Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


18:26
19.04.2024
Петък
18.191.189.85


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Нумерология


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


63 - изпълване на ритуала с духовно съдържание

Действаща молитва; естествено изразяване на религиозността; действащ храм.

63 = 62 + 1 - след финото „очовечване" на шестдесет и две се отваря канал за пряка духов­ност (63 = 9x7)- вече втори път на десето ниво, но ако в първия случай - при петдесет и шест, той изглеждаше достатъчно непосредствено и наивно (ако мерим с ар­шина на числата на десето ниво), то в шестдесет и три духовността е придружена от адекватни обреди (девят-ка). С други думи, човекът на шестдесет и три е именно и тъкмо онзи вярващ, за когото по идея се строи храмът. Тук принципите на седмицата (духовността) и девятка-та (обрядът) най-сетне едновременно намират адеква­тен израз. Вярващият отива в храма (9) и там получава причастие за Висшето (7) - но колко препятствия ще срещне по еволюционния си път човека, докато успее да стигне до тази привидно примитивна картинка!

Шестдесет и три е много естествено число и за ин­дивид с неговото силно влияние може би ще бъде без­крайно трудно да разбере другите числа, непритежаващи канал към финия план (неделими се на 7), рязко усил­ващи се при изпълнение на обреди (неделими на 9), дис-хармонични (не се делят на 3) и изпълнени с противоре­чия (делими на 2). „Че какви проблеми може да има тук? - си мисли средният човек на шестдесет и три. - Е, в най-краен случай попости три дни, иди на литургия, пални свещичка, помоли се искрено за целия свят и в заключение поискай онова, което ти е особено нужно -след всичко това не би могло Господ да не те чуе и да ти откаже". Да, за човека на шестдесет и три всичко е имен­но така - Господ винаги ще го чуе, благослови и изпълни всичките му (или практически всичко) молби, често даже и без напомняне от негова страна - но това за съжале­ние не означава, че и за останалите хора всичко е точно така, а да повярва в друга реалност, на човекът от шест­десет и три му е извънредно трудно.

На високо ниво числото е знак за истинна вяра без всякакви кавички - на хората, които с молитва могат да прекратят сушата или настъплението на досега не­победим противник. Тук движението на точката на сглобяване се управлява от действен обред, правдиво възприет във финия план, който осъществява и дей­ствията по нейното управление, като максимално от­чита желанията на човека, но според вътрешното им за него значение, а не по формално изразеното. Тук вза­имното неразбиране между Бога и човека не същест­вува, макар че колкото по-точно изказва човекът же­ланията си, толкова по-хармонично те се изпълняват.

63 = 62 + 1 - шестдесет и три - това са много чис­ти и честни хора, преминали през най-тежката чистка на шестдесет и две (и, разбира се, изпитанията на всич­ки по-малки числа), при което те са запазили вярата в себе си (1); техните молитви никога няма да бъдат пре­калено лични, да не говорим за користни.

63 = 9 х 7 - едва на етапа на шестдесет и три об­редът (9) получава духовно съдържание (7), тоест от­варя пряк канал към финия план, което, по този начин става възможно едва в магическата реалност на са-мосъзнаващия се дух.

63 = 59 + 4 - първа материализация (4) на човека, осъзнаващ себе си като дух - построяване на храм.

63 = 21 х 3 - странникът (21) добива в храма (63) откровението на истинната вяра.

Папка: Нумерология | Посещения: 1741 | Ченълинги
Контакт          18.191.189.85