Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


15:43
28.03.2024
Четвъртък
52.205.159.48



 Пими ® » Любов и сексуалност


  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Любов и сексуалност » Везни » Везни - Партньорски хороскоп
Везни - Партньорски хороскоп
Убедени сте, че самотата е зло, противоестествено състояние. За вас любовта е рафинирано, но често срещано чувство.
Визитна картичка на сексуалността
Психосексуален тип: еротичен
Присъщи дейности: да говори, да гледа
Ерогенна зона: гърдите
Доминираща черта: чувство за несправедливо лишаване
Перверзни: мазохизъм
Сексуални фантазии: травестизъм

Везни - Овен
В този случай, за да върви всичко добре ще е повече от наложително, везната да поеме инициативата изцяло в свои ръце. Ще ви се иска на моменти огнения овен да е малко по-съобразителен със засилената ви емоционалност и да контролира импулсивността си..
Приемате секса с него като разврат, но все пак се хвърляте в ръцете и в леглото му.

Везни - Телец
Общата цел в професионално отношение, сходните интереси и разбирания, както и любимите хобита могат да стабилизират тази връзка с течение на времето. Трудностите и търканията ще бъдат повод на сблъсъци само в началото на изграждания съюз, след което е твърде вероятно да свикнете с различията на своята половинка.
Притежавате еднакъв вкус към удоволствията на Венера. До момента, в който възхищението му към вас ви накара да се чувствате повече като фетиш, отколкото жив човек.

Везни - Близнаци
Идеална е точната дума, с която можем да характеризираме връзката между тези два представителя на въздушния елемент. Сходните ви интереси, гъвкавия и съобразителен ум, както и подхода, чрез който постигате успехите в живота си са само една малка част от пъстроцветната палитра.
Притежават очарованието на изненадата. А вие сте очаровани от промените и театралната обстановка.

Везни - Рак
В първия контакти ще бъдете привлечени един от друг поради заложения на всеки от вас поотделно интелектуален потенциал. Двамата умеете правилно да използвате силата на словото за постигане на желания и амбиции не само в лично, но и в професионално отношение.
Обичате галантните му маниери, нежността на милувките му. Но когато сте решили, че вече е ваш, изведнъж Ракът се превръща в тиранин.

Везни - Лъв
Комбинацията е вълнуваща и с неочаквано развитие. Привличането помежду ви ще е подчинено на магнетизъм и обаяние.
Обичате малко животинския му начин, по който изразява задоволството си. Но всичко ново един ден остарява.

Везни - Дева
При партньорството между представителите на въздушните везни и земната дева могат да възникнат чисто делнични затруднения. Първоначално тези пречки ще се изразяват като нежелание отстрана на везните да се занимават с организации.
Многострадалната Геновева. Каквото и да правите, Девата винаги е тъжна. Това ви влияе и накрая, вместо да достигнете до оргазъм, се обливате в сълзи.

Везни - Везни
Доста трудно може да бъде определена връзката между тези два представителя на зодиака, тъй като еднаквите вкусове, интереси и сходната емоционалност може да се проявява при отделните двойки по коренно различен начин.
Обичате да разгаряте любовното си желание. Между вас са позволени всички хитрости на Ерос и Месалина.

Везни - Скорпион
Първоначално можете да изпитате известно отблъскване един към друг, но истината е че и двамата можете да сте си полезни в духовно и интелектуално отношение..
Приличате повече на Отело и Дездемона, отколкото на Ромео и Жулиета. Имате чувство, че при първия удобен случай ще излеете насъбралото се на някой невинен.

Везни - Стрелец
Общите цели, интереси и силното приятелство ще бъдат първите допирни точни към поставяне на едно трайно начало в любовта. Когато сте заедно ще стимулирате един към друг положителното и оптимистичното.
Развихрят се бурни страсти. Партньорът от този знак има редкия талант да ви предизвиква и да ви изкарва извън кожата.

Везни - Козирог
Чудесно допълващи се по характер и темперамент. Партньорството между козирога и везните е белязано от динамика и взаимност във всяка житейска сфера.
Вие сте изтъкани целите от чар и съблазън, а Козирогът е като леден блок. Лудо ви желае, но го крие. И когато чувствата му експлодират, вече е много късно.

Везни - Водолей
Страстта и духовната близост е изключително засилена във връзката между представителите на въздушния елемент. Колебанията и предпазливостта изчезват в момента, когато решите да действате заедно, независимо дали става въпрос за лични или професионални въпроси..
Използва и най-неочакваните трикове, за да ви съблазни. След това откривате, че и най-невероятните неща са напълно възможни, когато сте в прегръдките му. Невероятно!

Везни - Риби
Привличането е мигновено и продиктувано от романтичната нагласа на тези два представителя от зодиака. Трудно може да бъде определена тази връзка, като обикновена и скучна, тя е белязана от динамиката на общите цели и инициативи особено в професионалната сфера.
Имат вид на отсъстващи, докато правят любов с вас, и това ви отегчава. Нещо повече, вбесява ви.

 
Форум » Любов и сексуалност » Везни » Везни - Партньорски хороскоп
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:
Контакт          52.205.159.48