Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


06:55
19.04.2024
Петък
13.58.57.131


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Сал Ракели


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Разликата между линейното и нелинейното време

Поздрави, любими наши! Ние сме арктурианците. За нас е голяма радост да можем да споделим своята енергия и идеи с вас. За да ви помогнем да разберете природата на своята душа, бихме желали да изкажем някои идеи относно времето, които може би ще ви помогнат по вашия път. Някои от тези концепции ще бъдат приложени към методите за изцеляване на различните нива на вашия аз.

На много човешки същества им е трудно да схванат тази материя, така че ще напредваме бавно и ви съветваме да пре­прочетете този материал няколко пъти, за да можете да го въз­приемете напълно.

Разликата между линейното и нелинейното време

Душите на планетата Земята живеят едновременно в две различни сфери. От линейна гледна точка вие израствате и еволюирате като индивидуални души, преминавайки от по-ниски към по-високи нива на плътност, който процес се нарича възнесение. Някои от вас се придвижват по-бързо от други. Значителен брой от вас започват да се освобождават от колелото на преражданията и се подготвят да отнесат телата си директно в по-висшите измерения, вместо да преминат през процеса на смърт и прераждане.

Линейното напредване на душевната еволюция включва постепенното усъвършенстване на личността и приключването на уроците на душата в по-нишите измерения. Обикновено този процес отнема много дълго време и е изпълнен с трудности, заобикаляния, отклонения и други подобни. Повечето човешки същества прекарват стотици животи в колелото на преражданията преди да научат всичко, което душите им искат да научат. Независимо от това, в крайна сметка почти всяка душа успява да надмогне отъждествяването си с по-ниските нива на съзнателност и преминава на спиралата на възнесението.

Доскоро само няколкостотин души бяха успели да завършат този процес. Сега, в следващите 50 до 100 години, се счита, че много милиони души ще преминат през физическо възнесение. Някои ще изградят своите кристални Светлинни тела през следващите 20-30 години. Нелинейното време също е аспект от живота на Земята, макар че за много души то изглежда обвито в мистерия. Това се дължи на прекомерната ангажираност на егото с линейното време. Егото постоянно мисли за миналото и бъдещето и забелязва само малка част от случващото се в настоящето.

От нелинейна гледна точка цялото време е СЕГА. Няма минало или бъдеще, или може да се каже, че миналото и бъдещето се съдържат в СЕГА. Това може лесно да бъде доказано, тъй като винаги е СЕГА. В момента, в който четете това, е СЕГА. Когато отначало започнахте да го четете, беше СЕГА. И когато приключите с четенето му, пак ще бъде СЕГА. Ако мислите за миналото, кога правите това? СЕГА. В действителност цялостното ви възприятие за времето и пространството протича точно СЕГА.

В този вечен момент СЕГА вие сте цялостни, завършени и съвършени. Вие вече сте просветлени и себереализирани. Вие сте 12-мерно същество, живеещо едновременно в 12 различни реалности. Разбира се, погледнато от перспективата на вашия човешки живот, това може и да не изглежда така. Всичко, което физическите ви сетива са способни да възприемат, е една малка част от СЕГА. До степента, в която можете да отстъпите от своето его/личност и да се абстрахирате от линейния времеви/пространствен континуум, вие можете да станете съзнателни за обширността на Тези, Които Сте.

В обобщение, вие сте човешко същество, учещо се как да бъде духовно просветлена душа, и вие сте просветлено духовно същество с човешко преживяване. Вие еволюирате и вече сте съвършени. Вие едновременно сте и ставате.

От линейна гледна точка вие изцелявате слоевете на аз-а, които са излезли от равновесие. От нелинейна гледна точка вие просто премахвате воалите на илюзията, които са покривали вашия вече съвършен Аз.

От линейна гледна точка еволюцията на душата е процесът на постепенно повишаване нивото на вашата вибрация, докато станете напълно съзнателни за Божественото Присъствие във вас. От нелинейна гледна точка, еволюцията на душата е процесът на премахване на всички илюзии за отделеност, които сте поставили между себе си и своята истинска реалност, която е съ-творец на Бог.

От линейна гледна точка вие имате едно тяло, ум и личност, които понастоящем съществуват на Земята и които израстват от дете до възрастен, след което евентуално умират или се възнасят. От нелинейна гледна точка вие притежавате множество аз-ове, които съ-съществуват в множество измерения едновременно. Вашият минал, настоящ и бъдещ аз – всички те съществуват точно сега. Вашите паралелни аз-ове (други нива) съществуват точно сега.

От нелинейна гледна точка миналото не е нещо неизменно, а се разгръща, както се разгръщат и настоящето и бъдещето. На линейния ум му е невъзможно да схване тази концепция, но тя ще стане малко по-ясна, когато заговорим за изцелението на времевите линии и други терапии.

Целта на тази книга е да събуди у вас и двете нива на време, така че да знаете, без каквато и да е сянка на съмнение, че сте цялостни, завършени и съвършени точно такива, каквито сте. Същевременно ние осъзнаваме, че вие се учите, израствате и еволюирате с всеки изминал ден, така че ви предоставяме инструменти и техники, които да ви помогнат в този процес.

Из книгата „Интегриране на душата" на Сал Ракели
http://ascension.bg/bg/za-vuznesenieto/vuznesenieto/347-linear-time
Папка: Сал Ракели | Посещения: 1306 | Ченълинги
Контакт          13.58.57.131