Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


16:14
20.04.2024
Събота
18.117.254.139


Онлайн: 3
Гости: 3
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Матрицата 5


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Полярностите – вашите разногласия вече нямат значение. Матрицата V

След като сте стигнали нивата на Доминантна, Много Напреднала или Финална Инкарнация, вие вече оставяте нещата, сред които полярностите процъфтяват или вече сте оставили повечето от тях зад себе си, в хода на своето излизане от Играта. Предупреждават ни за опасностите на тези, които ВСЕ ОЩЕ играят Играта и които се опитват да завлекат  ОБРАТНО в Играта онези, които излизат от нея. „Бъди като нас”, „Вярвай като нас” „Не казвай/прави неща, които не са ни удобни” и т.н. се сипят от онези в полярностите, особено крайните привърженици на Светлите.

Ето защо някои Светли групи нападат Матрицата 5, защото все още не могат да издържат на независимия дух на мисълта/действията, особено когато нейният източник НЕ СЕ ОПИТВА да им я натрапи насила. Те са толкова свикнали с това ИСТИНСКАТА индивидуалност да няма място сред тях, щом кара групата да се тревожи. Една от опасностите да бъдеш в по-ниските нива е, че се вкопчваш в присъщи за средното ниво тактики, защото не си духовно напреднал, за да прегърнеш Закона за Допускането. Те се СТРАХУВАТ от онова, което е различно. Ако те наистина бяха това, което им се иска всички наоколо да вярват, че са, щяха да пренебрегнат онова, което не им върши работа и да се придвижат напред. Вместо това те хленчат и стенат (комплексите на идеята за спасителя – чисто средно ниво и чиста Светла страна). Те работят и с манталитета на тълпата (обърнете внимание на това, че често използват думите „ние” и „нас”).

Тези видове ще съществуват до края на Играта в трета плътност на Земята, НО когато се отдалечите достатъчно от тази духовност от ниско ниво, ще можете да кажете „Това, че имаме разногласия вече няма значение” и да затворите входящите си канали за техните бръщолевения. Те са част от камъните по Каменистия Път, които трябва да преодолеете АКО сте избрали по-бързия път. Интересното е, че повечето от тези видове хора имат извънземни спонсори.

Още за карантината на Земята

Ще стане отново дума за „карантината”, наложена над Земята от извънземните. Както казах вече, тя е наложена, за да държи земните хора настрани от общото население на извънземните планети. Съществуват някои прозрачни извинения за нея давани от извънземните, но истинската причина е огромната разлика между инкарнациите с Висш Аз върху другите светове. Оставете инкарнациите на любимци настрани и ще видите, че инкарнациите с висш Аз на Земята обработват ОГРОМНИ количества данни от всички инкарнации в много „времеви” периоди. Междувременно последователните Висши Аз обработват само информацията достъпна за отделната инкарнация. Освен обработените преживявания, Висшите Аз на земните хора също имат общ успех в областта на емоционалното изразяване. На него му липсва контрола, който извънземните имат на своите планети, където гледат на емоционалните различия като на нещо противоположно на стабилността. Генетичните промени, които са довели до появата на земните хора, са отговорни за това, което сме днес. Имаме склонност към радикални идеи, изразяваме всички форми на емоции и можем да бъдем изключително независими. На това се гледа като на заплаха за статуквото на извънземните системи, а оттук и карантината. Имам предвид извънземните, които не искат тези християнски/мюсюлмански религии да се разпространяват отвъд Земята, тъй като причиняват само проблеми и фалшиви зависимости. Извънземните ходят на пръсти  край Много Напредналите и определено край Финалните Инкарнации поради тяхната осъзнатост, особено при Финалните, във връзка с Играта и онова, което става.

Забелязвате, обаче, че различните видове извънземни идват и си тръгват от Земята. Ако карантината беше истинска, тук нямаше да има НИКАКВИ извънземни. А те не само идват и си отиват, но и живеят под различни прикрития сред нас.

Матрицата V – търсене на духа
Том I
Изд. Вал Валериан
Папка: Матрицата 5 | Посещения: 1563 | Ченълинги
Контакт          18.117.254.139