлинното тяло) е вече изградена и ви позволява да преминавате през пространството, времето и измеренията с цялото си същество. Тя притежава свое собствено съзнание, което вие трябва да направлявате.

11. Единадесето ниво: Всички нива на светлинното тяло са били изградени и активирани и са свързани с вашето физическо тяло посредством "точки на въртене". Тези светлинни матрици са разположени по протежение на физическите акупунктурни меридиани и представляват нишки от светлина, които се пресичат в красиви геометрични форми – една нова 5-измерна циркулационна система на Светлината. Клетъчната регенерация е приключила. Времето вече не е линейно, а едновременно – миналото, настоящето и бъдещето съществуват едновременно – всички те съществуват паралелно. Не съществува отделеност и вие напълно ще проявите своята визия за Рай на Земята и ще изразите екстаза на Духа. В тази "рамка" на съзнателна осъзнатост, много хора днес достигат до и създават нови видове светлинно-базирани технологии, нов общностен живот, нови системи на държавно управление и справедливи системи за разпределяне на храната и ресурсите. Всички те са получили специално обучение и умения, за да спомогнат за сътворяването и проявяването на Новия Свят – Златната Епоха.

12. Дванадесето ниво: Продължаване на Сътворяването и внедряването на системите на Новия Свят – свързване с други посветени от 12-то ниво, благодарение на които възникват нови форми на управление, нови финансови и образователни системи, по-добри системи за разпределяне на храната и ресурсите, и т.н., тъй като в последните етапи на възнесението на Земята всичко ще бъде преосмислено и преобразувано, така че всички да могат да съществуват в радост, равенство и хармония. Но този път планетата и нейните обитатели ще са били "изтъкани" наново от Светлина, за да заблестят в пълната си слава, когато започнат да се разгръщат последните етапи на Божествения План. Планетата ще се превърне в Светлина, ще напусне това измерение и ще навлезе в една многозвездна система, където всеки представлява светлинно тяло и следва Духа с пълно Майсторство.


откъс от книгата "В резонанс"

превод: Мария Казакова
източник: http://www.in5d.com/12-stages-of-light-body-ascension.html
https://www.facebook.com/VirtualObitel
Папка: Великият преход | Посещения: 1246 | Ченълинги
Контакт          3.229.118.253