Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


19:03
24.04.2024
Сряда
3.141.100.120


Онлайн: 3
Гости: 3
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Великият преход


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Индра: За механизма на Възнесението

 От 21 декември 2012 г. хората периодично мислят за Възнесението, стремят се към него, ненавиждат го, забравят за него, а после отново започват да мислят за него. През тези етапи преминаха много хора, периодично пропадайки в омагьосания кръг на своята лична реалност, и връщайки се към него в момент на неочаквана активация.

    Но има и такива хора, които първоначално не са влезли в този затворен кръг, тъй като те напълно са били уверени в правотата си и Истинността на Пътя, по който ги водят Душите и помощниците от другата страна на Завесата. Такива хора не са употребили време и енергия за определени свои желания и потребности или за убеждаване на околните, те са отхвърлили своите страхове и съмнения и просто са се отдали на волята на Потока, спускащ се в нашия свят. Между другото, именно това и са ни съветвали да правим много Мастери и Учители от есента на 2012 г.

    Днес всички тези хора или са преминали своето Възнесение, преминавайки в 5 Измерение, или са много близо до него и не могат да пресекат финалната черта само заради неизпълнените задачи, идващи от Душата – това прилича на човек, който се кани да излиза от къщи на улицата, той вече се е облякъл, но си е спомнил, че преди да излезе трябва бързо да завърши още нещо дребно. Именно това дребно нещо и държи някои хора във висшите подизмерения на 4-тото Измерение. При това, че техните Личности вече са готови за живота в 5-тото Измерение и остава само работата на Душата, която има още задачи в предишното състояние на човека.

    В края на краищата Личността изпълнява всички желания на Душата в стария свят и Човека вече нищо не го задържа пред неговото Възнесение и … той се Възнася.

    През това вече минаха много хора, но въпросът е в това, че те самите не знаят точната формулировка на този процес – Възнесението, неговото описание и механизмите, съпровождащи човека в това. Хората могат да следят своите нови усещания, но не подозират какво е това Възнесение, който те толкова старателно са отхвърляли през цялото това време. оттук идва и неразбирането на околните, които чуват за някакво Възнесение. А всичко, което на хората им е непонятно, ги плаши, извиква съмнения в тях и включва защитната реакция, изработвана през дългите хилядолетия на живота в Експеримента на Дуалността – да се опазят от потенциална заплаха. При това трябва да разберем, че те не могат да се избавят от Възнесението, тъй като то се явява естествено следствие на еволюционното развитие, и всичко, което те могат да направят, е само да променят своето отношение към този процес, да го погледнат отблизо и да му сложат някакъв етикет. Само че това ще създаде допълнителна Илюзия и само ще отдалечи човека от Истината.

    Истината пък се заключава в това, че при прехода към 5-тото Измерение на физическото тяло му е нужно определено време за адаптация към живота в новите условия, а то може да варира в зависимост от начина на живот на Възнесения Човек и неговите текущи потребности. По време на тази адаптация човекът продължава да живее на нашата планета и хората от 3-тото и 4-тото Измерение при желание могат да имат с него физически контакт. Само че вероятността за този контакт намалява с всеки ден, тъй като тези хора вече ще живеят в различни Реалности, разликите между които само ще нарастват. Нали с всеки ден Възнесеният все повече ще узнава и познава Новия Свят на 5-тото Измерение – Малдена, особеностите на работата с енергиите, енергийното устройство на нашия свят, слънчевата система, Галактиката и Вселената, а най-главното – той ще се признава за Нов, като неразделна част и пълноценен творец на Малдена.

    Според придобиването на новите Знания и Навици, той ще се придвижва все повече в своето 5-мерно развитие, все повече ще се потапя в Реалността на 5-тото Измерение и все повече ще се отдалечава от плана на битието на 4-тото Измерение. Това ще се случва дотогава, докато неговите натрупани Знания и Навици в енергиен еквивалент не дойдат до необходимото равнище на концентрация и тогава ще се случи това, което беше казано вече много пъти и за което се говореше в много Послания – неговото физическо тяло ще стане Светлоносно, то ще премине на друго ниво на вибрации, хората, които заобикалят Възнесения човек в този момент, няма да могат да го видят с физическото си зрение, настроено на вибрационния диапазон на 3 – 4 Измерение. С други думи, процесът на физическото изчезване, за който всички толкова много говорят, се случва малко по-късно след като Човек премине в 5-тото Измерение и се явява само един от етапите на процеса на Възнесение, който по своята същност започва много по-рано.

    Затова особено важно е да следите за собствените си усещания и реакции на околния свят на вашите действия, думи и мисли, за да знаете точно кога именно започват промените да се проявяват в достатъчна степен, за да станат очевидни, за което е просто невъзможно да си затворите очите. Тези промени е невъзможно да се пропуснат, тъй като буквално всички процеси във вашата лична реалност ще започнат да протичат по друг начин, което рано или късно ще ви доведе до реалното осъзнаване – вие живеете в Новия Свят, който няма нищо общо с вашия стар, толкова познат и роден свят, но който е станал малък за вас Новия човек, като детска дрешка, за която отдавна сте пораснали, но не можете да се откажете от нея заради масата стари спомени и преживявания, свързани с нея.

    Превод: Селена

http://nashaplaneta.su/blog/indra_o_mekhanizme_voznesenija/2013-10-25-1649

Папка: Великият преход | Посещения: 1389 | Ченълинги
Контакт          3.141.100.120