Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


19:21
20.04.2024
Събота
18.118.227.69


Онлайн: 2
Гости: 2
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Статии


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


7-те тайни за щастие

 За да сте щастливи, трябва да променяте вътрешния си свят, отношението си към околните и към света. Седем са тайните на щастливия човек. На пръв поглед всичките те изглеждат простички, но в действителност не е толкова лесно да се следват.

    Тайната на щастието - мислете по-малко, обичайте и се радвайте повече. Всичките проблеми в живота ни са заради безпокойството на ума, който не може да се успокои и постоянно мисли ли мисли. Трябва да владеете освобождаването на Ума, макар и за кратко.

    Тайната на свободата - да не се вълнувате за това, какво мислят за вас другите. Този проблем е съществувал през всички времена, и колкото хора - толкова и мнения, затова е невъзможно да угодите на всички. Всеки човек е индивидуалност, поради което, е ненужно да си тровите живота и чуждото мнение да ви прави зависими - трябва да имате собствено мнение. Е, ако искате да изглеждате по-добре, отколкото сте, това е друг случай, в който става дума за голямото ЕГО, което не ви прави добра услуга. Още повече, че всичко тайно някога става явно.

    Тайната на любовта - дарявайте любов и не прекроявайте любимите хора. Законът на кармата застига всеки - каквото изпращате на Вселената, това и ще получите. При това двойно. Научете се да приемате хората такива, каквито са - без да ги пречупвате и пренастройвате спрямо себе си - егоиста. Ако нещо не ви харесва, е по-добре да си поговорите от душа и да намерите общото решение, устройващо и двамата, докато човекът по собствено желание и сам не поиска да промени нещо в себе си, ще ви е трудно да постигнете нещо и само ще си развалите отношенията.

    Тайната на Реалността - мислите се материализират. Както е писал П.Коелю. "Ако човек поиска нещо, то цялата Вселена ще спомага желанието му да се сбъдне. Затова бъдете внимателни със желанията и мислите си.

    Тайната на Приятелството - не осъждайте и не критикувайте. Както е писано в Библията: "Не съдете, за да не ви съдят". Често се опитваме да осъдим човека, постъпките му, дори без да знаем причините, които са го подбудили за едно или друго действие. И ни се струва, че този или друг човек не е прав за нещо си, докато вие няма как да не сте прави. Това често се случва и среща. Нима като осъждате хората ще промените нещо? Всички ние сме различни, с различни недостатъци и достойнства, но точно те са индивидуалността на отделния човек. Трябва да се научите да приемате всички такива, каквито са, без критики и присъди. А искате ли да промените нещо в този свят, то най-добре е да започнете със себе си, защото "не виждаме гредата в окото си, а забелязваме сламката в другия".

    Тайната на Красотата - обикнете се. Научете се да приемате себе си такъв, какъвто Господ ви е създал, усъвършенствайте се духовно и това ще бъде от полза и за вас, и за околните.

    Тайната на Богатството - първом се научете да давате, а след това да получавате. Трудничко правило във века на потребителите. Колкото повече отдаваме в живота си, толкова повече получаваме - Закон на бумеранга. И още нещо - не просто давайте, правете го от сърце, без значение дали е материално, знание, опит или любов. Всичко трябва да идва от сърцето за благото на всички живи същества.

    Превод и предложение: Анита

http://lifeofgame.ru/Sverhchelovek/7-sekretov-schastya.html
http://www.yosif.net/articles.php?lng=bg&pg=6998
Папка: Статии | Посещения: 4615 | Ченълинги
Контакт          18.118.227.69