Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


06:21
24.04.2024
Сряда
18.217.220.114


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Сал Ракели


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Природата на душата

Поздрави, скъпи Творци! Ние сме Основателите. За нас е удоволствие и привилегия да говорим днес с вас. Ще започнем, като ви разкажем за качествата и характеристиките на душата.

Първоначално душата ви се е появила като мъничка искра от Божествена Светлина, подобно на ембриона на човешкия ви аз, малка и привидно крехка. Вие сте възникнали от Божественото Съзнание (Всевишния или Върховния Бог – бел. ред.), което включва вашия Бог Отец и Майка. Да, може да се каже, че сте плод на съединението на Майчиния и Бащиния аспект на Създателя.

Ако това ви помага да си представите нещата по-добре, можете да мислите за себе си като за плод на тяхното любене. Разбира се, от космическа гледна точка, това любене е неимоверно различно от това на човешката сексуалност. Представете си две големи Светлини, които се доближават и сливат, за да формират милиарди индивидуални същества.

Душата ви е възникнала преди милиони години, а в някои случаи – преди стотици милиони години земно време. В продължение на еони вие сте пътували из космоса, въплъщавайки се в различни сфери, измерения и светове.

Много от вас питат: „Аз откъде съм?" Навярно се чувствате като чужденци на тази планета и се чудите къде е родният ви свят. Въпреки че може да имате няколко места във вселената, които да считате за „дом", вашето единствено истинско обиталище е вътре в собствения ви Божествен Аз – онази част от вас, която никога не е напускала и никога няма да напусне Създателя.

Това е парадокс, защото като деца на Бог вие растете и се учите да ставате по-независими, докато същевременно си припомняте Кои Наистина Сте. Според някои от вашите традиции вие се придвижвате към повторно сливане с Божественото Съзнание, но това не е вярно. Веднъж пораснали, децата не се връщат обратно в майчината си утроба. Въпреки това, докато растете, вие започвате да наподобявате и да придобивате характеристиките на своите родители, като в много случаи усвоявате сходни на техните професии и начин на живот.

Много от вас са достигнали трети, четвърти или пети клас като деца на Бог. Тук използваме учебната ви система като аналогия, тъй като тя е лесна за разбиране. Интересно е, че в много западни култури учебните ви системи имат по 12 класа – първите няколко от които се наричат начални класове, след това средни, след това гимназиални.

Ние и този канал сме разработили скала на плътностите, подобна на 12-те класа в една традиционна учебна система. По-нататък в тази глава ще направим преглед на тези нива и на характеристиките и уникалните качества, които всяко ниво представя. За някои от вас това ще бъде повторение, но вероятно ще откриете някои нови нюанси на първоначалната идея.

Много от вас току-що са преминали от ниво три на ниво четири, а един по-малък брой от вас преминават от ниво четири на ниво пет. Преминаването от едно ниво на друго не е лесно и изглежда изисква доста усилена работа и учене. Настоящият цикъл не прави изключение от това.

Наблюдаваме колко добре се справяте от настъпването на Смяната на Епохите на 21 декември 2012 г. насам. Общата ни оценка е „добре, но има нужда от подобрение". Това е едно внимателно и състрадателно изказване, а не осъждане. Препоръката ни към Божественото Съзнание беше да ви отпусне допълнително време, за да отработите проблемите си, свързаните с негативизма, преди да преминете през процеса на възнесение. Повечето от вас не бяха готови за пълен портален преход през 2012 г., така че процесът беше донякъде забавен, за да ви се даде шанс да навлезете по-надълбоко в природата на Аз-а. Именно това възнамеряваме да направим в тази встъпителна глава – да изследваме дълбините на вашето същество, за да доведем Божията Безгранична Светлина и Състрадание до всяко тъмно кътче и неизцелен аспект на великолепната ви душа.

Бяхме помолени от този канал да поговорим за спускането на душата. През годините той е разглеждал този въпрос от много перспективи, но ние ще добавим и някои наши.

Из книгата „Интегриране на душата" на Сал Ракели
http://ascension.bg/bg/za-vuznesenieto/vuznesenieto/329-soul-nature
Папка: Сал Ракели | Посещения: 1311 | Ченълинги
Контакт          18.217.220.114