Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


14:53
19.04.2024
Петък
18.188.44.223


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Матрицата 5


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Вампирясването. Матрицата V


Мнозина вярват, че ако в определен ден бъде погребан мъртвец, след това той ще се превърне във вампир. Вярват, че ако това се случи, чесънът може да им помогне да се отърват от него. Църквата се възползва от това и взема живота, душите и парите на своите последователи, а влечугоподобните от 4-та плътност се хранят с енергиите, които тези уплашени последователи излъчват.

Ако вампирът е разперил криле във  вас, вие сте се превърнали в негов роб (овца). Дори и да е така, обаче, овцата може да се освободи. Никой друг не може да спаси "овцата”. Можете да предложите на овцата да я информирате. Да й предложите да й осигурите чесън, за да се защити от вампира, но освен ако духът на овцата не е достатъчно силен, за да се освободи от този капан, всичко ще е напразно. Ако бившият подвластен на вампира се освободи, той започва яростно да се опитва да накара другите да се вкопчат в чесъна на знанията. Едно трябва да помните – ВСЕКИ има свободна воля и ако отказва да му покажете как да се освободи, вие ТРЯБВА да го оставите да продължи със своята обвързаност. А вие използвайте винаги чесъна на знанията и празнувайте своята свобода.

Наблюдение: женската осъзнатост

Тази седмица една жена се вмъкна на запазено за паркиране място. Излезе от колата  и каза: "Предполагам, че ще трябва да я преместя. Къде мога да паркирам?” Посочих и отсрещната страна на улицата. Тя въздъхна, качи се в колата си и попита "Можете ли да ми помогнете да се измъкна от тук?”. Казах й: "Не. Вие можете да се измъкнете така както сте се вмъкнахте”. Разбира се тя знаеше, че може, НО целта беше да играе на безпомощна, за да контролира. Определено беше сбъркала адреса, обаче.

И друго: защо жените винаги очакват мъжете да ги черпят с нещо? Снощи бях в ресторант, собственост на моя приятелка. Сервитьорката, като чу разговора ми с домакинята, дойде и попита "С какво бихте искали да ме почерпите” Казах: "С нищо”. Тя каза: "Аз съм добра партия (разбирай курва). Казах й: "Но си грешния пол”.

Мъжете нямат нужда непрекъснато да им се купува нещо. Жените обаче имат, като проститутките/курвите, освен ако не са от тези проститутки, на които им плащаш за услугата и толкова. Жените, с които мъжете живеят обаче, винаги искат да им се плаща и в замяна получават куп неприятности и още повече искания. Най-добрият приятел на човека е кучето (ако го обича), а на жената – диаманта (материалните неща).

Защо жените не могат да бъдат щастливи от това просто да бъдат жени? Защо искат да са мъже? Те са си избрали инкарнацията на жена заради преживяванията на същество от женски пол. Вместо това се опитват да променят преживяването.

Можете да бъдете напреднал дух и да сте женска инкарнация. Ако сте, ако духът управлява физическото тяло, ще признаете природата на жената. Ако обаче тялото контролира духа – забравете. Дори при това положение, сигурен съм, че такива напреднали съществуват. Те не играят на "горката аз”. Те не се опитват да бъдат мъже. Те не играят игричките, които жените играят всеки ден.

Жените и мъжете са несъвместими. Това се знае откакто е било извършено разделението на половете чрез генетични манипулации на извънземните. ПО-ДОБРЕ Е ЩЯЛО ДА БЪДЕ ТЕЗИ РАЗДЕЛЕНИ НА ПОЛОВЕ СЪЩЕСТВА ДА СА БИЛИ ПРЕМАХНАТИ И НА ДУХОВЕТЕ ДА Е БИЛА ДАДЕНА ВЪЗМОЖНОСТ ДА НАМЕРЯТ ДРУГИ СРЕДСТВА ЗА ИЗРАЖЕНИЕ.

Поради енергийното триене между мъжа и жената, осъзнатият/зрял мъж се държи на разстояние от жените. Да, може да е приятел с тях, но определя параметри, които те не бива да пресичат – те, обаче, въпреки това ще ги пресичат – такава е природата им. Трябва да сте силни, но ако сте напреднали духовно, вие вече сте, ЩОМ сте научили. Ако разкриете на жените истинската им природа, ще получите в отговор "ти мразиш жените”. Не се хващайте.

За онези от вас, които още не са достигнали финалните етапи – вие ще продължите да правите грешки ДОКАТО се научите. Като момчето, което се жени, развежда (защото тя е кучка), а след това търси друга, за да го направи отново. Така ще продължавате с този цикъл, докато ВИЕ не го прекъснете – както с всеки друг цикъл.

Жените стават все по-тиранични и правят много противни неща на мъжете, но ако мъжете направят нещо подобно на тях, пищят, че са подложени на "сексуален тормоз”. Те търсят идеалния начин да манипулират мъжете. Прекъсването на цикъла е да осъзнаете, че нямате нужда от противоположния пол. Необходимостта е изкуствена.

Жените се ужасяват като видят напечатани подобни неща и гледат да попречат на мъжа да ги чете. Те предпочитат мъжът да е незначителен и неадекватен. Ако ви повтарят това достатъчно често, може и да им повярвате. Необходимостта, която изпитвате към жените е изкуствено създадена - чрез команда във вашето ДНК. Контролира ви не вашият дух, а вашето тяло, но изборът да прекъснете този контрол е ваш.

Финалните инкарнации – мъже и жени, не изпитват трудности да гледат на тези наблюдения като на това, което те наистина са. За щастие, не остава още много време да сме на Земята от 3-та плътност. 

Наблюдения

Мъжете обичат да бъдат мъже – да лудуват и да бъдат физически. Жените, които изпитват ревност към независимата природа на мъжа, се стараят да попречат на мъжете да бъдат мъже. "Не се бий”, "Стига си лудувал”. "Бъди такъв, какъвто ние искаме да бъдеш. (тоест, отхвърли мъжката си природа и ни остави да те контролираме/насочваме, за да бъдеш какъвто НИЕ искаме да бъдеш).

Мъжете обаче са тук, за да се развиват като мъже, а не като жени. За това си има отделни инкарнации. Щом Духът стане зрял до известна степен, той започва да влияе върху мъжката страна и да я променя, за да пасне по-добре на зрелия дух. Физическото поведение става средство за забавление – различни словесни изрази стават средство за изразяване на мъжа без примитивното разрушително насилие.

Жените са манипулативни – те изваждат мъжа от равновесие и ако в отговор на провокацията той ги удари, започват да се оплакват "Какво съм направила?” "Какво му става?”. Такава жена никога няма да си признае, че самата тя е предизвикала случилото се. Защото днешните жени смятат, че това е тяхно "право” да постъпват така и да карат мъжете да удовлетворяват желанията им. Всичко това е част от програмирането на Орион.

Не познавам женен мъж, който да не е в една или друга степен контролиран. Връзката не е между партньори, както би трябвало, а контрол на единия пол над другия. Има и такива, които се държат като доминиращи пред жените си, които просто са твърде хитри, за да им се противопоставят, но всъщност жените им ги управляват въпреки всичко – просто егото му не допуска да си признае какво става.

Защо мъжете остават с жени, които ги обиждат? Защото обществото изисква това, защото се страхуват да бъдат себе си, защото тялото управлява духа и защото духът не е узрял достатъчно, за да разбере какво става – има и други причини.

Трябва да бъдете себе си, а не да се опитвате да впечатлите жените, защото ако го правите, вие подтискате истинската си същност, която ЩЕ изплува на повърхността един ден. Да бъдете с жена, чиято идея е да ви промени, или да бъдете с жена, която ви харесва какъвто сте – изборът е ваш.

Мъже, оставете жените да бъдат жени. Жени, оставете мъжете да бъдат мъже. Сега на Земята господства манталитетът на жертвата  - почти всеки е ЖЕРТВА на нещо. Това е дисбаланс, който се уравновесява от онези, които тормозят жертвите в съответната степен.

Матрицата V – търсене на духа
Том I
Изд. Вал Валериан
Папка: Матрицата 5 | Посещения: 1306 | Ченълинги
Контакт          18.188.44.223