Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


22:44
25.04.2024
Четвъртък
3.133.12.172


Онлайн: 2
Гости: 2
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Нумерология


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Земни (социални) Посвещения (10)

Земното посвещение охарактеризира способност­та на човека да се адаптира към обществото и специ­фиката на канала, получаван от този или онзи социа­лен егрегор.

Първо посвещение (10 х 1 = 10) - дивак (асоциа­лен човек). Тук се наблюдава практическа неспособ­ност за адаптация към обществото; това са хора, по­стоянно подложени на остракизъм1 (социумът обик­новено смята, че е по тяхна собствена вина) или които се намират на най-ниските и презрени места в общест-вото, практически отхвърлени.

Второ посвещение (10 х 2 = 20) - провинциалист (социализиращ се човек). Това са хора, които се адап­тират към социума дълго и много трудно, но в края на краищата те заемат в него минималното приемливо положение. В обществото ги търпят, използват ги, да­ват им много по-малко, отколкото им вземат, и общо взето ги презират, но в някаква степен и се грижат за тях, нерядко като начин за самоутвърждаване. За про­винциалистите са характерни остри лакти и дълбок комплекс за социална непълноценност.

Трето посвещение (10 х 3 = 30) - потребител (со­циален човек). Тези хора са адекватно адаптирани в об­ществото, но разглеждат социума изключително като среда за обитаване и дойна крава, като не си поставят никакви задачи по поддържането му: цел на потребите­ля е максималното използване на обществото за лични интереси. Ако социумът се разпада, потребителят по правило не се огорчава особено и бързо си намира друг.

Четвърто посвещение (10x4 = 40) - интелигент (възпитан човек). Интелигентът е по-избирателен от потребителя, подхожда му далеч не всяко общество. В подходящия за него социум той се старае да се държи в съответствие с етиката на груповия егрегор и най-важ­ното - да поддържа с него енергиен баланс, тоест да прави за обществото толкова, колкото и получава от него; да дава по-малко (искрено) не му се иска, а да отдава повече - не се получава или пък изисква прека­лено големи жертви.

Пето посвещение (10 х 5 = 50) - артист (светски човек). Този индивид служи за украшение на всяко об­щество, в което попада; проблемите на социалната адаптация и комуникация тук не са на дневен ред. Чрез естественото си поведение артистът дава на общест­вото съществено повече, отколкото взема обратно, и привидно това не му струва нищо. За него са характер­ни естествеността, лекотата, непринудеността, остро­умието, маневреността и финото усещане за обстанов­ката в групата, което му се дава чрез канала за пряка връзка със социалния егрегор. Ала ако попадне нео­чаквано в твърде елитарен за него слой, артистът може да се стъписа и да падне доста ниско, понякога и до нивото на дивака; впрочем, той няма дълго да се задържи там.

Шесто посвещение (10 х 6 = 60) - фигура (номенк­латура или знаменит човек). Индивид, който притежа­ва силен социален канал; във всяко общество той се ползва с естествена тежест, авторитет или всеобща любов (вариант на известния артист). Тези хора обик­новено заемат видни постове и са много популярни или авторитетни в широки кръгове.

Седмо посвещение (10 x 7 = 70) - кумир - харизматичен духовен лидер. Това са основоположниците на религии, духовните праотци на народите, създателите на велики религиозно-философски системи.

Папка: Нумерология | Посещения: 1694 | Ченълинги
Контакт          3.133.12.172