Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


10:16
18.04.2024
Четвъртък
18.226.93.209


Онлайн: 5
Гости: 5
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Матрицата 5


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Онова, което Висшите Плътности НЕ са. Матрицата V

Последователите на Светлата полярност искат всеки да вярва, че трябва да се съобразява стриктно с техните стандарти и маниери на говорене, за да премине в по-високите плътности. Тъмната полярност поставя огради от типа това може/това не може да се прави/казва. Зад ограниченията в обществото днес стоят полярностите.

Едната полярност иска да накара хората да се държат добре и да се съобразяват, да бъдат добри, но не ви ли звучи това като намеса отвън с цел подтискане на индивидуалността?

Щом използваш някоя непристойна дума пред тях, те извръщат очи нагоре и казват, че не можеш да правиш това, защото то ги обижда. Ами нека се обиждат тогава. Те искат да създадат впечатлението, че високите плътности са нещо като християнския Рай. Това ДАЛЕЧ не е така.

Ако търсите християнския рай, отидете на ниво 25 от класификацията на Монро. Фактът, че то се намира ПОД ниво 27, на което са Парка/Библиотеката, трябва да ви говори много. В по-висшите плътности не подтискат индивидуалността, а я уважават и насърчават.

Последователите на Светлите  държат много на маниерите, а това е отнемане на сила. Възвърнете си силата и спрете да се притеснявате за това какво ще си помислят другите. Всеки е на различно ниво на напредък. Светлите осъждат онези, които не се съобразяват с ТЕХНИТЕ стандарти. Това е поредният камък по пътя, който трябва да преодолеете. Но не се отчайвайте – един ден ЩЕ преодолеете полярностите.

Светлите все претендират, че са „балансирани” и че за да си балансиран, трябва да си обзет от любов и светлина. Глупости! Те не знаят какво е истински баланс. Затова описват баланс, преоблечен в Ню Ейдж одежди. От гледна точка на истинския Баланс, обаче, любовта е нещо съвсем различно, интензивно и истинско, в сравнение с любовта, която описват тези „Светли”. Това ще ви стане ясно, когато напреднете. Тогава то просто ще се разгърне пред вас и един ден ще си кажете „Сега вече знам за какво е говорел”. Само почакайте.


Матрицата V – Наръчник или „Библия”?

Когато написах материалите за Матрицата V имах предвид да се получи нещо като наръчник с моите преживявания и опит. Мнозина читатели НАИСТИНА я виждат по този начин. Има обаче и такива, които се опитват да я превърнат в своя Ню Ейдж религия – в нещо като библия. Това означава, че те все още са в средно-Напредналите нива и все още имат нужда от външен контрол.

Един читател във форума (докато този форум съществуваше) се опитваше да убеди останалите да следват Матрицата и се безпокоеше, защото аз не исках да бъдат негов учител. ТОЛКОВА е лесно за земните хора да развалят всичко, до което се докоснат поради ДНК командите заложени в тях и поради своето ниво на развитие. ИСТИНСКАТА индивидуалност ги плаши. Не можете да напреднете до 4-та плътност обаче, ако не започнете да функционирате като индивид. Това със сигурност се случва при вашата Финална Инкарнация.

Други пък искат да отдадат силата си на мен, а аз НЕ я искам! Има достатъчно много хора, които биха били щастливи да отнемат вашата сила. Земните хора са винаги готови да отдадат силата си на външни лица  и просто не знаят какво да направят, ако се окаже, че този някой НЕ я иска. Започват да играят ролята на жертви, за да ме превърнат в свой учител. При мен това НЕ може да мине. Ето защо казвам, че Матрицата V е за МНОГО Напреднали и Финални Инкарнации. Ниските нива - при все, че могат да извлекат за себе си много полезна информация оттук, ВИНАГИ искат да се прекланят пред някой отнемащ силата учител (в тях има твърде много флуорид/аспартам, съчетани с не-достатъчно-Напреднал дух).

Пътят на всеки един е уникален за неговия висш Аз. Моите преживявания са си мои и вие може да не преживеете много от нещата, които преживявам аз. Това зависи от ВАШИЯ висш Аз. Някои от написаните в Матрицата неща са за реалности и плътности, които са фиксирани – например библиотеката на ниво 27 (макар, че тя ще съществува ограничен период от време). Появата на Висшите Аз е друга фиксирана реалност, както е показано на корицата на книгата. Вие ТРЯБВА да намерите СВОЯ път и СВОИТЕ преживявания. Матрицата V не е библия. Тя е наръчник. Използвайте я като такъв и ще можете да напреднете по-нататък и по-бързо. Не се насилвайте да правите и бъдете това, което все още не можете да бъдете и направите. Наслаждавайте се на СВОЯТА инкарнация. Вашият Висш Аз има голяма полза от вашето прочитане на Матрицата и тази информация СЕ използва от вашите Напреднали и Финална Инкарнация някъде във „времето”.

Всички сме на различен етап от пътя на своя висш Аз и това, което работи за ВАС може да не работи за друг на НЕГОВИЯ етап. Според мен хората могат да дадат съвет от своята гледна точка, но НЕ да нареждат нещо на другите и да ги карат да се съобразяват. Всеки индивид трябва да открие своя индивидуален Път. Можете да им дадете съвет, но ако не го приемат трябва да ги оставите там, където са. Ценете индивидуалността, а не конформността.



 Библиотеката на ниво 27 и миналите събития

 Библиотеката, описана за пръв път от Монро в неговата трилогия (непременно трябва да я прочетете), която се намира на 27 ниво на астрала, е място, на което можете да намерите всичко за събитията, които стават в трета плътност и дори повече. Там можете да получите и помощ в своите търсения.  Монро казва, че тя е нещо временно съществуващо, защото когато Висшите Аз с едновременните инкарнации се оттеглят, тя вече няма да изпълнява предназначението си.
ВСИЧКИ Събудени Финални Инкарнации  я използват и така се оформя основата на новите идеи, които сякаш се появяват внезапно от някъде, докато те са инкарнирани. Ако владеете осъзнатото сънуване, можете да ходите там когато искате и да ползвате информацията от нея.

Когато си създадете свое жилище там, както ви обучават в института на Монро, можете да си инсталирате пряк достъп до библиотеката.  Тази библиотека е създадена от всички висши Аз, ангажирани в едновременни инкарнации, и съдържат информацията събрана от тези инкарнации. Причината, поради която тя ще спре да съществува е, че инкарнациите ще спрат да подават информация към нея, тъй като ще се придвижат към по-високи плътности. Ако някои Висши Аз се изтеглят преди другите, Библиотеката ще остане, но когато и останалите се изтеглят, те, образно казано, ще „дръпнат шалтера” на този проект.

В тази библиотека можете да намерите много интересна информация за всяко историческо събитие, за което може да поискате да откриете истината. Атлантида – с какво са се занимавали, когато са потънали и кои извънземни са участвали там. Пирамидите в Египет – кой ги е построил и митът са робския труд използван при построяването им. Какво участие са имали Орион и Сириус там? Римската империя, земните хора – как са били разделени на два пола от извънземните. Формирането на САЩ и купищата митове, които съществуват за онова време днес. Джордж Вашингтон като собственик на роби не е бил свещената личност, както искат да вярвате. Линкълн като изменник и неговите действия за прекратяването на свободите в САЩ, Рузвелт, който е позволил да бъде бомбардиран Пърл Харбър по нареждане на онези, които са натискали бутоните по това време, с кои извънземни е имал връзка Хитлер и т.н.

Всъщност, не съществува събитие, за което да не можете да намерите истинската  информация там. Когато обаче можете съзнателно да отидете там и да видите нещата лично, не бързайте да грабите записи от там и да ги разпространявате на всеки от трета плътност, които иска да чете. Съществува аспект на зрелост при тези, които могат съзнателно да ходят там. Ако търсите там информация, която да използвате против Играта, вашият Висш Аз няма да позволи това. Това е част от правилата на Играта, които Висшите Аз са приели да спазват. Можете да използвате информацията за себе си и толкова. Това, което ви казвам в Матрицата, е за вашето лично разширяване и за да се отстранят заблужденията. Вашият Висш Аз добре знае това. Когато достигнете финалния етап и свикате своите инкарнации, ще научите МНОГО повече и ще ви отнеме значително време, за да обработите тази информация. Но чакането си струва.

Самата информация там се събира от Висшите Аз, ангажирани в едновременното инкарниране. Цялата тази информация може да се намери и във вашия собствен Висш Аз. Тя ще остане там, докато съществува поне една инкарнация на Висш Аз, участваща в Играта.

Библиотеката НЕ е достъпна за последователно инкарниращите. Тази група има съзнателни спомени за своите минали животи, но библиотеката е бонус за групата едновременни инкарнации, движещи се по бързия път. Преди началото на играта, участващите в нея Висши Аз са приели да спазват определени правила. Както при игра на шах. След започването на играта правилата вече не се променят. Вашият Висш Аз осъзнава тези правила въпреки, че самата инкарнация не ги осъзнава и прави така, че те да се спазват. На Монро трябва да благодарим за това, че даде възможност за съзнателно осъзнаване на ниво 27 и на онова, което е там.

Когато си създадете жилище в астрала на ниво 27, можете да си изградите и връзка с Библиотеката. Това може да е подобно на компютър устройство или даже книги на рафтове. Аз имам книга за всяка година от текущия си живот, например. Когато отворя някоя от тях, мога да прочета какво съм правил. Ако отворя книгата за текущата година, последното въведено нещо е „След това отворих моята книга в астрала”. Обновяванията стават автоматично. Връзката е посредством моя Висш Аз. Единствените ограничения са тези, които вие самите вярвате, че съществуват.

Освен за исторически събития на земята, там можете да прочетете и други неща. Например има много информация за влечугоподобните като най-старата раса в галактиката – как са започнали като доминирано от мъже общество преди жените да поемат властта. Можете да четете за извънземните, полярностите и войните. Последователно инкарниращите се извънземни имат дълги истории поради характера на своя инкарнационен път. Много от тези истории идват от последователните инкарнации, които са се прехвърлили към едновременно инкарниращите се. Според правилата на Играта това е позволено.

Никога не съм виждал библиотеката претъпкана. Хората идват и си отиват, но никога няма тълпи. Ако дадена инкарнация не е ментално ориентирана на Земята, тя няма да е в астрала. Привлечени от библиотеката са онези, които са ментално ориентирани. Ако дадена инкарнация не е достатъчно напреднала, съмнително е какво ще научи в Библиотеката. Щом получите достъп до материалите на библиотеката заблудите отпадат. Готови ли сте за това? Ако сте готови, ще приветствате познанията. В противен случай - ще ги избягвате. Напредналите инкарнации обаче прекарват доста време там докато физическото им тяло спи.

Матрицата V – търсене на духа
Том I
Изд. Вал Валериан
Папка: Матрицата 5 | Посещения: 1542 | Ченълинги
Контакт          18.226.93.209