Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


17:10
28.03.2024
Четвъртък
52.205.159.48



 Пими ® » Любов и сексуалност


  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Любов и сексуалност » Козирог » Козирогът и другите зодии
Козирогът и другите зодии
Овен и Козирог
И двамата са със силна воля, агресивни, не понасят да бъдат ръководени. Ако мислите, че това е по-скоро предпоставка за битка, отколкото за роман може би сте прав. Те са добри партньори в леглото, но имат спорове за пари, приятели, кой ще взема решения, кой ще прави кариера. Прибавете и малко ревност и всичко ще започне да ври. Една временна връзка може да бъде успешна, бракът е далеч по-малко обещаващ.

Телец и Козирог
И двамата предпочитат да си стоят в къщи вместо да скитат навън, и двамата ценят парите, и двамата мислят, че сигурността е най-сигурното нещо. Телецът е търпелив, а козирогът иска да работи за общата цел и за взаимното удовлетворение. Сексуално тази двойка може да сънува и невъзможни сънища - и да ги превърне в действителност. Амбициите на козирога също добре кореспондират с желанието на телеца всичко да бъде определено и с неговата решителност. Най-светли перспективи за всякаква връзка.

Близнаци и Козирог
Определено различни сексуални личности. Близнака е импулсивен, флиртува му се и лесно се запалва. Козирогът е бавен, верен и предпазлив. Всяко първоначално привличане е привличане на противоположностите и не може да бъде продължително. Амбициозния и материалистичен козирог няма да търпи дълго капризите и нерешителността на близнака. Любовта не може да победи всичко.

Рак и Козирог
Ракът е малко свенлив сексуално, но козирогът иска да води. Малко повече действеност и от двамата ще им помогне в началото. Съгласието в спалнята ще им бъде безкрайно необходимо, за да превъзмогнат всички други пречки. Те са противоположностите на зодиака с всички последствия от това. Козирогът ще стане твърде взискателен и доминиращ за чувствителния рак. Една връзка е въпрос на време.

Лъв и Козирог
Лъвът мисли, че козирогът е скъп на чувства, както е скъперник и за парите. На козирога му липсва въображение, за да бъде партньор на лъва, който обича повече пламенност в леглото. Не си подхождат добре физически, и двамата са независими, обичат да доминират и ще се опитат да командват извън спалнята. При една връзка тези разлики могат да бъдат пренебрегнати, но в брака едва ли.

Дева и Козирог
Практичността на козирога и чистоплътността на девата твърде добре си подхождат. Сексуалните им изблици могат скоро да погаснат, но общите интереси в работата и във всичко останало водят до такава хармония, че и двамата не ги е грижа за това. И двамата са консервативни, проявяват разбиране и разум и са добри участници в съюз, който би продължил.

Везни и Козирог
Чарът и магнетизмът на везната привличат козирога в началото, но когато цветът отмине козирогът намира, че везната е твърде ексцентрична и не отговаря на неговите физически нужди. Неспособен да изрази своите чувства козирогът започва да търси друга любов. Мрачни предсказания за връзка. Бракът е възможен само ако козирогът има финансови интереси.

Скорпион и Козирог
Секса между двамата е нещо голямо. Скорпионът е с повече въображение, докато козирогът е по-методичен, но те са сравними в тази област и успехът в спалнята дава възможност за привързаност и в други области. И двамата са със силна воля, но скорпионът доминира. Козирогът разбира, че чувството за собственост на скорпиона е всъщност признак на любов. Страстна любов и успешен брак.

Стрелец и Козирог
Козирогът предпочита секса в удобно място, стрелецът може да го прави и върху прясно изкопан гроб. Козирогът иска да си стои в къщи, стрелецът е скитник. Козирогът е консервативен и се тревожи за сигурността. Стрелецът е нехранимайко. Стрелецът се дразни от козирога, който има развито чувство за дълг. Нещастна любов, нещастен брак.

Козирог и Козирог
Техният романтичен живот скоро се превръща в рутина. Той може да бъде щастлив само ако и двамата се съгласят да получат по-малко, отколкото обикновено се надяват. Нито един от двамата няма да експериментира или да се опита да разшири хоризонтите им. Спалнята се превръща в предградие на тъпотата. От друга страна и двамата работят много и са сериозни. Една връзка или един брак няма да бъдат твърде забавни, но биха могли да задоволят и двамата.

Водолей и Козирог
Едно състезание, на което ще се реши колко бързо романа може да се превърне в приятелство. В тяхната интимност водолеят е малко повече от това, което козирога може да понесе. Той предпочита необикновения секс, а козирога обичайните начини. Свободолюбивия, необикновен водолей не може да бъде влюбен в ограничения, практичен козирог. Една поносима връзка, докато успехът на брака изисква доста работа.

Риби и Козирог
Рибата ще се опита да победи козирога, защото това е нейния маниер, но козирога може да го преживее и в леглото ще вземе властта. Рибата скоро ще иска да го последва. Рибата е любеща и искрена достатъчно, за да осигури на козирога щастие и сигурност. Тези много различни хора задоволяват взаимно емоционалните си нужди. Добри предсказания за краткотрайна връзка или за по-дълготрайно съжителство.

 
Форум » Любов и сексуалност » Козирог » Козирогът и другите зодии
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:
Контакт          52.205.159.48