Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


19:22
24.04.2024
Сряда
18.191.228.88


Онлайн: 2
Гости: 2
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Великият преход


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Послание на Актурианците от 20.7.2014

Днес ще поговорим за Възнесението ви. Започвате да забелязвате резултати от висшите изменения, които запълват световното съзнание, предизвикващи разтварянето на много стари мисъл-форми и обезпечаващи възприемането на истината, а много неща тепърва предстоят.

    До настоящия момент, Възнесението беше далечна жизнена цел и обучение, и ставаше достъпно едва след смъртта, с помощта на Водачите. Но в настоящето време – в момента Сега, планетарната енергия се е променила като е повишила честотата си, в резултат присъствието на много просветени същества на Земята. Много представители от други планети се намират в човешки тела, за да добавят светлината си към този процес. Светлината на висшите измерения от много просветлени служи, за да разтвори фалша и да подпомогне личното възнесение на мнозина, които още са във физическо тяло. Тези от вас, които четат тези съобщения, могат да са уверени, че сте искали да сте тук, в това мощно време, за да сте част от него.

    Възнесението е причина за борбата с трудните събития. За да преминете в енергиите на висшите измерения, първо трябва да се очистите от ниско резониращите енергии, които все още се съхраняват в клетъчната памет – тази енергия не може да се отнесе по-високо. Тези енергии, обикновено, остават спящи, докато човек се чувства комфортно, и всичко изглежда, че е наред, затова може да е необходим някакъв тласък, за да ви извади от самоуспокоението. Негативните събития не са сигнал за падение на духовния студент, а напротив, признак за духовна готовност да продължи нататък. Но не всички енергии, от които трябва да се освободите, са негативни, понякога това може да бъде прекалено силна връзка с някого, която е предизвикала за продължително време голяма взаимозависимост, която дърпа назад ученика. Понеже това време е много важно, повечето от вас са избрали семейства, които могат да активират дълбоко скритите проблеми, изнасяйки ги на съзнателно ниво, за да бъдат най-накрая решени и освободени.

    Чрез честна експертиза, всички събития, както доби, така и лоши, ще стигнете до разбиране, че голяма част от това, което приемате като разбиращо се от само себе си, трябва да се изпълняват, проявяват и работят правилно, вместо концепциите, много от които са приети в минали животи и са пренесени в този. Всеки има свои собствени жизнени събития и затова очистването е по различни начини.

    Безличното общо човешко съзнание съдържа всички тримерни мисли и убеждения. Убежденията и идеите на това безлично човешко съзнание, никога не са ваши собствени, докато не ги приемете като истина, с времето стават ваше собствено съзнание и могат да започнат да се проявяват външно. Можете да кажете: „Не вярвам на това или духовно съм осведомен, или това не може да повлияе на живота ми“. Това се случва, защото енергиите на дуалността и разделението все още резонират с клетъчната памет и всяко общо положително отношение на тримерната система от възгледи ще се прояви външно. Не съществува непроявено съзнание. Мнозина от вас могат повторно да изпитат тези безлични енергии, понеже се очистват, особено произлизащите от емоционалното тяло, само не се опитвайте да ги върнете, въплъщавайки ги отново.

    Ако ви се струва, че не сте на правилната посока към духовното, знайте, че това е благодарение на човешките концепции, как би трябвало да изглеждат духовните събития. Филми, книги и дори някои духовни учения, дават картини и идеи за Възнесението и духовното развитие, които съответстват на личния опит и от състоянието на съзнанието на създателя си. Всеки човек е особен, и не съществува еднакъв опит за всички – всеки трябва да има свой собствен опит.

    Някои са привърженици на източните учения, защото са обучавани и живели по тях в предишни животи и резонират с тях. Някой може да е привлечен от природния път…, както американските индианци и други аборигенни групи. Мнозина откриват в себе си желание да отидат в манастир, без да има очевидни причини за това. Това се случва, защото така сте живели в предишни животи и всичко, с което резонирате, и с положителното, и с отрицателното, започвате да го разбирате.

    Винаги помнете, че в определен момент, няма повече да ви са нужни методики – пътища, ритуали, и учения. Инструментите, които насочват и помагат на по-ранни етапи от пробуждането, не са необходими след разбирането, че вие сте това, което търсите, и че единството ви с Източника, създава единството ви със всичко, което съставя този Източник. Инструментите могат да помогнат на човека, да открие по-дълбоко разбиране, но ще дойде време, когато трябва да се избавите от всяка зависимост към тях, защото усещането идва отвътре. Стойте твърдо на пътя, а традициите и ученията, след като сте ги надрасли, служат само да подържат старата втвърдена енергия. Това не означава, че понякога не можете да работите с развити лектори и учители, да планирате енергиен сеанс или да посещавате курсове, ако имате желание за това. Това означава, че не вярвате, че се НУЖДАЕТЕ от всичко това.

    Важното е, да не се осъждате за всякакви човешки убеждения или мисли, които могат да се появят във вас, вместо това се старайте да ги осъзнаете по-дълбоко. Ако разбирате, че по незнание, сте приели някои убеждения или нещо друго, което сега смятате за лъжливо, знайте, че небето няма да се срути на земята и няма да ви постигне Божие наказание. Тези събития са просто възможности за израстване – давайте им енергии, които не съдържат дуалност и разделение. Винаги помнете, че нищо – нито дума, нито мисъл, нито събития, нито проявление – никога няма да могат да ви разделят с това, което действително сте. С времето, обучението ще стане по-спокойно, защото периода на необходимост да получавате опит чрез борба и болка, завършва. При повечето от вас този момент е сега.

    Доверявайте се на интуитивното си усещане. Ако нещо в живота ви (храна, книги, развлечения, мироглед и т.н.) повече не резонира с вас, знайте, че сте излезли от тези енергии и се опитайте да не ги възраждате, както е било в миналото, независимо, колко приятно или съвършено е било преди. Упорито се старайте да не храните с енергия негативни външни прояви, вместо това, опитайте да ги обясните от нова гледна точка. Например, може да научите за някои по човешки негативни или насилнически действия, но духовната реалност се състои в това, че всички действия между човешките същества, са резултат от взаимни връзки (Любов – мнозинство в едно). В този случай, тази духовна връзка се изразява чрез тримерното съзнание за разделение – все тази взаимовръзка в Единството, но оцветена с погрешни убеждения.

    Повярвайте, щом решите да се развивате, действително ще се развивате, независимо от някакви външни прояви. Няма необходимост да подскачате, да палите свещи, да пеете определени песнопения, да ходите на църква всяка седмица или да стоите в определена посока, произнасяйки определени думи, за да движите напред процеса. Всички сте се развили над тези действия за начинаещи, защото в противен случай нямаше да четете тези съобщения. Нищо друго не е необходимо, освен намерението за развитие. Това не означава, че не можете да посещавате църква и да се наслаждавате на красотата на службата, не означава, че не можете да подпишете петиция или да говорите за истината си. Това означава, че повече не давате силата си на това, което няма, вместо това разчитате на осъзнаването, че съществува една сила и тя е вътре във вас.

    Има такива, които мислят, че знаят отговорите на всичките въпроси, и затова не трябва нищо да учат или разбират. За съжаление, такава позиция прилича на затворена кутия със свое собствен мироглед, който препятства всякакво духовно развитие дотогава, докато не станат готови да се отворят за нещо повече.

    Развитието е постоянно пътешествие в енергиите на висшите измерения. Възнесението е постигане на такова състояние, което ще ви позволи да преминете на висша честота. Колкото по-висока е честотата, толкова сте по-близо до чистата Светлина. В тримерния свят, човека не е способен да види тези висши честоти с очи, и затова отрича тяхното наличие, но това ще се променя с повишаването на съответствието ви. Като Светлинни същества, ви е било позволено да забавите енергиите и да станете плътни, за да изпробвате трето измерение и да си спомните истината, когато ви се струва, че сте далеч от нея. Повечето от вас сега са готови за завършване и се намират на Земята, за да очистят всички енергии, останали от различните животи.

    Вярвайте, че се намирате на правилен път, независимо от липсата, на така наречените, духовни събития. Отворете сърцето си за истината, стояща зад това, което виждате в този свят, знаейки, че дори това, което изглежда непробудено, се освобождава от старите енергии. Има такива, които още не са готови за Възнесение, уважавайте ги и се интересувайте само от своята вътрешна работа. Не е мъдро да се опитвате да промените другия човек, който не е достигнал до вашето ниво на съзнание. Носете тихо и тайно истината в сърцето си, а тези, които са готови, можете да намерите по енергиите, които съответстват на собственото ви развитие.

    Отпускайте се, почивайте и по-често търсете време за да се вглъбите в себе си, дори, ако за това трябва да станете посред нощ, за да намерите тишина. Възприемайте всеки един момент, независимо, колко е приземен или плашещ, като духовно пътешествие, което рядко се съпровожда с взрив от небесна светлина, както показват по филмите, освен при тези, който вече е достигнал до своето лично възнесение в предишния си живот.

    Доверие, доверие, доверие към това, което е вътре във вас. Дошло е времето да потърсите Божествената си власт.

http://bcoreanda.com/ShowArticle.aspx?ID=7041
http://yosif.net/articles.php?lng=bg&pg=7814

Папка: Великият преход | Посещения: 1384 | Ченълинги
Контакт          18.191.228.88