Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


18:09
16.04.2024
Вторник
18.189.2.122


Онлайн: 3
Гости: 3
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Матрицата 5


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Астралната самозащита и Висшия Аз. Матрицата V

Мой приятел имаше проблеми с някакво астрално същество, което го безпокоеше. То беше на възрастен човек и имаше по един рог на главата си над всяко ухо. Като ме видя, каза "А, ето още някой, с когото ще си поиграя”. Едва каза това и аз му отсякох рогата. Това го свари неподготвен и го изненада. Той не очакваше, че ще срещне някой, който владее астрална самозащита.

В Астрала има всякакви същества. Монро описва някои от тях. Аз съм виждал още много видове – има добри, неутрални, неприятни и даже опасни. Аз съм бил обучаван като шаман как да се справям с различните видове същества в астрала. Това обучение ми позволи да съм готов за информацията в моя Висш Аз, свързана със защитата и самоотбраната. При пътешествията на Монро едно удължение на неговия Висш Аз го е водило. Когато сте Събудена Финална Инкарнация нямате нужда от това, тъй като имате достъп до своя Висш Аз.

Типично в стила на светлата полярност би било да се каже "не обръщай внимание на астралните същества и те ще те оставят на мира”. Балансираната реакция е смесица от светло и тъмно – ако се чувствате застрашен, покажете на това същество, че друг път ще трябва да си помисли два пъти преди да продължи да ви заплашва. Ако не му обърнете внимание, това ще го направи по-смело и ще счита подобна реакция като слабост от ваша страна. Ще ви вземат за привърженик на Светлите. Баланс означава да използвате демонстрация, която да го накара да спре. Ако съществото обаче се окаже упорито, това лесно може да се уреди – понякога е необходимо да го върнеш до енергийното му състояние, особено ако е създадено от нечия мисъл.

Колко енергия на кое ниво да използвате – когато някой ме конфронтира в Астрала, аз не мисля какво да направя – действам мигновено. Това е когато използваш чистата енергия на своя Висш Аз. Висшият Аз никога няма да позволи на Събудената или Финалната Инкарнации да бъдат тиранизирани в астрала. Нямате представа какво огромно разнообразие на способности ще откриете в своя Висш Аз.

Единствените ограничения са тези, които вие си представяте. Ако трябва да се колебаете и замисляте как да реагирате на подобна ситуация, преди всичко не бива де се конфронтирате с никой в Астрала, тъй като това може да ви вкара в преживяване, което може даже да убие вашето физическо тяло. Ако трябва да спирате и да се замисляте, вие не сте Събудена Финална Инкарнация, тъй като такива инкарнации са чисто продължение на своя Висш Аз извън самия Висш Аз.

Трето, не можете да блъфирате в астрала. Вашата аура разкрива истината за вас. В Библията има такъв случай – с демоните, на които казали думите, които казвали Исус и Павел при изгонване на демони, но демоните им казали: познаваме Исус, познаваме и Павел, но вас не ви познаваме. Самите думи, без наличието на способност, не означават нищо. И така, тези момчета си изпатили здраво. Същото важи за Астрала. Името "исус” няма власт над тези нива. Както и да се опитвате да се преструвате, че имате власт/обучение, което нямате, въпросното същество ще види, че блъфирате и ще продължи да се занимава с вас поне, за да ви даде урок.

Не можете да лъжете в Астрала. Помнете, полярностите съществуват в следващите няколко плътности. Трябва да действате отговорно. Можете да научите някои астрални уроци от ниво 27 на Монро, но останалите астрални уроци ще получите СЛЕД като вашата Финална инкарнация бъде призована във вашия Висш Аз и продължите напред. Безценните уроци, които сте научили в трета плътност, ще бъдат отнесени в духовните реалии.

Призраци – нова информация

Често по телевизията показват призраци – виждат ги на кораби, на места, където обитават духове и т.н. Не всички от тях, обаче, са призраци. Когато виждате дух, който прилича на призрак, но той изпълнява рутинни или повтарящи се задачи, това НЕ е призрак, а вие гледате в друг времеви период, където това лице (не призрак) прави неща обичайни за тази личност. Ако винаги виждате това лице да прави едно и също то показва, че мястото, където е станало разкъсването във времето, кара наблюдаващия да мисли, че събитието се "повтаря”, докато всъщност то е същото събитие, наблюдавано отново и отново.

Когато отидете на място населено с духове и те правят шум, святкат, движат предмети и др. подобни, това са истински призраци или същества от долните нива на астрала от 4-та плътност. Те се опитват да ви привлекат вниманието или да ви изплашат. Разликата между това да гледате призрак и в друг времеви период е, че когато видите призрак, той също ви вижда, а другата личност – не. Ето защо може да има сцена на жена, която носи табла надолу по стълбите, или на войници, които стрелят – аномалия във въображаемата тъкан на времето ви позволява да видите това. Линейното време е илюзия – ВСИЧКИ наши инкарнации вършат каквото вършат по едно и също "време”. Това е концепция за Много Напреднали.

Да гледате в друг времеви период е еднопосочно събитие, което изглежда е започнало през 20 век и нараства по честота. Тази способност е била изключително рядка в предишните векове.

Има МНОГО истории за така наречените призраци, които са си съвсем живи в тяхното време, но са наблюдавани от нашето време като "визия”. Този, когото виждат всяка вечер да свири на латерната си край линията, жената от 18 век, която обикаля от стая на стая, войникът, който винаги зарежда пушката си – всичко това са времеви визии. Тези хора НЕ ни забелязват в нашето време, защото те са живи в своя времеви период. Те не могат да общуват, или даже да видят наблюдателите си. АКО можеха да ни видят, щяха да си помислят, че НИЕ сме призраци.

Но има и призраци, които са истински призраци и ви виждат и се опитват да ви привлекат вниманието. Може да са наскоро умрели, или някой умрял от семейството, който продължава да се мотае наоколо по някаква причина. Може и да са астрални същества, които искат да се нахранят със страха на тези, които ги видят. Затова, когато гледате такива филми, правете разлика, защото такава има.

Забелязвате ли как някои хора са определено привързани към даден исторически период – събират предмети и др. и като влезете в дома им – сякаш пристъпвате в съответния период. Това са неща, които не са необичайни сред едновременните инкарнации. Помнете, тъй като всички инкарнации стават едновременно И вашият Висш Аз обработва текущата информация от ВСЯКА от тези многобройни инкарнации, определено количество вибрации от тях могат да се смесят с други, ако съответната инкарнация има силни преживявания. Едва ли селска информация от средните векове ще се просмуче при инкарнация от  21 век, тъй като селската информация няма да е достатъчно силна и значителна. Ако обаче обичате мебелите от 18 век от Римската империя, това означава много. Когато стават такива неща обикновено се използва терминът Дежа ву. Такива трансфери на енергия стават. По-често това става с минали периоди, защото връзката с тях е по-лесна посредством книги и др. По-често това става с Напредналите инкарнации, тъй като те могат по-лесно да се справят с подобни ситуации.

Разкъсване в тъканта на времевите фази може да ви позволи днес да видите нещо, което става едновременно в "миналото”.  Често наблюдават хора, които се сражават. Това е поглед в дупка във времето.

Вибрациите, които наричаме време, не е трудно да преминат.  Нашите инкарнации са навсякъде във времето. Тези инкарнации от другите времеви периоди са също толкова живи, колкото сте и вие сега. Ако пътувате астрално във времето, всеки от съответния времеви период би ви помислили за призрак.


Матрицата V – търсене на духа
Том I
Изд. Вал Валериан
Папка: Матрицата 5 | Посещения: 1327 | Ченълинги
Контакт          18.189.2.122