Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


20:23
28.03.2024
Четвъртък
18.212.102.174



 Пими ® » Любов и сексуалност


  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Любов и сексуалност » Лъв » Лъв - Партньорски хороскоп
Лъв - Партньорски хороскоп
Пламенни натури, мразите половинчатите неща. В секса сте царствени, театрални, дори животински. Но в дъното на душата си оставате малкото дете, което търси по-силния.
Визитна картичка на сексуалността
Психосексуален тип: обсебващ
Присъщи дейности: да чувства, да слуша
Ерогенна зона: гърбът
Доминираща черта: чувство за вина
Перверзии: животински страсти
Сексуални фантазии: да притежава харем

Лъв - Овен
Благоприятен е съюза между овен и лъв, тъй като и двете страни във връзката ще се борят да привлекат вниманието на партньора до себе си. Опитвайте се тази борба да не се превърне в стремеж за извоюване на ръководеща роля във връзката, тъй като могат да ви се струпат множество главоболия, дължащи се на нелепи недоразумения.
Покана за удоволствие. Принадлежите си напълно. Принцесата е намерила своя рицар, а принцът - своята Пепеляшка.

Лъв - Телец
Напрегнати са взаимоотношенията между тези два зодиакални знака, тъй като всеки от двама ви ще се стреми да контролира и направлява живота на другия сто процента, което е малко вероятно да се случи. Възможно е да туширате конфликтите, но много често, когато някой от вас е силно наранен от другия да изрече гласно думи и мисли, които безкрайно много ще подкопаят крехката хармония помежду ви.
Мощ и слава. Но отношенията ви често опират до конфликти заради засегнато самолюбие. Не сте създадени един за друг.

Лъв - Близнаци
Взаимно допълващи се като характери, но и достатъчно различни като подход и възприятия, за да се радвате на дълготрайно и хармонично съжителство, вие никога няма да страдате от липсата на траен интерес към човека срещу вас. С лекота бихте изградили връзка, на която да завидят благородно и героите от латиноамериканските сериали.
В сексуално отношение са гении в импровизацията. Когато сте заедно, се превръщате в лекомислени безпътници.

Лъв - Рак
Осъществяването на връзката между представителите от зодия рак и лъв е мигновено и продиктувано от магнетично привличане. Невъзможното се превръща в реалност в момента, когато работите в екип..
Среща на Слънцето и Луната. В началото тръпката е силна, но скоро си давате сметка, че с тях няма да изживеете сексуалните си фантазии.

Лъв - Лъв
Трудно определима е тази звездна конфигурация, тъй като когато съберете два лъва на едно място, то е очебийно, че ще има огън и дим. Приликите помежду ви са повече от неоспорим факт, но именно те ще стават повод за непрестанни спорове, кой е по-велик от двамата ви..
В началото е чувството - екзалтирани тела и души. После изпадате в плен на нарцисизма. Вече не правите любов, а демонстрирате един на друг сексуалното си надмощие.

Лъв - Дева
Трудностите и конфликтите ще започнат от мига, в който приятелството се превърне в емоционална любов, но именно различията ще ви привличат да споделите живота и скритите си терзания не с някой друг, а точно един с друг. Заедно сте силни, но и на моменти доста нестабилни.
Вие царувате над чувствата им, Девите командват тялото ви. Е, няма да ви свалят звезди, твърде рисковано е, но трудно ще намерите други толкова внимателни и отзивчиви любовници.

Лъв - Везни
Комбинацията е вълнуваща и с неочаквано развитие. Приличането помежду ви ще е подчинено на магнетизъм и обаяние. Невъзможните неща ще ги превръщате в реалност, но затова ще трябва първоначално да се преборите с известни междуличностни различия..
Изтънчени чувствени натури. В обятията им изживявате цялата палитра от усещания. Но в крайна сметка не си представяте повече, че можете да правите любов, ако не сте в напарфюмирани чаршафи.

Лъв - Скорпион
Съмнително е разбирателството между тези два представителя на различните стихии огън и вода, тъй като и скорпиона и лъва могат да се похвалят със силни характери. В случая не се знае, кой точно от вас двамата ще поеме ръководещата роля..
Сякаш прилага истинска сексуална терапия, прави се на голям майстор. Но вие не искате нищо повече от това да правите любов.

Лъв - Стрелец
Пълна хармония и единомислие. Живецът е определящ, а оптимизма няма разрушаване, тъй като умеете да стимулирате в своята половинка качествата, които липсват на единия от вас двамата..
Удоволствие, от което не бихте могли да се лишите. Най-сетне можете да си позволите да бъдете просто един сексуален обект. Той е господарят, а вие - изпълнителят.

Лъв - Козирог
Разликата е очевидна не само в характерите ви, но и в подхода, с който посрещате затрудненията и се борите да успехите в живота си. Козирогът планира и осъществява мечтите си с прецизна точност и постоянство, зад което се крият безсънни нощи и съсипани лични отношения.
Много възбуда и малко задоволство. Козирогът не може да ви види в истинската ви светлина.

Лъв - Водолей
Пълноценна е определението, което цялостно характеризира този тандем. Реализация, страст и сходни планове са само една малка част от общата хармония, която цари помежду ви.
Вие го омайвате, той слага оръжието си в краката ви без бой. И именно тук е проблемът. Двойка, която не си подхожда, защото я няма тръпката.

Лъв - Риби
Привличането пламва в мига, в който погледите на тези жадни за овации зодии се срещнат за първи път. Чаровната риба ще демонстрира открито възхищението от остроумието на огнения и царствен лъв, който при всяка възможност ще изтъква положителните черти от своя характер..
Чудесни любовници. Имат специфичен начин за постигане на целите, който ви допада. Инстинктивно се досещат какво трябва да направят, за да замъркате от удоволствие.

 
Форум » Любов и сексуалност » Лъв » Лъв - Партньорски хороскоп
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:
Контакт          18.212.102.174