Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


03:35
25.04.2024
Четвъртък
3.138.134.107


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Разговори с Луцифер


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


РАЗГОВОР С ЛУЦИФЕР – Част VIII (8). Безсмъртие. Баланс на Божествената енергия.

Приела СЕлена – 1февруари 2014 г.

         СЕлена: Аз нямам никакво намерение да ви убеждавам в каквото и да е! Аз искам единствено, вие да се замислите над въпросите които звучат в мен, и да намерите там своите въпроси, и съответно своите отговори!

        

         Как е възникнало такова понятие като смърт? На нас ни казват, че душата е безсмъртна. Но защо физическият живот на тялото е ограничен във времето?

         С какво се различават живота и смъртта?

         Човекът умира и духът излиза от неговото физическо тяло!

         Значи мъртво е това в което няма Дух? А какво е това Дух?

         Божественият Импулс!

         Значи смъртта това е отсъствие на Божествения Импулс?

         Отсъствието на Божествения Импулс – това е тласъкът към смъртта! Смъртта – това е разрушаване на нещо. А животът – това е съзидание, творене! Смърт настъпва тогава, когато се прекратява съзиданието!

         Ти искаш да кажеш, че има нещо в което отсъства творенето?

         Отсъства не творенето, а желанието да се твори!   

         Почакай малко. Човекът старее и умира. Той умира от старост?

         Той умира от отсъствие на желание да твори. Ние вече говорихме за това с теб. Ти си опит на творене на Бога! Ти си създадена за опита за творене на Бога! Ако ти престанеш да твориш и да получаваш опит, ти умираш!

         Духът просто напуска тялото. А защо той напуска това тяло? Какво става по нататък?

         Божественият Импулс наричан от вас Дух се връща, слива се с единия импулс, а наработеният опит се запива в структурата, наречена от вас Душа!

         Получава се така, че всички ние – сме просто записи на Божествения опит?

         Ако вие не творите!

         А ако творим!

         Вие сте творци!

         Значи целият наш избор, това е – да творим или да не творим?

         Да, или казано по друг начин – да преминавате божествен многообразен опит или да се откажете от преминаването на този опит!

         Но кой тогава се отказва, ако мен фактически ме няма, а има някакъв файл на запис на Божествен опит?

         Какво означава за теб: аз съм (мен ме има)?

         Това означава, че аз осъзнавам себе си, аз мисля, аз възприемам, аз се различавам и отличавам себе си от другите!

         Когато ти твориш, ти се проявяваш в Бога. Твоето творене се различава от творението на другите и единство с това ти и се различаваш от другите, доколкото всичко е Бог!

         Да, но доколкото аз съм само един файл на запис на творенето на Бога и аз се проявявам единствено и само когато аз творя, тоест преминавам този опит, то това означава, че по този начин Сам Бог се проявява чрез мен. Тоест аз и съм Бог, проявявайки се чрез моето възприятие за преминаване на опита!

         Да, точно така, ти правилно си разбрала. И всеки един от вас е проявление на Бог чрез вашето възприятие. И затова и ти си Бог. И всеки един от вас е Бог. Ако вие възприемахте само със зрението си, то всички вас спокойно бихме могли да ви наречем очите на Бога. Но вашето възприятие е далеч по-широко!

         Но тогава нас може да се наречем видеокамери, чрез които Бог наблюдава живота?

         Не. Когато човекът гледа кадри, които снима видеокамерата, той самият не представлява тази камера, той може само да гледа, но не може да въздейства върху това, което той вижда, осен своето възприятие! Той си има свой апарат на възприемане и той възприема видеокадри, но да управлява това, което става на екрана, той не може!

         Бог няма отделно от вас възприятие! Той възприема всичко чрез вас и единствено чрез вас! Бог е влязъл в твоето тяло, за да възприема и да получава опит на възприемането на себе си чрез другите части от себе си. И в това е и смисъла, че ти си Бог! Всеки един от вас е Бог!

         Може да се каже и по друг начин, тъй като за вас все още безкрайността и многомерността не са ви толкова познати. Бог едновременно може да възприема чрез милиарди способи на възприемане на себе си, чрез своите части, но и при това Той си е Единен Бог! Представи си светилник, сфера, в която има светлина и тя излиза от тази сфера през многочислените и отверстия (отвори). Това е примерна аналогия, но тогава ти ще разбереш! Всеки един лъч светлина при изхода си от отвора на кълбото-светилник усеща себе си като отделен самостоятелен лъч и може да избира какво да освети. Но цялата тази светлина – е Бог, а всеки негов лъч е просто способ да осветяване на тази част от себе си, която Той все още не е опознал! И затова и видимият съседен на теб друг лъч светлина това си пак ти, защото ти си Бог и той е Бог! Само че той осветява по друг начин!

         Получава се че няма никаква свобода на избор. Какво може лъча, единствено да свети!

         Бог също може единствено да свети! Та Той самият и е светлина! Помисли за това, че Бог не може да въздейства на своите части в това, как да светят, какъв път ще избере неговата светлина отразявайки се и как тя ще се отрази от това, което ще срещне на своя път. В този смисъл за Бога изборът е още по-малък, отколкото е за теб, и по-скоро точно ти си и този негов избор! Той не само че възприема чрез теб, но Той и прави избор чрез теб!

         Когато вие в качеството си на части от Бога, негови лъчи, преминавате различни пътища, различни опити, информацията за вашите пътища, за вашите избори, става някак си като филтър на отворите на светилника! И тогава светлината на Бог, преминавайки през този филтър се оцветява някак си по своему, различно от другите. Точно това и сте вие, призми на възприятието на Бог. И само от вас зависи това, как вие ще отразявате светлината на Бог! Е сега, кой има повече свобода на волята?

         Но на нас ни казват, че има ангели-хранители или наши висши аспекти, които ни насочват и ни помагат да преминем най-добрия за нас опит?    

         Аз на теб ти нарисувах картинка на линеен процес, за простота на възприемането. Но всичко е многомерно или фрактално, така както вие му казвате. Всеки изходящ лъч от светлина става същият такъв светилник и по същия начин разделя своето възприятие на милиони други лъчи светлина, които също така придобиват опит, стават уникални лещи за възприемането им!

         За теб, най-близкият ти за възприемане светилник от Светлина – това е твоя персонален Бог, твоят Висш Аспект! Осен това, в тази невъобразима картина всички лъчи на всички етапи на своето преминаване, взаимодействат още и един с друг, доколкото процесът е нелинеен! И всичко това е – прекрасно преплитане на Божествената Светлина, преминаваща през различните лещи на възприятие!

         Това го разбрах. Дай да се върнем към смъртта. Бог чрез моето физическо тяло възприема част от себе си. Защо умира моето тяло?

         Чрез твоето физическо тяло частта от себе си възприема твоят персонален Бог – твоят Висш Аспект. Твоят Висш Аспект също така се явява лъч от светлина на своя персонален Бог, неговия Висш Аспект, и така до безкрайност. Всичко е подобно. Твоят Висш Аспект – това също е многомерен светилник, излъчващ светлина през огромно количество точки на възприятие!

         Тоест моят Висш Аспект възприема още и чрез нечии други тела?

         Да, но това не са съвсем нечии други тела, а това си си пак ти!

         Дай да се разберем. Ти си чувал, че ти имаш седем тела! Представи си че кълбото-светилник е многослойно! Всеки слой на кълбото-светилник е направен от различен материал, от различен цвят, и дупчиците за преминаване на Божествената светлина не се съвместяват (не съвпадат)! Но в дълбочината на кълбото зад седемте „пробити (дупчести)” обвивки е скрит източникът на светлина! Тази светлина, навлизайки през отвора на първото вътрешно кълбо попада в пространството на следващото кълбо и там търси изход и намира отвор във второто кълбо и по нататък пътешества, докато не преодолее границите и на последното кълбо-светилник! Вашето физическо тяло! И всички тези вътрешни кълба, то ва си също ти! И във всяко кълбо – има многочислено количество отвори за светлина, и това пак си ти и твоят опит на възприятие!

         Представи ли си? А сега опитай да си представи още, че при изхода (излизането) от всяко едно отворче във всеки един от твоите вътрешните кълба се образува също така следваща структура от седем сфери вътре в които блуждае светлината и така до безкрай!

         Това става някак си твърде грандиозно. Тогава аз какво съм?

         Част от Божествената Светлина, пречупена по определен начин! Определен от всички твои части. И в този смисъл, дотолкова доколкото всички (твои) части на себе си са отделени една от друга и по различен начин пречупват светлината, ти не можеш да въздействаш върху техния избор, върху тяхното качество на пречупване! Но всичко това си ти! Това е твой избор, така както и изборът на частите от теб! По същият начин е и изборът на Изначалния Бог – сума от изборите на неговите части!  

        Така както я караме, ние никога няма да стигнем до понятието смърт!

        Аз се опитвам да ти обясня, защо Духът може да напусне тялото? Защо Божествената Светлина престава да излиза от тялото – от една от частите на Божествения светилник? И тогава тялото се разпада, разрушава се и сега вече излизането (изходът) на Божествената Светлина става през следващото кълбо-тяло!

         Налага се изводът: защото по някакви си причини това първо кълбо-тяло престава да пречупва Божествената светлина! Неговите отвори са се зацапали или са се запушили (затворили)!

         Точно така, ти разбра! И точно това е и че през това тяло Бог престава да получава опит на възприятие!

         А нима не е обратно! Бог престава да получава опит на възприемане чрез това тяло, затова защото то умира и се разрушава?

         Не, не е така, защото тогава възниква въпросът: че за какво му е на Бог да си прекратява по този начин продължаването на опита на своето възприятие чрез това тяло? Ако за него няма предпочитания за получаване на опит, и всички негови проявления са получаване на опит на възприятие?

         Това е само ваш избор! На определен етап от своя опит вие решавате, че повече не желаете да възприемате чрез вашето физическо тяло. Вашите „отвори” на преминаване на Божествената Светлина се зацапват или се затварят само заради това, че вие това избирате! Вие избирате и старостта, немощта, смъртта! Вие се изморявате от съществуването си в това тяло и вашето възприятие престава да бъде чисто в смисъла на непосредствеността и радостта от възприемането. У вас пропада желанието ви да творите и да се развивате!

         Но някои от ва прекратяват този опит на възприемане, защото избират да се върнат или да продължат да възприемат света и Божествената Светлина чрез другите свои кълбета-тела. И по нататък Светлината на Бога все по-малко и по-малко се пропуска в прекия смисъл на тази дума през кълбото-светилник физическо тяло! И това кълбо-тяло започва да се руши именно поради това, че то не пропуска или пропуска в по-малка степен през себе си Божествената Светлина!

         И всички болести, възникнали във физическото тяло възникват именно от това, че вашето кълбо-тяло не пропуска през себе си Божествената Светлина. Станете лъчисти светилници, и вашето тяло ще живее вечно! Толкова колкото вие изберете да пропускате през него Божествената Светлина!

         Почакай, но нали ако ние приеме Божествената Светлина напълно, в чист вид, то нашите физически тела няма да издържат? Казват, че ние не можем да видим ангелите, тъй като тяхната светлина е ослепителна за нас и може да ни изгори!

         Да, така е, точно и затова вие и възприемате Светлината на Бог като достигаща до вас през многочислени филтри-отвори!

         Получава се така, че моята смърт е възможна само ако аз разруша всичките си свои тела-светилници и се върна обратно в неговия център!

         Не, и тогава ти ще си останеш себе си, тоест някаква част от Бога, преминала през всички филтри на възприятие!

         Е тогава какво е това смърт?

         Смърт няма. Помисли сама. Дори и ако всички асти на Бога решат да престанат да получават своя опит, да престанат да творят, то този опит, който те са получили като части на Бога, като очи на Бога, няма как да изчезне, защото нищо не може да изчезне, всичко може просто да се трансформира!

         А какво ще стане с всички нас, като частици на Бога, ако всички части на Бога решат да престанат да получават опит, престанат да творят?

         Аз не знам!

         Ти не знаеш?

         Не, че от къде да знам, та нали  аз съм също така лъч на Бога, макар и един от първите!

         Значи ако човекът е изпълнен с планове и сили, иска да твори и продължава да получава опит чрез своето физическо тяло, той не старее и не умира?

         Да, но при това той трябва също така и да е уверен в това, че той няма да старее и няма да умира. Всички механизми на стареене и на износване на физическото тяло си ги запускате вие самите!

         Може ли да се избегне износването на физическото тяло?

         Разбира се. Във вас са заложени всички програми! Всички клетки могат да бъдат обновени и до определен момент те растат и се обновяват. Но вие сами запускате механизми за намаляване на големината на скоростта на това обновяване на клетките!

         И аз трябва да заповядам на своето тяло постоянно да прави обновяване на неговите клетки?

         Ти трябва да правиш това ежесекундно, да потвърждаваш своя избор. А ти позволяваш на много програми-вируси във вашето съзнание, привнесени във вас от общото развитие на вашето общество, да трошат и да спират тези програми! Слушайки рекламите за лекарства, разказите за болестите и старостта, ти допускаш в себе си информация, а всяка информация – това е енергия, която започва да работи в теб!

         Но тогава е необходимо да се изолираш въобще от обществото!

         Да, именно, и така и правят тези от вас, които са безсмъртни във вашия свят! Те се изолират от обществото, от матричното възприятие или изключително малко контактуват с него!

         Тогава се получава така, че докато аз живея в обществото, аз винаги ще старея и ще се разболявам?

         Не, това не е задължително. Ти можеш да избереш да не възприемаш тази информация, да я блокираш да не се разпространява в теб! Но това е доста по-трудно, дотолкова доколкото този вирус постоянно се видоизменя! Така както във вашите компютри винаги се намират все по-мощни вируси при всякаква програмна защита!

         Кой ги произвежда тези вируси?

         Тези, които искат да ги използват за своите си цели, тези, които така възприемат света и такова е тяхното творене, в този смисъл това е техен способ на възприятие и техен избор! Ти можеш да не избираш това всеки ден. Именно и затова много от вас са стигнали до разбирането, че външните информационни източници под формата на телевизия и новини трябва да бъдат изолирани! И по този начин пречистват своето възприемане от налаганите им отвън програми!

         Значи да живее в града за безсмъртния човек е невъзможно?

         А ти това как си го представяш? Та те просто няма да му позволят! Него ще има да го разпитват, защо той не старее, на него ще му бъдат налагани свои програми на възприемане и така нататък! Рано или късно информационният вирус ще пробие неговата увереност в това, че той не старее, и той ще запусне механизмът на своето стареене и смърт!

         И много ли са сред нас безсмъртните?

         Всички вие сте безсмъртни! Такива, които са избрали безсмъртно съществуване във физическото си тяло има достатъчно много!

         Аз имам още един въпрос, който ме тревожи! В нарисуваната от теб картина всичко е толкова прекрасно, лъчите на Божествената светлина пътешестват по призмите на възприятие. Но сред нас има различни учения, които казват, че над нас или сред нас има същности, които в буквалния смисъл на тази дума, се хранят с нашето осъзнаване. Да каже, в североамериканските индианци тях ги наричат летуни! В християнството те се наричат демони, твари, същности! Това какво е? така ли се пречупва Божествената Светлина? Ние сме нечия храна?

         Та нали и ти също се храниш. Ти защо приемаш храна?

         За да живея, за да съществува моето физическо тяло, за да раста!

         Ти растеш и се променяш, защото в теб са заложени всички програми за развитие на твоето тяло. Твоето хранене – е получаване на енергия. Това и е една от формите за получаване на Божествения Импулс от вън! Ти можеш да го получиш и от вътре за продължаване на процесите в твоето тяло, за творене на своето тяло. Ти можеш да получиш тези импулси и от вън! Получаването на тези импулси е точно това, което ти наричаш хранене от осъзнаването!

         Когато ти ядеш ябълка, ти възприемаш Светлината на Бога, пречупена през тази ябълка! Ти разрушаваш физическата обвивка, физическата форма на тази ябълка и при това освобождаваш заложеният в нея Божествен Импулс и ти го поглъщаш! По този начин ти така възстановяваш някакъв баланс на Божествената Енергия заложена в теб и загубена в някакви си процеси от твоята жизнена дейност!

         Но това е само един от начините за възстановяване в себе си на Божествената енергия и нейното попълване! Има различни форми на енергийно хранене и при вас има примери за това, когато хората се хранят с прана! Човекът не може да не пие, защото заедно с водата в неговото тяло постъпва информация за света! Това е един от способите за възприемане , един от способите да се разбере за промените, ставащи извън него, чрез неговото тяло. Но човекът може да замени физическата храна с други способи за възстановяване на Божествената енергия!

         Всяка една сътворена същност се захранва (храни се) в крайна сметка с Божествена Светлина, тъй като без нея няма живот!

         Но какво означава изразходването на Божествената енергия? Та нали тя не изчезва никъде? И ако аз творя само в себе си, то тогава и тази енергия си остава там в мен!

         Да, но тя се вплътнява и става по-малко достъпна за възприемане, тя става отделена от теб и по този начин се намалява количеството неотделена от теб твоя енергия, или по-вярно е да се каже, заключената в теб Божествена енергия!

         Значи все пак съществуват някакви форми, които се хранят с нашата енергия? Без нашето знание и съгласие?

         Отваряйки границите на своето възприятие и не защитавайки се, ти и даваш съгласието си за това! В този смисъл, никой без твоето знание не може това да го направи!

         Аз не разбирам. Аз не ги виждам, а аз просто съм чела за тях! За това, че ако летуните не изяждаха нашите повишавания на осъзнаването ни, ние отдавна бихме израснали до много по-високи степени в развитието си!

         Всичко, което съществува в света взаимодейства! Ти не можеш да промениш този факт! Дори и ако ти се затвориш в непроницаема капсула, все едно ти ще взаимодействаш с други части на Бога. Точно и във взаимодействието е и получаването на опит и е възприемането, и е творенето! Как да взаимодействаш с другите части на Бога – ти избираш сама и точно в това се състои твоят избор и твоята свобода на избора! Но и другите части от теб също така избират своите способи на взаимодействие, и възприятие, и творене! Ограничения няма и няма лошо или добро!

         Взаимодействайки с всяка част на Бог извън теб, ти поглъщаш в себе си част от неговата Божествена Светлина, пречупваш част от Него извън Него, насочваш Го! Тоест казвайки го на ваш език, ти отдаваш навън (извън себе си) нещо си свое, а приемаш в себе си нещо чуждо! И това и е процесът на взаимодействие!

         Количеството Божествена Светлина в света не намалява, то винаги го има! Нещо повече, то се увеличава! Бог се разширява! Затова винаги и за всички има достатъчно Божествена светлина за живот! Но балансът на входящата и изходящата енергия трябва да се спазва в теб все едно във форма, иначе ти като балонче можеш да се спукаш, ако енергията е много, или да се свиеш (да изпуснеш), ако тя е малко!

         Но дотолкова доколкото ти не си изолирана от външния свят, потоците от енергия постоянно циркулират в теб и от теб! Това е постоянен и естествен процес. Така съществува всичко съществуващо!

         Но има и още нещичко! Когато в теб възникнат излишъци от такава енергия, за която ти все още не си готова и твоето кълбо-тяло може и да се разкъса, те (тези енергии) къде могат да отидат? Нищо не изчезва и винаги се намира някой, на който може да му потрябва тази излишна енергия. Така и са възникнали множество форми на Бога, които се хранят с излишъците от енергия в тези, които не могат да ги употребят сами! Точно това е и тези дето вие ги наричате летуни. В същност такива същества има множество и те са различни в зависимост от типа енергия на осъзнаване с която те се хранят! Има такива, които се хранят с енергията на страха и гнева. А има и такива, които се хранят с по-тънките чувства!

         Това обаче, което вие наричате демони е нещо малко по друго! Това са тези части на Бога, които са избрали такава форма на енергообмен. Такава форма на получаване на Божествения опит и такава призма на пречупване на Божествената Светлина!

         Звучи като санитари на гората. Но нали те се хранят с осъзнаването на всички хора!

         Не с всички! Иначе как би било с тези, които са успели да ги видят и все пак са успели да се отърват от тази верига!

         Получава се така, че във всички хора има излишъци от определено качество на енергия, която трябва да бъде иззето от тях, иначе техните тела ще се взривят като балони!

         Точно така, и за съжаление това не е най-добрата за вас енергия на гнева и страха! Вашето общество е просто пропито от такива енергии. И ако тези същества не поемаха част от тази енергия по естетсвен начин, човечеството далеч по-рано би измряло! Аз не ви говоря това за да ви осъждам, но това си е ваш избор!

         Почакай! Тези същности специално от някой са създадени за да не може тази наша натрупана енергия да ни взриви нас самите! А от кого са създадени?

         Те са създадени от Бога в този смисъл, че са създадени така, както всички същества в мирозданието, като всички отделни части на Бога и нищо повече! Ти можеш да наблюдаваш във вашия физически свят хранителните вериги! Кой ги е създал тези вериги? Бог? Системата на мирозданието, създадена от Бога е самотворяща, самосъзидаваща! Но тя цялата и е Бог и всичко е създадено от Бога! И целта на създаването – е получаване на опит! Ти нали не си мислиш, че Бог специално е създал хранителните вериги, за да се наслади на това, как една негова част изяжда друга негова такава? Та за какво му е на Бога това? Това епросто един от опитите! Но получаването на неговата Божествена Светлина е възможно по множество други способи, и това може да Му даде множество други опити на възприятие!

         Но защо в нас се образува излишна енергия? Ти не казваш, че енергията на страха и на ненавистта е лоша, тя си е просто енергия! Откъде се вземат излишъците?

         Защото вие много повече приемате, отколкото да отдавате и тя се натрупва във вас!  

         Тоест ако ние започнем да отдаваме повече енергия на страха и ненавистта, нас няма да ни подяждат?

         Същото това може да се получи и ако вие отдавате по същия начин и енергия на любовта и нежността. Изборът си е ваш!

         Аз мисля, че започвам да разбирам. Това, че около нас има толкова много Ангели на Светлината и учители, и представители на Светлината, това е защото в нас като в съобщество и в мнозинството от нас има много излишна енергия на страха и ненавистта. И за да има баланс в развитието, на нас ни е необходимо да отдаваме повече енергия на любовта и радостта!

         Да, правилно си разбрала! Твърде много хилядолетия сред вас е действала Йерархията на Тъмнината, така както вие я наричате и вие самите сте избрали такъв способ на пречупване на Божествената Светлина и всичко това е довело до някои изкривявания във вашето развитие, когато са били създадени специални същности, които изяждат част от вашата излишна енергия, за да съхранят някакъв баланс в развитието ви като система! Защото във вас е бил нарушен балансът на тази енергия която вие отдавате и тази която поглъщате!

         Получава се така, че енергията на ненавистта и страха е неунищожима и е нужна за баланса? Но на нас ни казват, че когато ние повишим своето осъзнаване, своите вибрации, ненавистта и страха изчезват! Че на висшите нова няма ненавист и страх?

         Сега аз знам, че моите думи ще предизвикат в теб протест. Но във вас поддържат тази информация за да повишат нивото на вашата светлина и по този начин да възстановят баланса във вашата система! Защото вие, като човечество, сте готови веднага да се взривите в буквалния смисъл на тази дума! Но енергията на ненавистта и страха не са задължително свойство на съществуването! Има просто баланс между получаваните и отдаваните енергии, между направляваните и пречупваните енергии! Ако ти не отразяваш енергията, тоест не е отдаваш, теб те няма, твоето възприятие се закрива като опит!

         Значи на по-високите нива съществува не само енергия на радостта и светлината?

         На всички нива съществува всичко, което самите вие сътворявате! Такова каквото ти си сътвориш своето по-високо ниво съвместно с всичките си свои отражения, такова и то ще се представи пред теб!

 

            СЕлена, 30.01.2014
           
            Превод: Иван Иванов

Папка: Разговори с Луцифер | Посещения: 1323 | Ченълинги
Контакт          3.138.134.107