Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


13:14
24.04.2024
Сряда
18.222.69.152


Онлайн: 9
Гости: 9
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Статии


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


15 закона за успех в живота

1.   Любовта е основният закон на живота. Любовта – това е пътя към израстването, развитието; самолюбието е път към деградацията. Следователно Любовта е основният и единствен закон на живота. Жив е само този, който обича; който не обича е мъртъв. Затова обичайте заради самата любов – любовта е диханието на живота.

2.   Вашият поглед върху нещата. Ние виждаме света такъв, какъвто искаме да го видим. От нашите мисли и възгледи зависи ще бъде ли светът около на с прекрасен и добър или зъл и недружелюбен. Целият свят се намира в нашето съзнание, просто трябва да се научим да го виждаме в правилната светлина.

3.   Животът е прекрасен! И всичко, което се случва с всеки в този свят има своето обяснение и предназначение. Ако вие сте се сблъскали със зло, помислете, защо е така. Вие просто сте видели всичко в неправилна светлина. Освободете се от оковите и се наслаждавайте на живота!

4.   Пътят, който избираме. Чувствай се като Христос и ти ще бъдеш такъв. Чувствай се като Буда и ти ще бъдеш Буда. Чувството – това е животът, неговата сила и енергия, без която никакви интелектуални търсения не ще ви помогнат да познаете истината.

5.   Бъдете свободни! В този момент, когато разбрах, че Бог живее във всеки човек, аз се проникнах от почтителност към всички хора, дори и към тези, които нищо не са направили за мен – в този момент Аз се освободих от робството и от всичко, което възпрепятстваше моето вътрешно израстване. Аз станах свободен!

6.   Не обвинявайте никого! Ако сте протегнали ръка за помощ – помагайте и не порицавайте този, комуто помагате. Ако бездействате, благословете вашите братя и позволете им да вървят по своя път.

7.   Помагайте на околните! Ако парите помагат на човека да прави добро – те са ценни, ако не, то това са само куп книжки, носещи зло и караници.

8.   Придържайте се към идеалите си! Нашият дълг е да поддържаме другите в тяхната борба за живот в съответствие с високите идеи и в същото време да се стараем да направим техните мечти максимално близки до реалността.

9.   Вслушвайте се в своята душа! Трябва духовно да се развивате. Никой не може да ви научи на духовност. Имате само един учител – вие самите.

10.   Бъдете самите себе си! Най-добрата религия е просто да бъдете такива каквито сте. Доверявайте се на себе си!

11.   Няма нищо невъзможно! Никога не мислете, че съществува нещо невъзможно за душата. Това е най-глупавата лъжа, която съществува. Най-голямата грешка е да мислите, че сте много слаби, за да осъществите желаното.

12.   У вас има Сила. Цялата енергия на вселената ни принадлежи. Ни сами закриваме очи с длани, а после крещим, че наоколо е тъмно.

13.   Учете се всеки ден! Задачата на човечеството е да получава знания. Днес те са неотделима част от нашия живот. Всички знания са заключени вътре в нас и могат да бъдат изнесени навън. Учението е постепенно сваляне на пелените от невежество от душата и придобиване на знанията, чийто безкраен източник е заключен в нас.

14.   Будете искрени! Може да се пожертва всичко заради правдата, но не трябва да се жертва правдата за какво и да било.

15.   Мислете разностранно! Всички различия в този свят са не в качеството, а в степента, затова Единство е цялата тайна и ключ към всичко.

Превод Таня Т.
http://www.spiralata.net/kratce/index.php/polezenpat/134-15zakona
Папка: Статии | Посещения: 1532 | Ченълинги
Контакт          18.222.69.152