Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


13:04
23.04.2024
Вторник
3.145.119.199


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Матрицата 5


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Край на Играта: Моментът на знаенето. Матрицата V

След физическата смърт инкарнацията отива в астрала. Има момент от престоя й там, когато тя изведнъж се сеща коя е – проблясък на "а-ха” – в този момент тя изчезва от астрала и се връща в своя Висш Аз. Това става, когато Финалната Инкарнация на Висшия Аз призове във Висшия ви Аз. Това "а-ха” се случва, когато се върне цялата памет в астралните сегменти на този Висш Аз – миг преди целият Висш Аз да тръгне за други плътности.

Причината, поради която Висшият Аз не остава с инкарнации, които са напълно осъзнати е, защото вторият етап на Играта в трета плътност се разиграва в астрала – в 4-та плътност. Ето защо голяма част от астрала отразява физическото. Ако са напълно осъзнати, едновременните инкарнации на Висшия Аз освен Финалната Инкарнация  не биха могли да играят Играта в астрала според нейните правила. Полярностите щяха да бъдат сериозно застрашени и биха преминали към Баланса. Това противоречи на Играта. Затова, когато Висшият Аз завърши едновременния си път посредством своята Финална Инкарнация, той/тя призовава всичките си инкарнационни потоци обратно през Времевата Връзка. Тогава филтрите и блоковете на всяка инкарнация биват отстранени. Проблясъкът на "знаенето” озарява всяка инкарнация, докато всички те се връщат обратно във Висшия Аз. Те свалят своите "костюми” за Играта, стават едно с Финалната Инкарнация и продължават към следващите преживявания и предизвикателства от играта в трета плътност.

Бащата на самоубило се момче ме помоли да се свържа с него. Свързах се и му казах, че на ниво 27 има прекрасна библиотека, където може да намери всички отговори. След време той се появи във всекидневната ми и ми каза да предам на баща му, "почакай, докато откриеш това, което аз открих”. Беше много щастлив и след като предаде съобщението изчезна от астрала. В следващото издание разкривам какво стана с него. Това ще стане с всяка инкарнация под ръководството на Финалната Инкарнация. Това ще бъде прекрасен, освобождаващ за всички ни момент.

Страхът като основа на всички проблеми

Един пример: Не знам колко пъти съм чувал, че мъж А е "просто любопитен”  относно гейовете и начина им на живот, докато в същото време е женен за жена. Почти всички мъже, с които съм имал удоволствието да танцувам, са били женени с деца. "Жена ти знае ли?” Разбира се, тя и понятие си няма. "Защо си женен, след като предпочиташ да си с мъж?” Това ги кара да направят пауза и да измънкан някаква глупост относно "очакванията” на другите към тях и т.н. "Значи, живееш живота на някой друг?” - "Просто съм любопитен”, казват те. Бас държа, че си, но любопитен не означава да идваш при мен всеки вторник, докато жена ти е заета. Между другото, това беше през 80-те. Да, обществото и извънземните команди в ДНК са ви поставили в този затвор, но само ВИЕ имате ключ за тази килия и този ключ сте ВИЕ. ТЕ не искат да знаете, че ключът сте ВИЕ.

Друг пример са хората, които живеят с несъвместим за тях човек. ВСИЧКИ ние познаваме такива хора. Е, какъв е смисълът? "Заради децата”, казват те, но казвам ви – най-лошата възможна причина е, когато се прави "заради децата”. Децата забелязват ВСИЧКО и така им причинявате много по-голяма вреда, защото растат в изпълнен с вражда дом и гледат хора, които са нечестни спрямо самите себе си, след като оставят това да продължи. Ще повторя: ключът за килията сте ВИЕ.

Тези два примера (и множество други) имат обща причина – СТРАХЪТ. Дървото на страха има много отровни плодове: очакванията на другите, финансите, децата и т.н. Тези хора предпочитат да откъснете един два от плодовете на дървото, докато те го поливат със сълзите на самосъжалението. Премахването на плода, обаче, НЕ решава проблема. Проблемът е в източника на плодовете – СТРАХЪТ. Вместо да поливате дървото със сълзите си, използвайте своя ключ, за да избягате от ситуацията.

Да, вложените от извънземните команди имат дял в това. Всички тези странични продукти на Дървото на Страха оказват влияние върху инкарнациите от ниско и средно ниво – чак до Напредналите Инкарнации.

За съответната инкарнация това са преживявания и уроци. Така духът преживява стереотипа, осъзнава го и евентуално прекъсва цикъла. Ако този цикъл не бъде прекъснат, Духът не напредва.

Не можеш да промениш цикъла, но можеш да посочиш на инкарнацията страха като фактор и според нивото, до което е напреднала, това може да й послужи като необходима искра и в резултат Духът да започне да приключва цикъла дори и този процес да продължи до следващата му инкарнация. Тънкият момент тук е да НЕ се опитваш да насилваш нещата. Най-добре е просто да направиш коментар, да им отговориш на въпроса, ако зададат такъв, и да оставиш нещата. Това е Законът на Позволяването – да ги оставиш да правят своите грешки дори след като си им дал най-добрия съвет. Те ще научат ДАЛЕЧ повече, ако преживеят болката от своите решения и последиците от тези решения.

Въпросът е, че АКО изпитват болка, те могат да променят своя път като вземат нови решения при условие, че успеят да превъзмогнат своя страх. Помнете, ТЕ трябва да направят това. Не им натяквайте. Бъдете техен приятел - дори и да не вземат решението, което бихте взели вие. ВСИЧКИ  ние сме на различни нива на напредък. Законът е прост, но няма да можете да го приложите, докато не станете Събудена Финална Инкарнация за своя Висш Аз.

Това ми напомня нещо. Балансът НЕ е неутралност. Неутралността е липса на баланс и стагнация. Балансът е доста активен. Помислете над това, но не се обвинявайте, ако не го разберете. ЩЕ го разберете, когато ви дойде времето.


Матрицата V – търсене на духа
Том I
Изд. Вал Валериан
Папка: Матрицата 5 | Посещения: 1370 | Ченълинги
Контакт          3.145.119.199