Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


04:27
20.04.2024
Събота
3.142.196.27


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Матрицата 5


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Митове, свързани със смъртта. Матрицата V

"Не вярвам, че има нещо след смъртта” – това е популярен мит сред ориентираните към тялото хора. Тялото и животът на тялото е всичко за тях и затова те правят всичко възможно, за да удължат живота на тялото независимо от факта, че техният Висш Аз е избрал датата/начина на смъртта преди инкарнацията. Такъв човек е подтиснал духа така, че този дух преживява духовно отричане. Инкарнацията има само един живот в съответната си инкарнация, но макар, че тялото умира, ВСИЧКИ преживявания остават във Висшия Аз на този човек. Това прави преживяванията безсмъртни, защото те се съдържат в истинския ви аз. Срещал съм този тип хора. Не можеш да стигнеш доникъде с тях, но слушайки ги можеш да правиш интересни наблюдения над контрола от страна на тялото.

Произходът на този "няма нищо след смъртта” мит е извънземен. Кралицата на Орион е фанатичка относно неумирането. Клонирането и лекарствата за удължаване на живота изобилстват в Империята Орион, защото те не искат ролята им в Играта да свърши. Това е типичното пристрастено поведение за трета плътност и то забавя духовния растеж. Символът на феникса – физическото възраждане, е Орион. Това е бил символът и на китайската императрица и др.

Една от целите за съществуване на религията и нейния контрол над Земята (за онези инкарнации, които не се заблуждават от мантрата "няма нищо след смъртта”), е да поддържа страха от Бог, който ще ти даде да се разбереш след смъртта ти, ако не се подчиняваш. Това увеличава капаните, заложени край едновременните инкарнации.

Ние преживяваме множество неща едновременно и отдавна ще сме си отишли, а влечугоподобните ще продължават да се борят с физическото безсмъртие. Те са правели това още, когато ние сме избрали едновременния път.

Избор и смърт

Преди да се инкарнирате, вие избирате много неща – от своя пол до начина на смърт.

Колкото повече съзрява вашият дух, толкова по-дълъг става списъкът с преживяванията ви. Към средата на ниските нива на инкарнациите започва да се избира начинът на смърт. След като сте преживявали различни начини на смърт, духът започва да осъзнава, че той/тя може да избира какъвто си иска начин. Висшият Аз иска широко разнообразие от различни начини на смърт заради преживяванията – от насилствени до мирни. В духовните реалии няма такова нещо като "преждевременна смърт”.

НЕ можете да умрете преди да ви е дошло времето. Може да сте изключително здрави и да ви сгази автобус, или просто да паднете мъртви. Може да сте пушач и да доживеете до дълбока старост. Плачът при нечия смърт е от тялото. Духът продължава нататък.
Познаваме хора, които с години твърдят, че са пред прага на смъртта. Не можете да умрете преди да ви е дошло времето, а ВИЕ избирате времето и метода на смъртта си преди да се родите.

Самоубийството също е преживяване.

Митовете за "рай” и "ад” са измислени от полярностите. Тези места съществуват само в умовете на онези, които вярват в тях и са реални за тях само докато те продължават да вярват в тях. Няма нищо страшно в смъртта. Тя е освобождаване на духа, който с радост напуска тази класна стая. Смъртта е нещо като изкласяване на духа и трябва да бъде празнувана като такава.

Когато тялото умре, това е доказателство, че духът е преживял всичко, което е искал в тази инкарнация и продължава нататък. Вие сте вечни, тялото е временно. Щом осъзнаете, че не сте тялото, смъртта става незначителна, особено като имате предвид, че вие сами сте си я избрали.

Идентифицирането с тялото и страхът от смъртта

По телевизията непрекъснато се говори за холестерола, съдържанието на мазнини, соли и т.н. в опити да контролират какво да мислите във вашата текуща инкарнация.  Има хора, които са все болни, но надживяват всички околни. Има здрави, които ги сгазва кола. Щом дойде времето ви да умрете, вие ЩЕ умрете – не може да се промени онова, което вече сте задействали. Вие ЩЕ изпълните всичко, което сте възнамерявали преди да се инкарнирате. Може да си изберете и инкарнация, в която да умрете скоро след раждането - заради самото преживяване на такава смърт. Единствените ограничения са онези, които самите вие си налагате. В следващата си инкарнация ще можете да се настроите още по-добре заради онова, което сте преживели в настоящата.

НИЩО не може да ви спре да умрете, щом ви дойде времето. Нито лекари, нито хомеопати, нито шамани, нито който и да е. Ако времето не  е дошло, ще преодолеете кризата и ще си извлечете поука от нея, но няма да умрете, защото моментът не е настъпил.

Така и с тези неща за холестерола и т.н. – това са опити да отдадете силата си на медицинската част от обществото и да се подчинявате на онова, което другите правят. "По-добре да си умра щастлив и дебел, отколкото слаб и отказал всички удоволствия на живота”, гласи една поговорка. Вие сте тук заради преживяванията и за да се наслаждавате възможно най-много. Онези, които контролират Играта искат да са сигурни, че произвеждате (стил Орион) и искат да отдадете силата си на онези, които искат да ви управляват (правителството, медиците и т.н.) и да живеете в страх заради нещо, което не може да се промени. Тялото се страхува от смъртта, защото има само един живот, докато духът има много животи. Когато духът е незрял или е дух на любимец (на животно), командват го командите, заложени в ДНК. Страхът от смъртта, позицията "ще направя всичко, за да си удължа живота”, са центрирани в тялото. Това не важи за МНОГО напредналите и Събудените Финални Инкарнации. За тях смъртта е само поредното преживяване. Те копнеят да си върнат пълната памет и да продължат с други преживявания.

За вашата система най-добри са хомеопатията и билките, тъй като те работят най-добре с нея. Стандартната медицина разрушава имунната ви система. При все това, изборът си е ваш и зависи от решенията, които сте взели преди да се инкарнирате. Никой не бива да бъде насилван да върви по определен път. Запазете силата си, защото не можете да "завършите” трета плътност, ако не го направите. Оставете другите да хлипат и хленчат по повод смъртта. Събудените имат по-добър вариант. По-добре гледайте етикетите на храните за състава на химикали в тях, защото те са много по-вредни от естествените субстанции. Наслаждавайте се на живота си и пратете останалото по дяволите.


Матрицата V – търсене на духа
Том I
Изд. Вал Валериан
Папка: Матрицата 5 | Посещения: 1416 | Ченълинги
Контакт          3.142.196.27