Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


22:27
23.04.2024
Вторник
3.145.130.31


Онлайн: 5
Гости: 5
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Великият преход


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Трансформация на тялото при прехода

Знам, че много от вас имат въпроси относно физическото си състояние. Може би тази статия ще помогне да разберете симптомите си. В Централния кристал на Земята вече е вложена програмата на прехода в Четвърто измерение, т.е. променена е матрицата на планетата (нейния пространствено-времеви континуум).

В основата на Четвърто измерение лежи друга честотна характеристика в сравнение с дължината на вълната на третото /нашето/ измерение. Поради това, преходът в друго измерение е свързан с пренастройка на основните процеси /физични, химични, биологични и др./ на друга дължина на вълната, при която се променя разстоянието между ядрото и електроните във всяка клетка. Човек продължава да живее на своята планета /няма къде да бягаш, науката още не е намерила такова място, където можеш да «прелетиш», спасявайки се/. Поради това спокойно ще приемем процесите, които неизбежно ще се случат. Да, това ще бъде в известна степен дискомфортно.

Но когато знаеш, разбираш, че предстои удивителна нова парадигма на живота, трябва да се постараеш да изучиш и приемеш този процес – «превръщане на гъсеницата в пеперуда». Много неразположения не са болест (грип, простуда), въпреки, че симптомите са подобни. Извършва се промяна, трансмутация на тялото и физиологията. Много сега живеят «в пашкул».

Какви симптоми на трансформация на тялото можете да чувствате:


Умора

При възнесението тялото расте подобно на растящо дете, което спи повече. Същото се случва и в процеса на възнесението. Човечеството счита, че е достатъчно 6 или 8 часа сън, а ако се появи необходимост от 9 или 12 часа, тогава нещо не е наред. Нощният сън може да достигне до 12 часа, доколкото го изискват телата във връзка с биологичния растеж и преустройство. Поради това, на извършващите възнесение се препоръчва да дават на тялото си това, от което се нуждае, в това число сън, по-продължителен, отколкото до стъпването на пътя на възнесението. В почивните дни може да се появи необходимост да прекарате целия ден в състояние на дрямка. Колкото повече спите, толкова по-бързо и незабелязано за здравето ще преминат процесите на трансформация.

В съвременната цивилизация съществува медицинска диагноза «синдром на хроничната умора», който в действителност е симптом на възнесението. Когато тялото повишава вибрацията, трябва му повече «чи» /енергия/ за съхранение на съзнанието в даден ден, седмица, месец. Ако не сте се научили да натрупвате енергия във формата/тялото, в резултат ще се появи постоянно усещане за умора.

Прекрасен начин за борба с хроничната умора е изкуството на Тай Чи или Йога. Тези изкуства, пряко свързани с техниките на възнесение в далечното минало, учат, как да се натрупва и направлява енергията в тялото с помощта на специфични разтягания и/или движения. Те са отличен метод за поддържане на желанието ви да се възнесете и за премахване на симптомите на хронична умора.


Полезни са спокойни разходки сред природата и ритмично дишане, къпане във водоеми, заземяващи практики.

Бягане, резки физически упражнения и вдигане на тежести до изтощение, предизвикват разкъсване на мускулната тъкан, усилват стареенето и разрушаването на тялото. Препоръчвам ви не голямо натоварване, а лека разходка или плуване, даващи възможност за възстановяване на контакта с природата и нейните елементи. Много от вас живеят в градовете, но даже и в най-гъсто населените места има паркове и градини, в които можете да установите контакт с Майката Земя. Препоръчвам ви да отивате на такива места, или на брега на океана, река, езеро, в планината, за да общувате с природните царства. Общуването с Майката Земя отново ще ви изпълни с енергия.

В съвременната цивилизация вашите колеги, приятели и членове на семейството взимат, взимат и взимат. Те взимат/изтеглят енергия от извършващите възнесение за подхранване на творческите си усилия и креативност, докато възнасящото се същество изработва чи за собственото си възнесение. Изразете намерение: «Аз възнамерявам да прекратя отдаването на собствената си чи-енергия и да се освободя от цялата карма и договори, принуждаващи ме да изграждам отношения с другите по такъв начин». Тъй като при възнесението освобождаването от кармата става слой по слой, ежедневното изразяване на това намерение ще премахва от полето ви стереотипите на деня. Трябва отново и отново, всеки ден, седмица и месец, да изразявате намерение да се възнесете и да се освободите от всички договори и зряла карма. Всеки ден носи нов слой, ново ниво, това е вярно и по отношение на планетарното възнесение.


Остри и тъпи болки

При промяната на всяка част от телесната форма се разтваря старата клетъчна структура, отстъпвайки място на нова, кристална. В тези, които са особено чувствителни, това може да предизвика значителен дискомфорт, докато не се извърши трансмутация на достатъчна част от формата, позволяваща новата вибрация да се закрепи/вкорени в общата структура на обновяващото се тяло. Телесните болки ще бъдат пряко свързани с тези области на ефирното/етерното тяло, в които има блокажи или застой/задържане. Разходките и движението на кундалини помагат да се отстранят блокажите и да се облекчи болката.

Когато формата повиши вибрацията си в достатъчна степен, постоянните болки остават в миналото. До тогава се препоръчва употребата на билки, хомеопатични средства, ароматерапия, иглотерапия, кални, минерални и солеви вани, или масаж, които са необходими за облекчаване на болката. Знайте, че това е временно явление и тялото се подготвя за приемане/задържане на «светлина» с по-висока вибрация и мислеформи.


Вируси и Възнесение

При трансмутацията на клетките в процеса на възнесение, вирусите, които в течение на целия ви живот са оставали латентни, могат да се проявят с цел да бъдат отстранени. Понякога тези вируси предизвикват кратковременно незначително проявление на съответната болест. Моля ви, да не се поддавате на паника, когато това се случва, и да разберете, че всичко ще премине, щом се преодолее напълно текущата фаза на възнесението, предизвикваща конкретната проява на болестта.

В това време ви препоръчвам да поддържате имунната си система с употреба на колоидно сребро и злато, които убиват вирусите и бактериите в организма. Колоидното сребро може да се накапва в очите, ушите и носа, или да се правят инхалации, за да се справите с инфекциите, които могат да се появят в резултат на възнесението. Съществуват много билки, притежаващи антивирусни и антибактериални свойства, употребата на които е полезна, като Ехинацея и Хидрастис (Goldenseal, Hydrastis Canadensis).

Понякога, когато вирусът попадне в нервната система, може да предизвика подуване/подпухване на съответния нерв, проявяващо се като симптом на притиснат нерв. Повтаряме, това е признак на възнесението, който с времето преминава. У някои нервната система самопроизволно/спонтанно се възпламенява, което изглежда като неволни мускулни съкращения/контракции. За отстраняване на тези симптоми могат да бъдат полезни някои билки, в това число Корен от Валериана, Риган, Хмел.


Нощно изпотяване и горещи вълни

Често по време на сън вашето съзнание не ограничава движението на кундалини, в резултат на което се потите през нощта. Понякога през деня кундалини се освобождава, като предизвиква усещане за горещи вълни. И двете са резултат от изгаряне на кармата, което е необходимо в определен момент. Знайте, че това е признак на възнесението, не се бойте и не се вълнувайте.

Към изменения химичен състав на атмосферата най-лесно се приспособява растителният свят, в живота на който основно са процесите на фотосинтеза. Под влияние на фотонната енергия растенията ще станат по-едри и ще разширят диапазона на хранителните вещества, необходими на човека, и той може с разширеното си съзнание да ги програмира за собствените си нужди. Като цяло, храненето (в обичайния смисъл на думата) с времето ще изгуби значението си, доколкото при новите условия обменът на енергия ще протича по-лесно, и човек ще се научи просто да се «включва» в местата на сила, като балансира своето енергийно, жизнено състояние с окръжаващата го природа (околна среда).


Хранене и диета

Една от особеностите на възнесението е извеждане/отделяне на токсичните вещества от тялото.

Препоръчвам ви да употребявате «жива» храна, съдържаща чи и жизнена сила. Живи са свежите и прясно приготвени продукти, а не консервирани, замразени или опаковани за дългосрочно съхранение. Колкото по-свежа е храната, толкова повече чи за възнесението ще получи вашата форма/тяло.


Влечение към мазна храна

Когато формата/тялото се преустройва в кристална клетъчна структура, всяка клетка получава нова липидна или мастна обвивка, в основата на която е холестерина. Тази мастна обвивка задържа по-висока вибрация или честота, отколкото предишната протеинова клетъчна стена. Влечението към храна, богата на мазнини, е естествена проява на възнесение и ви съветваме да не се отказвате от това. Съветвам ви да употребявате сурови продукти, неподлагани на обработка.


Отичане и влечение към солено

Кристалната клетка съдържа повече сол или натриев хлорид, отколкото старата клетъчна структура. В резултат, на определени етапи на възнесението, силно ви привлича солта. Тъй като тази сол влиза в работа, няма да предизвика повишаване на кръвното налягане или сърдечни заболявания при възнесението. Калиевият хлорид се отделя на същото ниво, на което се приема солта. Това създава често ситуация, при която отичате, което е пряко свързано с хлор-калиевия дисбаланс. Съветвам ви да не използвате диуретични средства, а да пиете повече вода, за да измиете/отделите калия от системата, а всяка вечер приемайте 45-минутна вана с горчива сол, за да изведете излишъка от калий през кожата.


Влечение към белтъчини/протеини

Кристалната структура предизвиква изменение и на аминокиселинните вериги. За някои вериги се изисква употребата на определени белтъци/протеини, които не се съдържат в зеленчуците. В такива периоди ви съветвам няколко пъти в седмицата да ядете малко прясна риба, пиле или месо. Някои храносмилателни трактове трудно преработват по-плътните/твърди меса, и в този случай се препоръчва риба.

Съветваме ви да употребявате прясно приготвено месо, а не консервирано, замразено или сушено. Прясното месо е пълно с енергия и хранителни вещества, необходими за реализацията на определени етапи в началните посвещения. Употребата на неголямо количество белтъчини/протеини позволява по-лесното заземяване на душата във формата и по този начин поддържа енергийното ви ниво.


Детоксикация на тялото /формата/

При възнесение тялото постоянно се очиства и от него се извежда това, което повече не е нужно, формира се нова структура, изграждаща мост към обединеното съзнание. По-голямата част от токсините се отделя през потните жлези и порите на кожата, или през бъбреците, черния дроб и храносмилателния тракт.

Ако имате слаби бъбреци, черен дроб или храносмилателен тракт, тези стереотипи се отработват на по-ранни етапи от процеса на посвещение, за да се даде възможност на тези органи да укрепнат и да съдействат в процеса на детоксикация. В помощ на тялото може да се наложи промиване на системата, за да се позволи на тези органи да активират очистващата си функция. За промиване на бъбреците и черния дроб съществуват много средства и билки, които могат да се използват за тяхното поддържане, и на извършващите възнесение препоръчваме да ги използват, когато им е указано от вътрешното им ръководство.

Един от най-леките методи за едновременно очистване на тези три органа е, да се изяжда в продължение на 6 седмици по една диня всяка седмица. Ако няма дини, могат да се заменят с равно количество грозде. И гроздето, и динята разграждат мазнините, отложени в каналите на черния дроб и бъбреците, и в мека форма очистват храносмилателния тракт, действайки като слабително. На някои ще се наложи няколко месеца такова лечение и съветвам извършващите възнесение да прибегнат към мускулен тест или биолокация за определяне на специфичните нужди на своето въплъщение.

Освен това, храносмилателните ферменти, способстващи за разлагане на старата, плътна клетъчна структура, се съдържат в някои плодове, например папая и ананас. Препоръчвам ви да ядете свежи плодове и да пиете прясно изстискани сокове вместо консервирани или бутилирани. Тези условия имат временен характер и трябва да отделяте внимание на това, което е необходимо на тялото.


За очистване на тялото са задължителни очистването на червата и отказът от пушене, които силно замърсяват ефирното/етерното тяло.

Когато определена област от тялото силно изостава по вибрация и е окръжена от клетки с по-висока честота, които вече са трансформирани в кристални, разликата във вибрациите увеличава темпа на разпадане на некристалната структура (!). С течение на времето, ако не обърнете внимание на присъствието на този дисонанс, разпадащата се структура ще се превърне в злокачествена.

Ако проблемът е достатъчно голям, може да повлияе разрушително на цялата форма. Затова възнесението е фина задача/процес и напредвайки по пътя, възнасящите се посветени са длъжни да подпомагат едновременното възнасяне на всички области от формата/тялото. Никаква част не може да бъде оставена със занижена вибрация по-дълго, не създавайки при това още по-голям проблем, известен като болест.

Някои работници на светлината, които трябва да осъществят възнесение на формата вътрешно, все още ползват приспособления или лекарства. Възлюбени, пълната цел на възнесението се състои в това, посветеният да се научи вътрешно (отвътре) да създава всичко необходимо. Понякога, за кратко време, на възнасящия се човек са необходими външни ингридиенти или растения. Тялото обаче трябва да се научи да създава това, от което се нуждае, и тази способност съдържа в себе си регенеративна и самоподдържаща се форма. Вие сте Бог и Богиня във форма, можете да променяте формата, както ви е необходимо и за това не се налага да правите нещо извън себе си.


Наталия Богданова, 24 декември 2011

Превод: Татяна

http://www.yosif.net/articles.php?lng=bg&pg=3896
Папка: Великият преход | Посещения: 1066 | Ченълинги
Контакт          3.145.130.31