Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


15:30
19.04.2024
Петък
3.147.89.85


Онлайн: 4
Гости: 4
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Нумерология


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


57 - мисия в реалност

Особен уклон на точката на сглобяване; уникалността на магическата индивидуалност; духовният учител на социума.

57 = 56 + 1 - ако петдесет и шест символизира просто живота в магическия свят, управ­ляван от финия план, то в петдесет и седем (= 19 х 3) у човека от този свят се появява нещо като мисия (19), впрочем доста хармонично (3) вплитаща се в неговото битие. „Нещо като" означава, че в магическия свят няма идеално устойчиви предмети и обекти, с които да може да се върши нещо определено, последователно и целе­насочено. Ето защо той е доста субективен, подвижен и твърде, ако можем така да се изразим, надарен с твор­ческо начало: като започнем от етапа на четиридесет и три, духът се проявява спонтанно; и от време на вре­ме в баналното ежедневие на всеки магически свят ста­ва чудо. Затова „мисията" на петдесет и седем е по-скоро известна склонност на точката на сглобяване към отклоняване в определено направление, впрочем доста екзотично, което означава особен поглед на собстве­ника й към света. Обаче предвид делимостта на петде­сет и седем на три - това обаче не принуждава човека да излиза далеч отвъд социалните магически рамки. В обществото той най-вероятно ще бъде възприет като малко странен, нищо повече. Въпреки това този систематичен уклон на точката на сглобяване е много ва­жен за човека - той му дава усещане за собствената абсолютна неповторимост, уникалността му като лич­ност и като творец на нова магическа реалност, с как­вото и да се занимава той - независимо дали с възпита­ние на бебета или със създаване на художествени про­изведения.

В петдесет и седем отчетливо се проявява вторият урок на десетото ниво: човекът е природно-уникално и естествено-творческо създание, и всичко, което той пра­ви, само по себе си се оказва съвсем оригинално (първи­ят урок на десетото ниво, който протича на етапа на петдесет и шест, звучи така: човекът е естествено ре­лигиозно същество, чието магическо битие е подчине­но на финия план).

Магията на петдесет и седем е толкова силна, че се оказва в състояние да противостои на действието на всички социални магически ритуали: като им се под­чинява външно, в същото време човекът не може (а обикновено и не иска) да застане на общоприетата плат­форма. При засилване на влиянието на петдесет и се­дем това може да доведе до конфликт с обществото, до съдба на революционер или параноик, но последното не е типично. По-често човек намира силно изолирана социална ниша и някакси се намества в нея. Ала при­знание за своите идеи или произведения на изкуството тези хора намират най-често след смъртта си (Винсент Ван Гог). Деветнадесет е твърде тежко число, за да на­мери удовлетворяващо въплъщение на своя принцип на десетото ниво на проява на единицата - въпреки ус­тойчивостта и хармонията на тройката, смекчаващи в петдесет и седем много противоречия, остри ъгли и нетърпимостта на деветнадесет.

57 = 50 + 7 - талантливият художник с особен по­глед към света (57) става духовен учител (7) на обще­ството, който преодолява стандартните социални ри­туали (50), тоест измества за социума точката на сглобяване.

Папка: Нумерология | Посещения: 3814 | Ченълинги
Контакт          3.147.89.85