Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


22:15
23.04.2024
Вторник
3.137.171.121


Онлайн: 2
Гости: 2
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Великият преход


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Признаците на кристализацията

Възнесените Учители чрез Альона Веселкова

- Скъпи Учители, разкажете за кристализацията на тялото – какви са нейните признаци?

- Промяна в нуждата от движение, храна и въздух, способност да определяте точката на заболяване и самостоятелно да я отстранявате чрез отпускане (медиативно). Възможност за промяна на собствените усещания чрез визуализиране и наблюдаване на самия себе си. Възможност да разширите свойствата, талантите, реакциите на организма за сметка на енергията от околното пространство и възможността да промените поведенческите си навици чрез решително самозаповядване.

- Кои са признаците , че кристализацията в тялото (промяната на ДНК в кристална) е започнала?

- Също е лесно. Първоначално болки в костите – ръце, крака, според строежа и структурата на тялото. Понякога се променя апетита, по-често се увеличава, след което рязко намалява. След това се променят навиците за сън - времевия интервал се променя, но с времето режимът за сън се оправя - от дълбоката сова, до нормален. Възможно е и да не се оправи, ако човек избере да спи на „парчета”.

- Това пълноценен сън ли е?

- Да, човек изцяло може да се приспособи и към такъв режим.

- Според наблюденията на много майки при малките деца се появяват симптоми на различни сериозни заболявания, които затрудняват лекарите с диагностицирането и като правило не се поставят диагнози. И тези проблеми отзвучават с молитва, с енергийна работа. Това също ли са признаци на кристализацията?

- Не, тези деца идват кристални. Това е признак на отработките на дошлата Душа (остатъците от необработеното в миналите животи). Това е признак за заболявания на фините тела, пренесени от миналите животи, т.е. пробойна в програмата. Оправя се с молитва или енергийно лечителство, защото във физическото тяло няма болест. Особенно е ценна молитвата на майката, макар че е хубаво и бащата да се присъедини към това. Полезно е за майката също да поработи със себе си.

- Какви признаци още можете да посочите?

- Когато човек разбира, че в него са започнали промени, е добре да следва потребностите си. Често не достига белтък и му се хапват яйца. Може да не му достигат други специфични неща. Това е признак, че в тялото ви е започнало преустройство, за което са необходими строителни материали. В такъв период е добре да дадете на организма това, което му е нужно (дори това да е месо), защото иначе ще си ги взима от собствените си запаси. По това време може да напълнеете - признак за събиране на вода в организма за усвояване на нужната информация. Или път теглото ви рязко спада, когато в тялото има зачатъци на заболявания. – по-лесно се освобождавате от тях при недостиг на „хранителна маса” (масата на тялото).

- Значи, който е отслабнал, е по-добре да гладува?

- Колкото и странно да е, тези, които са се поправили е добре да слушат тялото си. А за отслабналите е полезно да гладуват.

- А напълнелият човек така ли ще си остане пълен?

- Вашата цивилизация се стреми към нерационални идеали. На практика по-пълничките хора по-лесно приемат кристализацията, защото в тях информацията се натрупва по-бързо и промените вървят съответно по-бързо, отколкото в слабичките и изсушените.

Трябва също да помните, че се променят и органите на възприятията – слух, очи, обоняние, осезание. Развиват се нови органи, изостря се интуицията, „шестото чувство”. Човек започва да разбира, че определени звуци могат да имат цвят, определени зрителни обекти да имат звук, определени обонятелни обекти да имат обем. Човек започва да дава нови определения на усещанията си. Не трябва да се страхувате да говорите за това, защото е нормално, за да се боите, че няма да ви разберат. По-вероятно е да ви разберат, защото промените засягат всеки. Добре е да изказвате усещанията си или да ги записвате, защото по-късно, когато ги прослушате или прочетете ще разберете още по-ясно какво точно сте чули или видели. В същото време не трябва и да идеализирате необичайните си усещания. Не се привързвайте към тях, не им слагайте етикета – необичайни, тайнствени, магически. Това само би ви ограничило в по-нататъшното развитие. Разбирайте нещата каквито са и вървете напред. Това ще ви помогне да развиете максимално възприятията и усещанията си.


Превод: Анита


http://www.yosif.net/articles.php?lng=bg&pg=4417
Папка: Великият преход | Посещения: 1110 | Ченълинги
Контакт          3.137.171.121