Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


05:40
20.04.2024
Събота
18.118.9.146


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Енергиен Вампиризъм


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Агни Йога за Вампиризма

Когато книгата беше готова разбрах, че моите разсъждения в нея по същество не се различават от тези в Учението на Живата етика "Агни Йога”. Учение, което представлява синтез от философски, религиозни и научни прозрения, дадени на човечеството на ХХ век от изключителната руска жена, наречена Новото откровение на ХХ век Елена Иванова Рьорих. Неотменна част от Живата етика е науката за човека като акумулатор и трансформатор на висока енергия, наречена психическа енергия. В книгата умишлено не са включени цитати от Учението на Живата етика "Агни Йога”, с помощта на които защитавам собствените си изводи. Пасажите са извадени в отделна глава. Оригиналният текст на "Агни Йога” е написан на своеобразен език, който трябва да приемем. В него терминът "вампиризъм” е наречен "бяс”. И наистина – не са ли като побеснели вампирите, когато силите им вече се изчерпват, а за да продължават да живеят трябва да се заредят с енергията на своите енергийни донори?

                                         Ето какво пише в "Агни Йога”:

                                         Четете, мислете, търсете!

        

Проблемът на болестта на вампиризма в значителна степен може да се сравни с дисхармонията, която възниква при несходство  в ритъма, при което се получава поглъщане, а не сътрудничество.

Трябва да се научите да разпознавате чии вълни не ви вредят и чии са чужди на вашата душа.

У някои хора озверяването на духа е толкова силно, че те могат да съществуват само ако осъждат и оскърбяват другите. Ако на този вампир му отрежат езика той ще загине, ще изсъхне като растение без вода.

Сърцето е най-сигурната защита срещу вампиризма, но за да може да се бори срещу него, то не трябва никога да заспива.

Вампирите държат позициите си върху хората чрез силата на своя бяс, но това надмощие не може да продължава твърде дълго, тъй като собственото им озверяване ги съсипва напълно.

Всяко, и най-малкото парче хляб се защитава от закона, но разхищението на чужди сили и енергия не се забранява. По логиката на собственото ни невежество за разрешени се считат най-различни прояви на вампиризъм. Независимо от начина, който използват вампирите, те изсмукват чуждата енергия не за добро. В най-добрия случай това може да се нарече егоизъм, но след егоизма следва престъпността.

Отнасяйте се внимателно към проявите на двойнствен живот у хората. В най-лошия вариант това е вид вампиризъм, а в по-добрия – проява на предишни превъплъщения.

Човек е способен да оздрави, но и да отрови всичко около себе си. Мислителят ни моли: "Не допускайте злоба в душата си, тя е източник на болест”.

И най-силните хора могат да бъдат парализирани от по-слаби по енергия.

Всяка дисхармония нарушава устрема на енергията и ограничава свободата й.

Съществуват хора, които притежават огромно количество отрицателна сила, поради което спират потока на енергия към заобикалящите ги. Тези екземпляри се наричат космически вампири. Външно те не се различават от другите, дори изглеждат съвсем незабележими. Не насилвайте енергията си, ако до себе си почувствате влиянието на космически вампир.

Обменът на енергия в природата е естествено явление. Изсмукването на чужда обаче, без замяна на това да се отдаде собствена, е недопустимо. Такива неравноправни енергийни взаимоотношения се срещат толкова често, колкото и често боледуваме от заразни болести.

Повечето от проявите на вампиризъм не са нищо друго, освен невежествена и морална разпуснатост на човека.

Обикновено анемията се счита за малокръвие. Но тя може да се получи и след отлив на психическа енергия. Притокът на психическа енергия се постига с прости средства, но е много важно в близост да няма някой, който я поглъща. Всяка раздразнение или униване поглъща ценна енергия.

Садизмът и жестокостта са следствие на същата психическа епидемия, каквато е вампиризмът.

Ако психическата енергия не се насочи към нормалното й предназначение, тогава ще спре нейната еволюция.

Чувствата, а не физическата почивка възстановяват психическата енергия. Ако човек съумее правилно да оцени чувствата си, той ще избере най-достойното между тях и това ще бъде Любовта.

За укрепване на психическата енергия е необходим огнен порив. Никое разсъждение не е способно да ни дари с огъня, чиято искра се възпламенява от Любовта.

На медицината й е необходим отговор на въпроса кои хора "чистят” и кои "вредят”. Без него не е възможно да се намери спасение от много съвременни болести. Трябва да се знае, че болестите еволюират заедно с расите и епохите.

При появата на енергиен вампиризъм донорът трябва да се изгони и побеснелият да остане сам. Лишен от поле за действие, на вампира скоро ще му доскучае и ще си тръгне.

В ръцете на вампир не трябва да се оставя оръжие и спирт. Бесът се развива и ни заплашва все повече със своето безумие.

Можете да си представите какви разпространители на зараза са вампирите, затова непременно ги избягвайте.

Понякога бесът се проявява и като гърчове по кожата на лицето.

Когато бесният усети, че сте забелязали присъствието му, той става твърде чувствителен към мислите ви. Когато се приближавате до вампир внимавайте да не ви заподозре дори и в следа от някакви упреци към него. В противен случай той ще започне ожесточена война срещу вас.

Някой ще попита: "Кой е виновен за състоялата се психическа трагедия – вампирът или неговият донор?” А кой би могъл да каже докъде се простира волята на донора и докъде тази на вампира? Всяко психическо нападение е възможно единствено ако пътят към него е отворен. Шепотът на слабия дух подхранва вампира за неговия удар. Тежка е кармата на донора.

Някои твърдят, че вампирът не вреди на здравето, а дори му влияе положително. Това е огромна заблуда. Постоянното психическо напрежение носи привидно здраве. Нахлуването на чужда психическа енергия отваря вратата на организма за различни зарази. Вампиризмът е не само психическа болест, той е цялостно поражение на организма.

Две чужди енергии не могат да съжителстват дълго време заедно. Вампирът периодически трябва да усмирява своя бяс, ако иска да прояви загриженост към жертвата си.

Подуването на сливиците се дължи на недостатъчното количество енергия в организма. Всички израстъци, включително и тези на рака, могат да се обяснят с отлив на енергия от организма. Колкото по-продължителен е този отлив, толкова по-злокачествени са заболяванията.

Хората винаги твърде много са се страхували от физическата зараза, като са забравяли най-страшната – психическата. Възможно ли е да се надяваме, че отровните излъчвания на енергията на злобата могат да се разсеят? Не, точно обратното. Те все повече и повече ще се сгъстяват и ще затлачват праната.

Никога не се заселвайте в окървавени места. Новите дела трябва да започват на ново и чисто място.


Александър Александрович
Папка: Енергиен Вампиризъм | Посещения: 1388 | Ченълинги
Контакт          18.118.9.146