Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


10:47
29.03.2024
Петък
44.210.235.247



 Пими ® » Любов и сексуалност


  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Любов и сексуалност » Стрелец » Стрелец - Партньорски хороскоп
Стрелец - Партньорски хороскоп
Пламенни натури, които обаче смесват всяко свое хлътване с лудата любов.
Визитна картичка на сексуалността
Психосексуален тип: нарцис
Присъщи дейности: да пипа, да се движи
Ерогенна зона: бедрата
Доминираща черта: чувството за безпокойство
Перверзии: ексхибиционизъм
Сексуални фантазии: да прави любов публично

Стрелец - Овен

Прямото отношение, въодушевлението, любовта към движението, новото, вълнуващото - това са качествата, които ви свързват. Привличането в тази връзка е неустоимо..
На висотата на изискванията ви. В обятията му забравяте, че принадлежите на цивилизацията, така силно ви омайва примитивната му любов.

Стрелец - Телец

Напрегната е точната дума, с която бих характеризирала любовната връзка между зодиакалните знаци - телец и стрелец. Вие двамата бихте поддържали взаимоотношения единствено, ако контактът ви е на приятелска основа и не сте ангажирани емоционално един с друг. Свободолюбивият нрав на стрелеца често ще изкарва извън равновесие постоянния в чувствата си телец..
Проблемът е, че това, което ви възбужда, него го успокоява.

Стрелец - Близнаци

Реална е комбинацията между двата противоположни знака близнаци и стрелец, тъй като ще сте увлечени еднакво в желанието си да експериментирате и предприемате рисковани начинания независимо в коя област от ежедневието ви..
Опитват се да ви замаят в леглото. Засегнати, бързо им давате да разберат кой е господарят.

Стрелец - Рак

Нестандартна и трудно обяснима е връзката между огнения представител от зодия стрелец и водния рак. Чудесно бихте могли да си сътрудничите или работите заедно в професионално отношение, но пречките пред които ще се изправите в случай, че имате интимни взаимоотношения ще са повече от многобройни..
Вижданията ви за секса и любовта се разминават. Липсва ви синхрон. По-добре не се захващайте.

Стрелец - Лъв

Пълна хармония и единомислие. Живецът е определящ, а оптимизма няма разрушаване, тъй като умеете да стимулирате в своята половинка качествата, които липсват на единия от вас двамата. Притежавате сходни интереси и разбирания как да реализирате инициативите и проектите си в житейски план..
Макар че сте много самоуверени, на Лъва не му трябва много време, за да обърне представите ви на 180 градуса. Вмъкването под кожата е негова специалност.

Стрелец - Дева

Противоположностите обикновено се привличат, но когато нещата достигнат до спазване на определени принципи и стереотип на живот, то не е изключено да възникнат непредвидени трудности за преодоляване..
Партньорите от знака Дева са любители на методичните, накъсани движения. Вие се движите с големи крачки напред. Явно, не сте създадени за едно легло.

Стрелец - Везни

Общите цели, интереси и силното приятелство ще бъдат първите допирни точки към поставяне на едно трайно начало в любовта. Когато сте заедно ще стимулирате един към друг положителното и оптимистичното..
Благодарение на горещия си нрав разпалвате страстта им. Благодарни, те ви водят към най-рафинираното опиянение, което някога сте изпитвали. Разбирате какво е екстазът.

Стрелец - Скорпион

Скорпионът първоначално ще бъде привлечен от пламенния и лъчезарен представител на огнения елемент. Активността на стрелеца ще е особено интересна за скорпиона, но малко вероятно е да направи първата крачка за сближаване, особено ако не е привлякъл вече вниманието върху себе си..
Полива ви със студен душ, когато скочите в леглото, със заканата: „Сега ще видиш..." Мрази сексуалната ви освободеност.

Стрелец - Стрелец

Взаимно ще неутрализирате положителните си качества и способности. Интересът няма да е пробуден от скритото, а от познатото и близкото..
Желание, което непрекъснато се усилва, удоволствие, което се задълбочава спираловидно. След това - пълно изтощение.

Стрелец - Козирог

Разликите между вас са причина за взаимен интерес към по-близък контакт. Привличането не е определящо, но общуването помежду ви е пълноценно..
Мислите, че сте намерили своя непресъхващ извор на щастие. Всъщност той взима повече, отколкото дава. А това не е за вас.

Стрелец - Водолей

Двамата заедно ще имате възможност да създадете хармонични взаимоотношения и е напълно възможно бързо да се решите да изградите уютен дом и семейство. Сходните ви цели и интереси ще поддържат този съюз, но предупреждението е да не загубите общата си посока.
Вие сте екстравагантни, а той - ексцентричен. Така че се чувствате като съучастници, когато достигате границата на удоволствието в безбрежния космос на секса.

Стрелец - Риби

Вълнението е важен елемент в тази комбинация между елемента на огъня и водата. Стрелецът ще е силно впечатлен от загадъчното държание на рибите, а рибите ще са заинтригувани от сърцатия и искрен стрелец..
Синхронът е последното нещо, което може да съществува между вас. Ако се срещнете, по-добре е да се разминете.
 
Форум » Любов и сексуалност » Стрелец » Стрелец - Партньорски хороскоп
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:
Контакт          44.210.235.247