Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


15:19
20.04.2024
Събота
3.138.204.208


Онлайн: 2
Гости: 2
Потребители: 0


 Пими ® » Ошо » » Годишен Хороскоп

Ошо [13] Ошо - Тук и сега [5]
Ошо - За зрелостта [9] Ошо - За смелостта [13]
Ошо - За творчеството [9] Ошо - За медитацията [8]
Ошо - Кундалини и чакрите [12] Ошо - Книга на тайните [19]
Ошо - Следвай ме [1] Ошо - Възгледът за Тантра [11]
Ошо - ДАО. Трите Съкровища [36] Ошо - Медитация. Изкуството на екстаза [26]
Ошо - Трансформация на седемте тела [9] Ошо - Дарът на Атиша [8]
Ошо - Библия [4] Business [40]


Годишен Хороскоп

Пригответе се! 2012 г. ще бъде една вълнуваща година за всеки знак, по няколко причини. Една от главните космически виновници е горещият Марс, древен бог на войната и текущата астрологически владетел на страстта, вълнението и действието - очевидно, не е скучен вид на човек. Той ще бъде в Лъв - също толкова горещ знак, че ще постави Марс в настроение да се забавлява и, още по-важно, да прокара агресивно, за да бъде звездата на шоуто.
Сега, Марс обикновено прекарва около два месеца в знак, но този път, той ще бъде в Лъв в продължение на девет месеца. Термостатът на този знак започва да се покачва, когато той влезе в Лъв в средата на Октомври 2009 г., но той ще остане там до Юни 2010 година. Това ще даде възможност на всеки знак от зодиака да сподели светлината на прожекторите и да направи своя отпечатък върху света - по много различни начини, разбира се.

Например, за огнените знаци (Овен, Лъв и Стрелец), ще има много шансове да направят нещо, което е на самия връх на списъка с любимите им неща: ще имат шансове във всички области, но най-вече в романтиката, тъй като това е най - на върха на списъка със специалностите на Лъва. Сега, тъй като Марс добавя страст, ще трябва да бъдете внимателни за това колко страст влагате, да се държите далече от ревността, и да не позволявате малките неща да се превърнат в големи проблеми. Разбира се, на вас ще ви е толкова забавно с вълнуващите нови приятели и неочаквани приключения, че това е малко вероятно да се случи, но все пак бъдете предпазливи.

Тъй като огън и въздух се разбират добре, въздушните знаци (Близнаци, Везни и Водолей), също ще се ползват от престоя на Марс в Лъв. Огънят - топлинна енергия, прави въздуха да се движи по-бързо, и няма нищо което да обичат повече от движението. Не се изненадвайте, ако установите, че в дългосрочен план приятелите може изведнъж да се интересуват повече от вас - много повече, всъщност. Вашето решение, разбира се, ще зависи от много фактори, но както обикновено за вас интелектуална страна на въздуха, ви кара сериозно да обмисляте, преди да обявите своя "окончателен отговор" за бъдещето на новия си партньор - и за себе си!

Водите знаци (Рак, Скорпион и Риби) са експерти в областта на емоциите, и няма да бъдат оставени в страни от дейността през 2012 г.. Всъщност, всичките ви чувства ще бъдат на висота благодарение на щедростта, идваща от Юпитер, царят на боговете. Той ще прекара голяма част от годината в чувствителните Риби, което ще подобри интуицията ви и ще настрои антените ви. Сега, при условие че слушате този глас в задната част на главата си, Юпитер в Риби ще доведе до всеки един от вас абсолютно нищо друго, освен най-доброто по отношение на емоциите - и когато това стане, ако се отнася за вас трите водни знака, какво друго наистина има значение?
Говорейки за вода, от началото на Септември до края на годината, Венера, богинята на любовта, ще ходи на пръсти през секси, интензивния Скорпион, обединяващ всички признаци на възможността да направите първото впечатление чудесно, без значение кой стои насреща и защо искате да го омагьосате.
Ако сте сам, трябва да внимаваме да не си играете с чувствата на никого. Ако нямате истински интерес, не флиртувайте - дори малко. Ако сте изключително заинтересовани, давайте напред и го направете! Определено няма да ви бъде отказано.
Ако сте обвързан, нека просто кажем, че вашият партньор е по-добре да бъде готов да вземе отношение към следващата стъпка - към много по-дълбоко ниво, което съществува, защото вие със сигурност ще бъдете, и ако той не е готов, вие може да започнете да се оглеждате наоколо за следващия кандидат.

Що се отнася до земните знаци (Телец, Дева и Козирог), ще има някои чудесни планетни конфигурации, включително и почтения, отговорен Сатурн, който ще бъде в Дева до 21 Юли, призовавайки всички вас трите земни знака да работите усърдно за вашите финанси и да се грижите добре за вашите имоти. Това не може да се отрече на Сатурн, той ви подготвя да работите усилено. Сега вие никога няма да се страхувате от тежката работа, така че вместо да бъдете с тежест около врата си, Сатурн ще се превърне във ваш мощен съюзник.

Нека поговорим още за силата. Не забравяйте, че Плутон, изключително мощна планета (да, разбира се, той е все още астрологически планета!), ще прекара години в земния Козирог, за захранване на всички вас, знаците на Земята, от което ще се чувствате като действително супер силни.

Ако това не е достатъчно, ще ви кажа - положително, абсолютно, и веднъж завинаги - че вие сте отговорни за собствената си съдба. Ще има Слънчевото затъмнение на 15 Януари, и Лунното затъмнение на 26 Юни. И двете ще бъдат доста полезни. В този случай, и двете ще се появят в Козирог, собствения знак на Сатурн, така че както и да го погледнеш, земните знаци ще бъдат супер заредени с енергия през тази година.

Накратко, през 2012 г., на всеки Слънчев знак ще бъде даден "Летящ старт" по един или друг начин! Независимо кой знак сте или кои планети работят за вас да ви помогнат да направите промени в живота си, вашата мисия е да го използвате, да си сътрудничите, и над всичко друго, насладете се на всеки момент от вълнуващата ви нова година! Преди всичко, не забравяйте, че това са нашите реакции на това, което ни поднася живота, че оформянето на нагласите и отношението ни формира живота ни. Останете позитивни, и животът ви ще бъде позитивен!
Посещения: 77499 | Ченълинги | The Arcturians


Ошо [13] Ошо - Тук и сега [5]
Ошо - За зрелостта [9] Ошо - За смелостта [13]
Ошо - За творчеството [9] Ошо - За медитацията [8]
Ошо - Кундалини и чакрите [12] Ошо - Книга на тайните [19]
Ошо - Следвай ме [1] Ошо - Възгледът за Тантра [11]
Ошо - ДАО. Трите Съкровища [36] Ошо - Медитация. Изкуството на екстаза [26]
Ошо - Трансформация на седемте тела [9] Ошо - Дарът на Атиша [8]
Ошо - Библия [4] Business [40]
Контакт          3.138.204.208