Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


21:25
16.04.2024
Вторник
18.223.108.186


Онлайн: 5
Гости: 5
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Матрицата 5


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Акашевите записи. Матрицата V

 Твърди се, че Акашевите записи съдържат всички исторически събития от трета плътност и много повече от това. Какво представляват те? Това е колективно знание, което се съдържа във ВСЕКИ Висш Аз. Когато някой получава достъп до Акашевите записи, той всъщност влиза в себе си и получава достъп до базите с данни на своя Висш Аз.

Понякога за тях се говори като за нещо, което трябва да се търси като библиотеката на 27 ниво на астрала. Някои даже вярват, че библиотеката на 27 ниво на астрала са Акашевите записи. Това не е вярно. Библиотеката е разширение на базите данни на Висшия Аз. Тя съдържа само част от информацията на Висшия Аз. Едновременно инкарниращите се Висши Аз са създали тази библиотека, за да направят част от натрупаните знания достъпни за онези, които имат достъп до ниво 27 на астрала.

Цялата база данни на Висшия Аз е недостъпна за вас докато сте в Играта. След като вече имате Събудена Финална Инкарнация и завършите своето участие в Играта, отново получавате пълен достъп до тези знания.

 "Водачите” и "ангелите пазители” не са някакви външни същества, на които им е определено да гледат какво правите. Като шаман винаги, когато изследвам някого, първо искам да се свържа с водача му. Той обикновено е друга инкарнация на същия Висш Аз. Водачите на тези в Северна Америка имат вид на семероамериканци. Водачите на хора от други националности имат вид на човек от тези националности. Това е така, за да бъде по-лесно за инкарнацията да приеме информацията, която водачът му трябва да й разкрие. В такъв случай водачът на човека пътува с мен, за да помогне в пътешествието на текущата инкарнация, която е потърсила моята помощ – той ми показва къде са липсващите духовни парченца на това лице, след което аз използвам тази информация.

Ето какво лежи в основата на преживяванията с ангела пазител. Когато Висшият Аз има да предаде нещо на Инкарнацията, което изисква допълнителни усилия, този Висш Аз използва инкарнационния поток, който идва от този Висш Аз. Точно над мястото, където Висшият Аз се инкарнира в личност, енергията образува малък поток, различен от големия поток (получава се едно обърнато Y) и по-малкият поток приема формата на една от другите инкарнации на Той/Тя, за да комуникира с инкарнирания приемник на посланието. Щом посланието бъде прието, обикновено по време на сън или в медитация (макар че понякога това става и по много по-драматични начини), водещият поток се оттегля обратно в основната инкарнационна връзка на Висшия Аз. Ето защо "водачът” не е там при поискване. Висшият Аз не се занимава с "вълнения” от този сорт, тъй като този начин не служи за нищо друго, освен за удовлетворяване на любопитството, а любопитството не е присъщо на Много Напредналите нива.

Появата на "водач” е обичайният начин, по който Висшият Аз общува със своите инкарнации до достигането на Събудена Финална Инкарнация. Обичайното убеждение е, че дадено божество назначава някакво същество за твой "водач”. Така мнозина искат да ви попречат да се свържете със своя Висш Аз и превръщат водача в нещо външно, на което да отдавате силата си. Всъщност, той Е вас, но ако не си дадете сметка за това, ще отдавате силата си на външни източници. Като знаете това, можете да искате някои неща направо от вашия Висш Аз.

И друго, което не бива да забравяте – фалшивите "водачи”.  Това са низши астрални същества, които ще се радват да станат нечий водач или за да ви отклонят от пътя ви, или просто за да се занимават с вас. Една жена ми каза, че Буда й се явил на сън разплакан, защото тя вярвала в друга религия. Това същество, което й се е появило, се е опитало да я прикове към определени вярвания. Вашият Висш Аз ви осигурява промените и новите преживявания. Фалшивите водачи могат да бъдат много хитри. Те принадлежат към полярностите. Те наистина успяват да измамят мнозина. Висшите Аз на такива хора позволяват на своите инкарнации да бъдат измамени така заради самото преживяване свързано с тази измама. Те ЩЕ се научат в резултат от тези преживявания. Това са някои от камъните по каменистия път. Да се научите да различавате фалшивото от истинското, обаче трябва да успеете сами. Фалшивите водачи ще сондират вашия ум и ще използват изображенията на онези, които са близо до вас, за да ви убедят. Ето къде не бива да вярвате на своите астрални "очи”. ТРЯБВА да се вгледате по-дълбоко. Това става с натрупването на опит. Ще правите грешки, но това е част от процеса на ученето.

Най-честата заблуда  във връзка с "водачите” е крилатото същество. Тъй като в плътностите над трета самата воля е достатъчна да ви придвижи до там, където искате да отидете, няма нужда от астрални крила (макар че ако искате, можете да си направите такива - като просто пожелаете да бъдат там).  Това е честа измама, до която онези от низшия астрал прибягват, защото знаят, че хората вярват [в оригинала е използвана думата beLIEve – вярвам - частта от нея с едър шрифт "LIE” означава "лъжа” ; ударението е на последната буква Б.пр.], че тези същества са изпратени от "бог” [навсякъде, където в оригинала думата "бог” е изписана с малка буква, то е, за да се покаже, че става дума за измислени и изкуствено създадени "богове” Б.пр.]. Това е пропаганда на Светлите, която религиите насърчават. Дори само това трябва да ви говори достатъчно. Веднъж в Астрала видях едно същество, което претендираше да е нечий "водач”. Загледах го подозрително и то каза "по-удобно ли се чувстваш така” – и му се появиха чифт крила. Това същество не беше от Висшия Аз на човека – то е от долния астрал. Няма нужда да се страхувате от тях – те са част от вашите преживявания докато се учите.


Матрицата V – търсене на духа
Том I
Изд. Вал Валериан
Папка: Матрицата 5 | Посещения: 1938 | Ченълинги
Контакт          18.223.108.186