Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


19:55
24.04.2024
Сряда
3.142.98.108


Онлайн: 2
Гости: 2
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Сал Ракели


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Кога пламъците близнаци са заедно?

От най-висша гледна точка те постоянно са заедно, но очевидно това не изглежда така от гледна точка на свързаната със Земята душа. Повечето пламъци близнаци прекарват време заедно между въплъщенията или по време на преживявания извън тялото, дълбока медитация или състояние на сънуване. Понякога и двамата члена се намират в едно и също измерение по едно и също време (обикновено – шесто ниво или по-високо) в зависимост от това какво всяка индивидуална душа желае да научи.

В крайна сметка всички души еволюират в достатъчна степен, за да отидат на което ниво или измерение си пожелаят, в който случай сте свободни да прекарвате или да не прекарвате време със своя пламък близнак. За простота ще кажем, че минималното изискване за „неограничен достъп" до вашия пламък близнак е да имате съзнание от шесто ниво.

На планетата Земя са налице множество вградени ограничения за предотвратяване на преждевременния контакт с пламъците близнаци. Тези условия са предназначени да помогнат на душите да се фокусират върху своята житейска цел и мисия. Душата ви се е съгласила на тези ограничения преди въплъщаването си тук. Най-често срещаната предпазна мярка се организира от родителската част на душата ви. По същество, душата ви се съгласява да ви предпазва от открит контакт с вашия пламък близнак, докато не еволюирате достатъчно, че да можете да се справите с емоционалните последици от един такъв контакт. Много сравнително нееволюирали души биха зарязали всичко и биха потърсили начин незабавно да напуснат тялото си, ако им бъде дадена възможност да общуват със своя пламък близнак от по-висшите сфери. Най-малкото те биха изгубили интерес да продължат по своя земен път и би могло да прекарват всяка минута от деня си в копнеене по своята космическа половинка.

Ако подобни по-слабо еволюирали души срещат проблеми със земните си уроци (а това обикновено е така), то сега те имат две причини да желаят да напуснат Земята. На първо място, те започват да си спомнят, че животът в по-висшите планове е свободен от страдание. И второ, те си спомнят радостта от единението със своята половинка. Онова, което те са изпитвали тогава, със сигурност е било по-приятно от постоянното страдание, което изглежда съпътства земния живот.

Тъй като Земята е планета на свободната воля, първичният фрагмент на душите може да откаже да съблюдава предпазните мерки, заложени в настоящата система. В допълнение, на някои пламъци близнаци толкова силно им липсват техните свързани със Земята половинки, че може да настояват да дойдат на Земята, за да намерят своя партньор. От време на време се случва свързаната със Земята душа да направи отчаян опит да убеди своята половинка от по-висшите сфери да се въплъти на Земята и да успее да накара половинката си да дойде тук.

В редките случаи, когато пламъците близнаци все пак се срещнат на Земята, връзката почти винаги е изключително трудна. На първо място, преди срещата и двамата партньори вероятно ще са се оплели в други връзки. Поради изключителната интензивност на преживяването да срещнеш своя пламък близнак става изключително трудно човек да води както се казва „нормален живот" на Земята.

Тъй като родителската част на душата не оправдава срещите на пламъците близнаци на Земята, тези висши аспекти на аз-а не благоприятстват срещата и не подготвят индивидите предварително за нея. В известен смисъл двойките пламъци близнаци са оставени сами на себе си и не получават помощ от членовете на своето семейство души. (Разбира се, членовете на тяхното семейство ги обичат дълбоко, докато поклащат своите глави във високите измерения в неверие пред случващото се.)

Друга причина, поради която пламъците близнаци рядко се срещат на Земята, е тази, че свръхдушата, която се състои от шестте двойки пламъци близнаци, обикновено иска да получи разнообразни житейски преживявания от шестте члена, които се въплъщават на Земята, така че всеки от тези шест члена най-вероятно ще се въплъти в съвсем различна част на Земята, при различни обстоятелства. Така че е рядкост членове на първичното семейство  души да се срещнат един с друг и е още по-голяма рядкост, ако са пламъци близнаци.

Повечето връзки между сродни души на Земята са между членове на вторичното или разширеното семейство души. Независимо от това тези взаимоотношения могат да бъдат доста интензивни и красиви и често се объркват със срещи между пламъци близнаци.

Онова, което прави това още по-объркващо, е, че често пъти намиращите се в по-висшите сфери половинки на пламъците близнаци „канализират" през няколко различни души на Земята и следователно част от енергията им е вградена в тези различни свързани със Земята души. Ако се случи земната половинка на близнака да срещне един от тези канали, за нея се отваря възможност да говори директно с половинката си. Ако свързаната със Земята душа не осъзнава какво се случва, тя може погрешно да повярва, че каналът е нейната половинка. Ако свързаната със Земята душа е достатъчно еволюирала, половинката ѝ от по-висшите измерения може да канализира през нейното човешкото тяло.

Например, аз, Лиа, работя с повече от 100 души на Земята в допълнение на този канал. Ако той срещнеше някоя от тези 100 души и все още не беше започнал да ме канализира, и не знаеше за ролята ми на дух водач от по-висшите измерения, той би могъл погрешно да счете, че е срещнал мен, тъй като моята енергия е в тези други души (до известна степен).

Разбира се, второто най-хубаво нещо след това да срещнеш своя пламък близнак би било това да поговориш с него посредством друго човешко същество, което функционира като негов канал или носител. Макар че това се прави от време на време, когато се прецени, че то би било от полза за еволюиращата душа, свързана със Земята, все пак тази форма на среща между пламъците близнаци крие някои опасности.
Ако една свързана със Земята душа срещне преждевременно своя пламък близнак, когато половинката от по-висшите измерения канализира през друго човешко същество, това може да породи същия дълбок копнеж, който би възникнал, ако половинката се беше срещнала непосредствено със свързаната със Земята душа. Поради разгледаните по-горе причини това би имало пагубно въздействие върху напредъка на свързаната със Земята душа.

В обобщение, ако не сте достатъчно еволюирали, споменът за вашия пламък близнак може да бъде шокиращо, особено ако сте били заспали и сте сънували дуалността от дълго време. Това е така, защото внезапното припомняне може да породи силен копнеж да бъдете с пламъка близнак. Този копнеж може да откъсне свързаната със Земята душа от нейните земни отговорности. Свързаната със Земята душа повече няма да желае да живее в света и няма да може да мисли за нищо друго освен за половинката си от по-висшите сфери.

„Нямам търпение да се махна от тази адска дупка, наречена Земя, за да се събера отново със своя пламък близнак", скърби тя и ридае. Не само че любовта между тях е толкова силна, че те са неспособни да се концентрират върху земните дела, но силната любов понякога се съпътства от спомняне на това какво представляват по-висшите измерения – свободни от война, бедност, страдание и т.н. Това удвоява копнежа, тъй като повечето свързани със Земята души, които са осъществили контакт със своя пламък близнак, са еволюирали достатъчно, че да им е „дошло до гуша" от драмата на дуалността.

Молим ви да ни извините за това, че повтаряме тази идея, но искаме да сме сигурни, че разбирате с какво е свързана срещата с вашия пламък близнак.

Из книга „Интегриране на душата" http://ascension.bg/bg/knigi/309-si
http://ascension.bg/bg/za-vuznesenieto/vuznesenieto/364-twin-flames-part-two

Папка: Сал Ракели | Посещения: 2163 | Ченълинги
Контакт          3.142.98.108