Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


18:21
19.04.2024
Петък
3.141.244.201


Онлайн: 2
Гости: 2
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Разговори с Луцифер


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


РАЗГОВОР С ЛУЦИФЕР. Част LXI (61) ДНК.

Публикувала СЕлена на 11 март, 2016г. в 21:53 ч.
 
         Всички ченълинги, които вие четете са личностно пречупване на истината, което е неизбежно в една или в друга степен. Затова вслушвайте се преди всичко в себе си, как във ВАШЕТО СЪРЦЕ се отразява информацията. Моята задача е – да поставя въпроси, върху които вие може би ще се замислите. А отговорите ще намери всеки сам вътре в себе си!

 
         Здравей Луцифер!
         Здравей търсеща!
         Бих искала да разбера за ДНК. На нас така и не ни дават информация за това, Защо?

         Защото вие все още не сте готови да я възприемете. На вас все още ви е необходимо да познаете Мирозданието.

         Ти все пак обаче можеш да се опиташ да обясниш? Ние ще разберем, това което съумеем.

         Задавай ми въпроси.
         Какво е това ДНК?
         Програма.
         Програма за какво?


         Това е една от програмите на творението. Аз намерих аналогия в твоята глава. При вас има програми, които ви позволяват например, да правите дизаин на помещения и да ги запълвате с мебели. Ти избираш параметрите, а по нататък програмата ти рисува как това ще изглежда. Е, сега просто си представи, че тази програма не само че рисува картина на екрана на компютъра, но в същото това време и създава всичко това!

         Нашите учени са успели да разшифроват само две верижки на ДНК. Тези части на ДНК са насочени за построяване на човешкото тяло, тоест за формирането на белтък в организма на човека. Другите части на ДНК нашите учени все още не са успели да ги дешифрират и затова ги наричат отпадъчни, тъй като не разбират тяхното предназначение.

         Ти самата много добре разбираш, че в Мирозданието няма нищо отпадъчно. И всяко нещо си има своя смисъл. Това, че вашите учени все още не са успели да разшифроват тези ДНК, съвсем не означава, че тези части не са необходими. Ще дойде време и те ще се разкрият за вас!

         Какви още части не са разшифровани? Може би ти поне ще ни кажеш техните имена?

         На всяко ниво на творене на вас ви се откриват съответните механизми и възможности. Сега вие усвоявате само второ ниво на творене – функционирането на вашето физическо тяло. И на това ниво вие се опитвате да се внедрите, провеждайки различни експерименти с геномите. Предназначението е едно на всички нива на творене. Но се разширяват сферите на творене. За сега – само физическото ниво. Някога си вие ще достигнете до планетарното ниво, после до галактическото, до космическото и така нататък. Както разбираш, аз все едно, няма как да ти обясня на теб нивото на галактическо творене, ти просто това няма как да го разбереш и да го възприемеш. И твоята енергия няма да бъде достатъчна, за да усвои и да преработи тази информация.

         Тоест ние засега не можем нищичко да разберем и да узнаем за нашите ДНК?

         Всяко нещо с времето си.

         Кой отговаря за тези програми? Кой ги създава?

         Съответстващите структури в Мирозданието. Вие ги наричате служби на Архитекта. Това са тези същности, които творят Шаблоните на Творението, така както вашите програмисти творят програмното осигуряване за различни нужди. Дотолкова, доколкото вие творите неосъзнато, вашето съзнание все още е на твърде ниско ниво, или казано с други думи, вие все още не умеете да бъдете програмисти , вие все още не познавате своите възможности и не сте научени да творите програми, нямате така да се каже, съответстващото ви образование!Такива програми има множество. Например, програми, които управляват вашето физическо тяло.Тези програми са заложени във вашия мозък. Вашият мозък е всичко на всичко – един биологичен компютър, в който са заложени различни програми. И вие като ползвател на този компютър просто влизате в него и ги използвате.Този ваш компютър винаги е включен и работи постоянно, просто работи в различни режими. Има режим, когато частично вашето физическо тяло е изключено, тоест са изключени основните количества импулси на физическото ви тяло, постъпващи за обработка в мозъка-компютър. И вие използвате само до 10% от мощността на този компютър. В сегашния момент вашето тяло е настроено само за определени команди на този компютър!

         Е представи си сега, че ти си си купила нов дом, но не живееш в него постоянно. Ти се прибираш там понякога или когато ти се прииска. Но програмното ти осигуряване в дома ти е включено постоянно, то функционира денонощно без да зависи от времето в годината и времето в денонощието. В дома ти работи отопление, когато това е необходимо, система за охрана, система за вентилация и т. н. Домът винаги очаква своя стопанин. И управлението на физическото състояние на дома става с помощта на компютъра със заложените в него програми. При вас такива случаи са доста разпространени. И всичко е заради това, за да може връщайки се в своя дом, ти да си получаваш всичко което би ти било необходимо: светлина, топлина, въздух, вода, система за почистване, система за охрана.

         Ти и вашето тяло това ви е всичко на всичко ваш временен дом, в който вие се завръщате след съня си. И разбира се, този дом рано или късно се износва и може и да започне да се разпада. И разбира се, този дом не е предназначен в него да се пребивава вечно. Това е ваше временно пристанище. И съответно програмите на този дом изпълняват само това, което е необходимо за този дом. В тези програми няма, да кажем, информация, как да се построяват други такива домове. Или още повече, как да се строят самолети. Разбираш ли? В рамките на програмите за управление на дома, ти можеш, ако пожелаеш, да получиш информация за това, как да построиш друг дом, дори и дворец. Но в тази програма няма да има информация, как да се построи самолет. Това е вече съвсем друга програма.

         Това го разбрах. Но управлението на физическото тяло – това е доста обширно понятие. Сега това е просто автоматично управление на физиологичните процеси. А какво да кажем например за левитацията?

         Левитацията – това не е просто управление на твоето тяло, а е процес на взаимодействие с други различни сили, например със силата на гравитацията. Освен вашето физическо тяло на вашия физически план са представени множество други физически тела: хора, животни, растения, минерали, планети. И с всичките тези представители ти взаимодействаш. Ти попита за ДНК. ДНК  - това е част от програма, която ти позволява на теб, ти да управляваш твоето физическо тяло. Но с негова помощ ти не можеш да управляваш физическите тела на други същности. Това е процес на взаимодействие между вас. Левитацията в частност, това е процес на взаимодействие между теб и планетата и силата на взаимодействие наречена от вас гравитация. Аз на теб вече ти обяснявах, че вие се привличате към планетата затова защото нейната сила на взаимодействие е далеч по-голяма от вашата.

         Да, но в космоса съществува безтегловност.

         Защото в тази зона, където попадат вашите астронавти съществува нещо като неутрална полоса, където силите на всички физически тела като че ли някак си се уравновесяват. Като неутралните води. Как точно да ти го обясня? Ако ти вземеш векторът на посоката на центростремителните сили, по който се развиват планетарните същности, то това е да речем движение към центъра на земята, то колкото по дълбоко става, толкова по силна става гравитацията, а колкото по се отдалечаваш от земята, толкова тя става все по-малка. В тази точка, където гравитацията на земята отслабва, тоест появява се безтегловност, това е такава точка която е точка на центростремителността на друга планета. В тази точка двете сили са равни. Освен това има и още и центростремителен вектор по отношение на центъра на слънчевата система, а има и още центростремителен вектор по отношение на вашата галактика и така нататък и т. н. Тоест – така както при вас във физиката: сумата от силите и посоките от векторите в съответните посоки! По този начин се ражда и безтегловността. Тогава сумата на силите дава нула, казано на вашия математически език.

         Ако същността е достигнала нивото на планетарно развитие, това означава, че тя вече преминала етапа на отделяне и сега вече се стреми към съединяване. Тоест, някога тя се е развивала по пътя на центробежността и отделянето си във форма, а сега тя върви вече по обратния път: от по-малката форма, се стреми да се обедини в по-голяма форма. Това е вече движение към сливане. А доколкото всички планети и всички светила се стремят по пътя на центростремителност, по пътя на сливането, то във всяка от тях има различна степен на сила на векторите на центростремителността и различни центрове на посоките. За някои – това е тяхното слънце, за слънцата – галактическите центрове и централните слънца, за галактиките – слънчевите центрове на Вселените, за Вселените – центъра на Мирозданието. И всичкото това се стреми да се завърне обратно, да се разуплътни, да се завърне в Абсолютното Съзнание, от там, откъдето е произлязло Вечното движение или така както вие му казвате – Диханието на Бог, Вдишването!

         Разбрах. Да се върнем към ДНК. Когато ние се издигнем до съзнание на четвърто ниво на плътност, какви програми на ДНК ще се открият за нас и как те ще се открият?

         Това ще прилича на мощността, да кажем на контактните розетки, ако ти имаш само един вход в тази розетка, то ти ще можеш да включиш само един прибор в нея. Но ето че ти включваш удължител, в който има няколко входа и вече можеш да включиш няколко прибора. На вас ви е необходимо да развиете своята мощност. Вие твърде много сили губите за ненужни и нерационални действия. Затова и много от вашите практики ви учат да изключвате ненужните източници на употреба на вашата енергийна сила.

         И ето, ти включвайки удължителя, имаш вече много прибори, които могат да изпълняват най-различни функции. Ти можеш да включиш битови прибори. А можеш да включиш и видео прибори, а можеш да включиш да кажем, и електромобил.

         Тоест ти искаш да кажеш, че когато ние разширим своите енергийно възможности, ние сами избираме, какво да включим: левитация, виждане, чуване и т. н.?

         Всичко става автоматично. Вие засега все още не сте готови за съзнателно включване. Вие демонстрирате това и в бита. Вие включвате в една розетка удължители с голямо количество контакти, с които тя може и да се справи. И като следствие :изгаря бушона или още по-зле изгарят самите прибори. Затова и на вас а ви поставени защитни механизми.

         Представи сега самото творене. Та нали всичко, което ти сътвориш, ще има право на съществуване. Представи си че на теб са ти доверили сътворението на човека на твоето ниво. И ти без да разбираш, без да имаш някакъв опит сътвориш някакъв урод със слаби защитни механизми, който постоянно ще боледува и ще страда физически. Но той така или иначе вече ще бъде сътворен. И ти ще го обречеш със своите действия на такова съществуване. Какво ще му бъде на него? Затова и понякога за сега от вас са скрити ключовете на творенето и за това нещо строго се наблюдава. Вие ще бъдете допуснати до творене само тогава, когато преминете съответните уроци и получите съответните знания под ръководството на вашите учители. Точно затова и съществуват учителските системи.

         Затова и сега във вашите ДНК са заложени автоматични програми за творене, които действат като тези в твоя дом, в автоматичен режим на управление с помощта на съответстващите за това програми.Но постепенно вас ви обучават в управлението на този дом самостоятелно. Засега само с управлението. На вас все едно ви показват как работи пулта за управление, в какви режими, при какви условия. На вас сега все още не ви дават възможност, да кажем, да поправяте системата, ако тази система за управление по някакъв начин се потроши. Във вселената също така, както и при вас съществуват специализции, има специалисти в различните профили. Професионалисти, така както е прието при вас да се казва. И да се напише, да се създаде програма за творене – това е функция и възможност на определени същности, които имат вече огромен опит в създаването на такива програми.

         Ти също можеш да избереш такъв път и да се развиваш по нататък в тази специализация във Вселената. А можеш да избереш и пътя на обикновения ползвател и да тръгнеш по някакъв друг път. Когато художникът рисува картина, него не го интересува много-много как работи системата на осветяване в стаята или там където рисува. Него го вълнува картината. Но трябва да се разбира, че допуск до творене е възможен единствено след получаване (или откриване в себе си) на определени знания и навици. Затова, ако ти искаш да се опитваш да скачаш по върховете, така както е прието при вас да се говори, на различни професии, то така както и при вас на нищо конкретно няма да се научиш  и няма да имаш допуск до тези професии.

         Ако вземем аналогията с управлението на дома, то сега нашият дом – това е нашето физическо тяло. Означава ли това, че допуск до планетарни процеси на управление и творене за нас ще има само тогава, когато и ако ние се влеем в Планетарното Съзнание, и наш нов „дом“ стане тялото на Планетата?

         Правилно. А сега дай да се позадълбочим още повече в аналогията с дома. Ти си усвоила всички системи за управление на дома си и сега ти си готова да вървиш по нататък. Сега теб вече те интересуват от системите за управление – да кажем за осветяване на улиците. И ти се включваш към това и по този начин разширяваш своето разбиране за дома. Сега вече за теб това не е само твоят дом или например квартирата ти в дома. Отначало ти си усвоила нейното управление в ръчен режим. След това ти усвояваш ръчното управление на системите за осигуряване на дома. След това ти усвояваш системите за жизнеосигуряване на улиците, след това – на района, след това – на града, след това на страната и т. н. Тоест ти през цялото време се разширяваш, разширяваш своето разбиране, своето възприемане на „дома“. Ти ставаш съзнателен жител. Ти не казваш: каква ми на мен работата в дома, в моят дом всичко е наред, каква да ми е работата с улицата, с нея също всичко ми е наред, каква да ми е работата с района, на моята улица и в моя район всичко е порядък и така нататък. Ти започваш да осъзнаваш себе си като част от нещо далеч по-голямо, ти разширяваш своята отговорност и започваш да разбираш, че твоята квартира – това е само частичка от огромен механизъм, наречен – например „град“. А по нататък – наречена примерно „страна“. По нататък – примерно – континент и така нататък.  Ти разширяваш своето съзнание. Ти не просто мислиш за това, ти ставаш това.

         Аз разбрах, че на нас засега ни е затворен достъпа в по нататъшните вериги на ДНК. И ние ще можем да открием следващата двойка чак на четвърто ниво? Или на пето? Това все още няма да бъде планетарното ниво, а ще бъде само това, което ти наричаш „улица“.

         Неее, не. Това ще бъде все още нещото което аз наричам квартира в многоквартирен дом, блок с много апартаменти. Недей бърза. За всяко нещо си има времето. Вие сте толкова нетърпеливи, а всичко иска осъзнаване. Без осъзнаване няма допуск до творене.

         А тези две верижки на ДНК, които засега са ни достъпни за нас?

         За вас те все още не са достъпни. Вие едва-едва сега започвате да ги изучавате. И всички ваши опити да се внедрите в механизмите на Творене разбира се имат своето място, но са здраво контролирани от творците от различните нива, от различните защитни системи. Ти сега не можеш да сътвориш ново човешко тяло, нито за себе си нито за другиго. Но в теб, като в жена има уникална програма за творене на човешко тяло, по която се развива детенцето вътре в майката.

         Да обаче, на моята възраст вече тази програма не работи. Защо? Защо е ограничена възрастта за раждане на деца? И по какъв начин това е свързано с менструалните цикли при жените?

         Те това е един много хубав въпрос. Такъв въпрос – поне засега – на мен никой не ми е задава. Когато работи програмата в компютъра, то понякога се създават твърде много ненужни и дублиращи файлове. Да кажем, ти сега с помощта на текстовия редактор пишеш тези редове. След което ще ги видоизменяш и ще ги редактираш, при това обаче, старите файлове ще си останат и ще бъдат съхранени. След като ти редактираш файла, ти отстраняваш ненужнитеи дублиращи файлове. По същия начин стават нещата и с менструалния цикъл на жените. Според необходимостта програмата регулярно отделя от организма „ненужните му файлове“. Програмата за творене, за възпроизвеждане на човешкото тяло работи в автоматичен режим, в режим на очакване. Тя се включва с внедряването в женската яйцеклетка на мъжки сперматозоид. Това е нещо като да натиснеш бутона „пуск“. Или – както да получиш достъп до паметта, с помощта задължително на два ключа: мъжки и женски. И програмата се запуска.

         С възрастта обае, се износва физическото тяло на човека и програмата за творене започва да дава пропуски, защото не всички системи са активни вече в твоето тяло, нарушена е част от невронните връзки на отделни части от твоите клетки с централния „компютър“. Това е нещо като защита от грешки на Творенето, за да може родилото се дете да не стане някакъв урод или да е нещо непълноценно. Затова и програмата се изключва, или по скоро достъпът до нея се блокира. И ако тази програма не работи, то тогава и не възниква за нея някаква необходимост от файлове, които трябва да се премахват.

         Нашите генетици казват, че работата е в това, че във всяка жена има определено количество яйцеклетки в яйчниците и когато всичките те излязат, яйчникът вече е опустошен и затова и прекъсва процесът на раждане на деца.

         Да това е нещото когато ние с теб говорихме за мощността. Ти самата разбираш, че няма ограничения в Творенето. Количеството яйцеклетки – това е просто мощността на физическото тяло на жената, стандартната мощност на човешкото тяло.

         Защо в някои жени е блокиран механизмът за раждане на деца и те са безплодни?

         Това е доста по-сложно понятие. В повечето от случаите те не са безплодни, а програмата за Творене се блокира от собствените им импулси: страх, тежка работа със закона за свободната воля. Ако жената се бои да ражда, ако тя се страхува, че не може да роди, то това блокира всячески програмата за раждане на дете. Самото понятие безплодие не съществува като такова, то ви е внедрено на вас от различни структури и сили, които имат интерес от това. В Мирозданието няма нищо безплодно. Всичко се намира в постоянно Творене и възпроизвеждане, всичко се извършва и се размножава постоянно. Но понякога механизмите са блокирани и дават пропуски. И тогава се раждат непълноценни деца. Други деца с различни отклонения от общоприетите норми или с физически недъзи.

         Как се допуска това? Та нали, така както самият ти казваше, такова дете после живее цял живот и страда в такова тяло?

         Всичко става със съгласието на всички. Ние сега няма да обсъждаме понятието карма, което е възникнало при вас в резултат на определени събития и действия, но всяко Творение има своето място да съществува и се признава като необходимо априори. И затова нарушенията в програмите на Творението, които са неизбежни в определени сложни програми, се използват по предназначение. В частност, за отработката на определени уроци, които същността сама си е избрала и затова и опита за преминаване в тяло, поразено от генни промени, е също така опит за същността, търсене на нови възможности за развитие. От гледна точка на текущото въплъщение това звучи доста абсурдно според вашите разбирания – дори безчовечно. Но ако разглеждаме целият път на същността, всичките и нейни търсения или уроци, то тогава се появяват дълбоки причинно-следствени връзки. Възприемай това като мерене на различни видове рокли. Или в нашата аналогия – отпочиване в различни домове повече или по малко устроени.

         Ти какво ще кажеш за опитите на нашите учени да се внедрят в генните програми, в производството на нови генно-модифицирани растения за храна, за създаване на клонинги на човека?

         Вие имате право за това. Вие се опитвате да усвоявате творенето. Но вие се опитвате да го усвоявате отвън, а не чрез себе си. Това е нещо такова, като да управляваш своя дом някак си отвън, при това намирайки се вътре в него. Ти би звънила например в различните служби на града, на района, би повикала различните живущи на помощ, без да разбираш, че пулта за управление е в теб, вътре в твоя дом. И този пулт е свързан в огромната управляваща система на целия район. Тоест за това, да бъде премахната съседната улица, на теб не ти е нужно даже да излизаш от дома си. Нужно е просто да получиш достъп до управляващите системи на улиците. И съответно, без да го потрошиш, а получавайки съответното обучение и вземайки съответните изпити за квалификация, да управляваш правилно.

         За сега вашите опити да управлявате генома приличат на опит за взлом на системата за управление и за получаване на допуск без да се вземат изпитите. Разбира се, основно такива опити се блокират. Така както в случая със създаването на клонинги на човека. А в някои случаи на тях гледат като на чудатости на деца, които просто са успели да счупят входа на определено ниво на играта и да попаднат на следващото ниво, без да преминават последователно всички останали нива. Вие също така гледате с умиление на такива чудатости  та даже и се гордеете с тяхната съобразителност.

         Да но нали ние започнахме да се внедряваме в механизмът на създаване, да кажем, на растенията, които ние употребяваме за храна, отглеждайки, например, картофи, който колорадския бръмбар не го яде. Как в такива случаи, се чувства „себе си“ картофа, в системата на управление на който, в неговия „,дом“ ние сме се внедрили и имаме ли право на това? И наистина ли яденето на такива картофи води до различни заболявания в генната структура на човека? Да кажем рак?

         Картофът има доста по-сложна система за управление на своя „дом“, това е система за управление на растителното Царство, и вие за там скоро достъп няма да получите. В този смисъл картофът не „страда“ от вашата намеса, в смисъл на картофения храст, или дори на вида картоф, тъй като той е част от огромното растително Царство, в което си съществуват свои механизми за компенсация. Картофите не умират, когато вие го изяждате, защото той автоматично осъзнава себе си като цялото растително Царство. В този смисъл той е доста по-осъзнат от вас, той не е така отделен от своя източник – от своето Царство. Нима ако от твоите очи изпадне ресница ти ще пострадаш твърде много от това? Ако един от твоите косми започне да расте в някаква друга посока, дали ще страдаш заради това?

         Самото понятие страдание е повечко присъщо на човешкия вид и на вашите стереотипи на възприемане. В другите царства си има други понятия, понятие за целесъобразност, това, което е доста по-присъщо на Божественото Осъзнаване. Затова и когато вие създавате нов вид картофи, с които не може да взаимодейства друга система, да кажем, Царството на насекомите, то вие създавате просто друг вид картоф. И това творение има право на съществуване именно заради това, че самото растително Царство, като самостоятелна същност, не протестира срещу това и по този начин Законът за Свободна воля не се нарушава.

         Що се отнася до различните заболявания от яденето на генно-модифицираните храни и продукти, то този въпрос си има няколко аспекта. Мнозинството от вашите заболявания вие наложено от вашите масови системи за информация, дотолкова доколкото във вашето поле става точно това, което вие допускате в него. И колкото повече вие слушате вашите СМИ за опасността от болести, за вирусите, за епидемиите, толкова повече вие сте подложени на тази масова мисълформа, толкова повече вие се настройвате под тези въздействия и взаимодействия. Тоест вие ставате открити за такива вируси.

         Но освен това, когато вие променяте генетичните характеристики на отглежданите от вас култури, а след това ги употребявате за храна, то в този случай е много трудно да се предскаже ефектът от взаимодействие на вашето тяло с този продукт. И във всеки един случай това ще бъде индивидуално, в зависимост от множество фактори за конкретния човек: неговата степен на осъзнатост, неговите наработени програми, от кармичните му програми, от състоянието на неговото физическо тяло към настоящия момент, от генната информация, заложена в неговото тяло и т. н. Затова за едни от хората няма нищо да им стане от яденето на генно-модифицираните продукти по редица причини. А други могат и да заболеят. Ще се касае за заболяването от рак, то на теж вече са ти предавали, че ракът основно е свързан с неправилното енергийно взаимодействие. А такива взаимодействия има твърде много, затова и е трудно да се опишат възможните причини за възникване на рак. Но вие сте длъжни да разбирате, че всичко започва преди всичко във вашите глави, във вашите мисли, които са и тези мощни лостове за управление на всички процеси във вашето човешко тяло. Във вашето временно пристанище.         

              
         СЕлена
         30.01.16.

Превод: Иван Иванов

http://espavo.ning.com/profiles/blogs/61

Папка: Разговори с Луцифер | Посещения: 2499 | Ченълинги
Контакт          3.141.244.201