Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


20:34
19.04.2024
Петък
3.15.10.137


Онлайн: 3
Гости: 3
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Матрицата 5


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Атлантида и кристалите. Матрицата V

Атлантида

Атлантида – има филм на Дисни с това име. Обърнете внимание на обърнатия знак „V” на него. Той се появява в стария филм „Атлантида – изгубеният континент”. Обърнатият знак "V” е символът на древна Атлантида. Те имали много напредничава наука, въздушни кораби и лъчеви оръжия. Кристалът бил центърът на тяхната енергия, но не заради самия кристал, а защото усилвал енергията изпращана към него. Ето защо кварцовите кристали са толкова ценени от онези, които използват техните психични способности.

Този кристал за изначална сила притежавал огромна мощ. За съжаление, Атлантида накрая била с тъмна полярност, за разлика от това, което Дисни искат да внушат на хората. Атлантида имала връзка и с няколко извънземни раси, които участвали във войната, чиято кулминация била разрушаването на планетата и която сега формира астероидната лента в земната слънчева система.

Контролиращите американското и британското тайно правителства знаят МНОГО повече за Атлантида, отколкото можете да си представите. Също както и огромното количество земна информация, която никога няма да извадят наяве. Полярностите искат контрол и СИЛА. Знанието е сила и те нямат никакво намерение да споделят знанията, които имат. Иначе ще научите много повече за това кои наистина сте, а ТОВА противоречи на политиката на заробване, упражнявана от владетелите на планетата.

Ето защо е ТОЛКОВА важно всеки от вас да натрупа познанията за това, което НАИСТИНА сте и да продължи – не за да променя Играта, а за да излезе от нея. Информацията за Атлантида и Съвета на Андромеда е много интересна. Предупреждавам ви, обаче, да не се увличате по тези теми толкова, че да забравите своята главна цел защо сте тук – да откриете кои наистина сте.

Атлантида и кристалите

Атлантида била окончателно разрушена поради употребата на енергията на кристала за тъмни цели. Кристалите и скъпоценните камъни се считат за костите на физическата инкарнация на Земния Дух. С тези камъни, при условие, че все още са живи (ако не са пронизани от метал) може да се установи връзка от онези, които знаят как, за да се използват способностите на Земния Дух във връзка със съответния камък/кристал. Кварцовите кристали усилват вложената в тях енергия. Атлантския кристал за изначална сила бил предимно кварцов.

Земният Планетарен Дух бил съвсем наясно за какво се използват неговите/нейните „кости” – за какви цели и няма проблеми за онези, които ги използват с позитивни намерения, например за изцеление и лично развитие. Атлантида се опитала да впрегне с този кристал структурата на цялата планета. Това щяло да обвърже Планетарния Дух така, че да бъде накаран да служи на тъмната полярност в Атлантида.

Този кристал, както можете да си представите, притежавал огромна мощ. Те били намерили начин да впрегнат енергията на земния Планетарен Дух за Тъмните си проекти. Това не се вписвало добре по отношение на Планетарния Дух, който е дух на Баланса и който може би е казал „стига толкова” и причинил разрушаването на Атлантида чрез техния кристал за изначална сила. Атлантската цивилизация подценила силата на планетарния дух и надценила своите въображаеми способности да контролират този дух.

Разрушаването на Атлантида на този етап било бързо и пълно – толкова разгневен бил земния Планетарен Дух заради това, че се опитвали да го поставят в клетка. Това, че Планетарния Дух предприел такива драстични действия, показва колко била излязла от контрол Атлантида. От позитивно изцеление те били преминали към употреба на силата за тъмни цели.

Управниците на планетата сега търсят този кристал с намерението да го използват така, както в Атлантида. Едва ли ще го намерят.

На 22 октомври 2002 по СNN се появи следното съобщение: „ВАШИНГТОН: Чрез манипулиране на сперма от свиня италиански изследователи създали сорт свине, които съдържат човешки гени в своето сърце, черен дроб и бъбреци и в бъдеще това може да доведе до създаването на свине, които да дават органи за трансплантация в хора.”

Това е възстановяване на експериментите провеждани в Атлантида Тогава били създадени такива свине и котки с рептилоидни гени. Именно създаването на свинете посредством използване на човешки гени е причината, поради която съществува забрана за консумация на свинско месо в някои религии. Да се яде свинско се счита от тях за форма на канибализъм.

Земята се връща към вариант на късния Атлантски период, когато била разрушена. Сериозни генетични експерименти под ръководството на извънземни насочвали атлантската наука. Атлантида станала толкова ориентирана към тялото, че попаднала под обаянието на последователно инкарниращите се извънземни – това било сигнал за края на тази цивилизация на Земята. Последователно инкарниращите се правели опити да повлияят на вибрациите на бъдещето и на едновременно инкарниращите се. Това излизало извън ограниченията на Играта. Земята е предназначена за планета на едновременния път в трета плътност на тази галактика. Когато в резултат на манипулациите и нарушаването на тази концепция довели до унищожаването на Атлантида и животът трябвало да започне цикъла отново – Земята била върната до състояние подходящо за едновременните инкарнации. Извънземните искали от днешна гледна точка да елиминират вибрациите на цели 10 000 години. Атлантида била последния път, когато последователно инкарниращите се застанали срещу едновременно инкарниращите се по този начин. Сега ние повтаряме този цикъл.

Метафори от „Вълшебникът от Оз”

Филмът съдържа няколко отлични примера за тъмната и светлата полярност. Контролът над ума в САЩ разчита много на темите от Вълшебникът от Оз (В „Трансформация на Америка” на Кати О’Браян има многобройни примери за това).

Дороти от филма е идеалната героиня олицетворение на светлите сили. Нарича себе си „малка и смирена”, но е всичко друго освен „смирена” – ТЯ се бие с магьосница, а не Глинда – която олицетворява баланса. Полярностите нямат влияние върху баланса, но хитрата магьосница знае какво да прави, когато балансът си е отишъл. Глинда никога не нарича себе си „Добрата магьосница” – само „Магьосницата от Север”. Глинда олицетворява Висшия Аз. Как пристига тя? Като глобус от енергия, която се трансформира в Глинда. Обратното се случва, когато тя си тръгва и виждаме как Глинда е потънала в глобуса от енергия.

Глобусът от енергия олицетворява вашия Висш Аз (в този случай Дороти), а Глинда е образът, с който Висшият Аз избира да комуникира, като водач, със своята инкарнация Дороти. Не бих казал, обаче, че Глинда представлява Доминантна инкарнация.

В друга част от филма Тъмните се опитват да спрат плана на Висшия Аз за инкарниране,  като приспиват Дороти. Това е основна, неприемлива намеса в плана на Висшия Аз за инкарнацията. Висшият Аз, обаче, във ВСИЧКИ случаи няма да позволи излизане от избрания план – той се намесва, разваля магията и позволява на Дороти да продължи.

Помнете, че тъмните НЕ виждат защитените от златна светлина, затова магьосницата може само да каже „някой продължава да й помага”, но не знае кой. Тъмната магьосница не може да знае, че Глинда (балансът и Висшия Аз), продължава да е на страната на Дороти.

Тъмните продължават да правят живота на Дороти мизерен. Това са необходими преживявания за растежа на Дороти и Висшият Аз знае, че тази инкарнация може да ги преодолее и да израсне в резултат от тях.

Накрая, когато Дороти е напреднала достатъчно в своя опит и зрелост, Глинда й казва да си отиде в къщи. Глинда казва „Винаги си имала силата да си отидеш в къщи”. Винаги сме свързани с Висшия Аз от първата до Финалната инкарнация. На въпроса защо не й е казала как да се върне в къщи, Глинда отговаря „защото тя нямаше да ми повярва”. Това е вярно.

Това може да се сравни с процеса на инкарнация. Тъй като всички инкарнации на Земята са едновременни, Висшият Аз (Глинда) НЕПРЕКЪСНАТО следи ВСИЧКИ свои инкарнации, за да се увери, че никой не се намесва в неговия план.

Дороти тропва 3 пъти, казва думите и Глинда прави кръг със своята пръчица около главата на Дороти. Движението на пръчицата в кръг по посока на часовниковата стрелка представлява прехвърлянето на знания от Висшия Аз към инкарнацията.

Матрицата V – търсене на духа
Том I
Изд. Вал Валериан
Папка: Матрицата 5 | Посещения: 1868 | Ченълинги
Контакт          3.15.10.137