Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


15:36
19.04.2024
Петък
18.189.180.76


Онлайн: 8
Гости: 8
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Великият преход


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Великият Преход. Цивилизацията на Вега. Предстоящото обръщане на пространството. Точката Нула.

27 август 2013, от Елена

"Бях в контакт с представители на цивилизацията Вега. Те казаха, че имат информация за земляните. Нямам право да не предам информацията."

Какво искате да предам?

На вашата планета предстоят големи промени. Очаквайте ново пространство. Това е за вас неочаквано. Много светлина и много територия. Положението е изключително сериозно. Вие не сте готови за прехода, но времето изтича. Самостоятелно няма да ви се удаде да преминете. Нуждаете се от помощ на по-висока мощност. Ние се интересуваме от вашето Издигане, тъй като ние сме вашите по-големи братя, нашите светове са свързани в галактическа верига.
Ние сме представители на петата планета на системата Вега-плюс. Нашата цивилизация е често в контакт с хора. Ние искаме да ви помогнем.

Говорите за опасност. Правилно ли ви разбрах? Каква опасност и кого застрашава?

Вашата неподготвеност за новите системи. Представете си, че ви хвърлят във водата и сега ще трябва да живеете под водата, а дихателната ви система не е готова. Това ви чака в много скоро време, само че в енергиен план.

Какво имате предвид?

Енергетиката на пространството на Земята ще се промени към края на септември.

Защо?

Това е свързано с галактически процеси. Расте активността на полюсите на галактиката. Енергийните цивилизации започнаха работата си по пускането на нула-пространството.

Какво е това нула-пространство?

Това е свито пространство, където цялата енергия е равна на нула. Те свиват пространството на вашия свят.

Но аз не забелязвам нищо такова, всичко тече в обичайния режим.

Частично имитация на пространството се поддържа с холограми, за да няма паника сред населението. Както във вашия филм "Матрицата” (The Matrix).

Добре. Ако пространството се свива до състояние нула, в този случай какво ще стане с нас?

Вие също ще бъдете свити заедно с пространството до минималния информационен блокаж на душата. Т.е. всички данни, които се съхраняват във вас като части на вселенския дух все едно ще бъдат архивирани и свити в нулев бит. По-нататък пространството ще бъде разгърнато от другата страна на Вселената в нов свят. Това, което наричате обръщане на пространството. При тези процеси вашите енергийни потенциали ще се нулират, все едно са ви извадили батерията.

Не разбирам. Чие е това решение и защо никой не предупреждава хората?

Ние ви предупреждаваме. Такова решението е взето след съгласуване с Галактическия Съвет. Не е нужно да се притеснявате за състоянието на душите си. Вас все едно ще ви консервират за известно време и ще спрат времето. Ако всичко мине както трябва, вие дори нищо няма да почувствате. Ще заспите и ще се събудите в нова реалност. По време на съня ви пространството ще бъде свито, тествано, избавено от енергийни вируси, т.е. изчистено и разгърнато отново. При преминаване през точката Нула вие ще смените полярността, целият ви свят ще придобие друга полярност на зарядите на масата и енергията.

Ако всичко мине нормално. А възможни ли са сривове?

Сривове винаги са възможни. Това зависи от много причини и компоненти на процеса. Първата - това е активна намеса на йерархията на мрака, която също се кани да участва в този процес.

Какво искат тъмните сили?

Те искат да завладеят вашите енергийни ресурси и информацията, която се съхранява във вас. Когато се извършва преход на което и да е пространство в антипространство, се отделя много енергия. За тези енергии ловуват някои цивилизации и йерархията на мрака.

Говорих с енергийни цивилизации, те казаха, че те ще вземат енергията на анихилацията. Вие за тях ли говорите?

И за тях също. Енергията на анихилацията може да бъде погълната от някой друг, а може да бъде използвана от вашия свят при прехода. Това може да даде тласък на по-нататъшното развитие на вашия свят, така че не трябва да давате на никого енергията, която ви принадлежи по право.

Ние не знаем как да се справим, как да използваме енергията, която се отделя по време на прехода.

Това не е просто и не е сложно. Всеки от вас ще трябва да удържа полето си в максимална осъзнатост за процесите. Мнозина от вас ще се чувстват по-уморени от обикновено - показател за отлив на енергия. Ако не се чувствате уморени, значи енергийният процес протича равновесно. Ако успеете да преминете нулевата точка осъзнато, то на изхода ще имате възможност да контролирате хода на вашата енергия. Усилвайте вашата проводимост.

Вие можете ли да опишете по-точно предстоящия процес? Какво ще се случи с човека при свиването?

Той ще заспива. Ще се появи сънливост и признаци за загуба на енергия. Ще пропадат участъци от паметта. Точно това е обръщане на клетки на пространството.

Пространството се състои от енергийни клетки. Представи си мрежа с големи отвори. Когато тя е разгъната, тя заема много пространство и нишките на мрежата се допират помежду си само в местата на преплитане и така си взаимодействат. Тези мрежи на пространството удържат контура на пространството. В самите нишки на мрежата пулсира енергията на пространството, по нишките тя се предава по различните му части. А вътре в мрежата по този начин се удържа материята. На този принцип са създадени всички планети и космически тела. На този принцип са създадени всички твърди форми във вашия свят и частично в нашия.

Тази енергийна мрежа ще започне да променя своя потенциал. Нейното напрежение ще намалее и за сметка на това през клетките на мрежата ще преминава, ще се отделя част от материята, т.е. материята ще изтънява и ще преминава през клетките на мрежата, тъй като напрежението в нишките на тази мрежа ще се понижава. Когато плътността на материята вътре в мрежата бъде достатъчна за свиване, тогава пространството ще започне да се свива.

В резултат от това опънатата мрежа ще се свие в една точка. При това разбира се всички нишки на мрежата ще се допират плътно и напрежението в мрежата по този начин ще се увеличи и ще започне да нараства. Когато достигне критичната стойност, под този импулс пространството ще се разгъне на другата страна. В клетките на мрежата, на линиите на енергийно пресичане има системи за записване на информация.

Така че в момента на обръщането вие ще станете информационни копия в клетките на мрежата, а след обръщането с разгръщането на мрежата в надпространството информацията за всеки един от вас също ще започне да се разгръща и всички кодови системи ще започнат да формират вашите нови жизнени системи, да възстановяват вашите тела и енергийна структура.

Ние така подробно описахме този процес, но в действителност той може да отнеме малко време. По-точно вие няма да почувствате времето, защото в нулевата точка няма време.

В какво се състои опасността за нас? Има ли вероятност, че някой няма да възстанови своите структури след прехода? Какво ще се случи с такива същности?

Целият процес се извършва под наблюдението на Галактическия съвет и на всички йерархии. Всичко се контролира. В случай, че някой не успее да разгъне своите системи, ще му се помогне. Не забравяй, че когато човек идва на земята и съществува на нея, цялата информация за миналите и настоящи прераждания се записва и тя никога не изчезва. Всъщност ти си безсмъртен дух плюс информация за неговите въплъщения. Възможно е друго. При възстановяване на структурите много хора могат да си спомнят всичките си предишни животи, а за това не всички са готови.

Това ли е най-голямата опасност? Тоест след обръщането всеки ще бъде възстановен напълно, а може би и повече, т.е. ще си спомни всичките си превъплъщения?

Мнозина от вас не са готови за това, това може да стане за вас сериозен психологически и енергиен проблем. Не всеки е в състояние веднага да приеме своята многоизмерност. Представи си, че поради по-големия обем информация, която системата не може да обработи, цялата система може да излезе от строя.

Говорите за ума, т.е. това може да причини полудяване?

Това може да причини загуба на ориентация в пространството и времето.

Тази загуба субективна за човека ли ще е? Това означава ли, че той ще зависне някъде в пространството и времето?

Ще му бъде трудно да възприема реалността и да я отличава от други реалности. Когато гледаш филм, 24 кадъра ги виждате като едно изображение. Представи си, че ще виждаш всеки кадър поотделно и едновременно. И всеки кадър ще бъде по-различен от другите. Такова може да е възприемането на реалността.

И какво да правим?

Гответе се за новата реалност. Надяваме се, че всичко ще мине нормално и сривове в системата няма да има.

Разкажете малко повече за това, какво ще чувства човек и какви симптоми ще наблюдава в пространството около себе си?

Често светене. Ще видите самата мрежа на света, ще наблюдавате нейните клетки. Може би много мълнии. Т.е. всички електрически процеси ще се усилят. Повишаване на слънчевата активност вече се случва при вас. Усещане за сгъстяване на света. Гъст въздух, но всичко това е на нивото на енергетиката. Ще го почувствате.

Сложен период за тези, които имат проблеми със здравето. Пийте повече течности, водата е проводник. Дишайте по-дълбоко, ако започнат сривове на енергийни процеси. Мнозина от вас ще почувстват парене отвътре. Това означава, че се ускорява вашата енергетика. Тя откликва на външното пространство. Разбира се, възможно е ескалиране на конфликти. Много хора няма да разбират какво се случва с тях, и това ще се излива в агресия.

След това ще започнете да забелязвате свиването на времето. Временни участъци сякаш ще пропадат. Това е свиване на звена на енергийната верига. В един момент може да се чувствате уморени и силно ще ви кара на сън. Не се съпротивлявайте и не се страхувайте. За тези, които не са много силни енергийно и здравословно, е по-добре просто да се отпуснат и да спят. Когато се събудите, ще се чувствате много бодро. И светът сякаш ще се промени. Ще стане по-ярък. Няма веднага да разберете, само ако го наблюдавате внимателно. Светът няма да е толкова твърд и толкова стабилен. Той сякаш ще стане трептящ. Може би в бъдеще с вашето колективно съзнание вие ще утвърдите неговата твърдост на очертанията и плътност, но в началото всичко ще трепти.

Всички са притеснени, какво ще се случи с близките им хора.

Вие ще получите максимална подкрепа от всички сили на Светлината. Никой не трябва да пострада или да се загуби. Към всеки един от вас са прикрепени куратори на прехода. Не се бойте. Никой няма да се загуби.

Как да преминем този период осъзнато и с най-малки загуби?

Наблюдавайте света и себе си. Отбелязвайте и фиксирайте всеки процес. Призовавайте вашите наставници и помощници. Те са винаги до вас, но не могат да се намесват без вашата молба за помощ. Представете си, че вие учите нови умения, възприемайте ги като инструктори. Слушайте себе си. Вътре във всеки ще звучат инструкции. Слушайте вътрешния си глас, той ще ви каже всичко. Повече вярвайте на себе си. Не трябва да се страхувате.

Кога ще се случи това?

Процесът вече е започнал. Пикът се очаква в края на септември, по-близо до есенното равноденствие.

Това ли е преходът, който трябваше да се случи на 21.12.2012?

Да, но той върви малко по-различно. Вие сами не успяхте да го извършите и затова ви помагат, защото вие сте във веригата на прехода на цялата система, която не трябва да се прекъсва.

Откъде знаете всичко това? Вие самите преминавали ли сте през това или виждате вероятностните линии?

И едното, и другото. Ние сме свързани с вас, вие сте предхождащи звена на веригата на развитие пред нас или до нас. Ние сме преминавали това, но малко по-различно. Бяхме по-готови. Но и на нас ни помагаха. Ние също се страхувахме, но всичко мина нормално, без загуби, за което всички ние сме много благодарни на всички сили на Светлината. Ето защо, ние сега се стараем да помагаме на другите.

Вие казахте, че при прехода ние бихме могли да използваме освободената енергия за развитието на нашия свят. Как да направим това?

Изразете вашето желание да го направите, да получите във вашия свят енергията на прехода. Никой няма право да отнема тази енергия от вас, ако вие искате да я получите. Колкото по-голям брой от вас пожелае това, толкова по-малка е възможността други системи и раси да вземат за себе си тази енергия.

Но енергийните цивилизации са дошли именно за тази енергия. Ако те не получат своята енергия, може би няма да правят това, което трябва?

Всеки има право на избор. Те са наясно с рисковете и че могат да не получат тази енергия. Ако ги попиташ, те сами ще ти кажат за това. Те са привлечени от процеса на прехода. В пространството сега работи система на привличане, свиване, намаляване. Когато получите енергията на прехода, ще заработи система за разгръщане и разширяване и ще ги отхвърли от вас. Те знаят това.

Отделянето на енергия по време на прехода не е ли опасно за нас?

Не, това е като гъба, която не може да попие повече вода, отколкото позволява нейният обем. Но при енергийните цивилизации обемът на гъбата е огромен. Те са способни да погълнат цялата свободна енергия. Вие ще попиете толкова, колкото можете, колкото позволяват вашите енергийни обеми на вашия свят и на вашите тела. Енергията, която не успеете да попиете, ще получат други. Това е една от причините, заради която към вас е насочено такова внимание. Това е сега най-приемливият за вас вариант за енергообмен, възползвайте се от него.

Още веднъж казваме да слушате себе си през цялото време. Вътре във вас ще чувате команди. Не се замисляйте за смисъла. Просто ги изпълнявайте, дори ако ви се сторят глупави. Тези команди ще бъдат по отношение на положението на тялото ви в пространството, т.е. за най-добър поток на енергията през вас. Например: седнете, легнете, вдигнете крака. Нещо подобно. Подчинявайте се на внезапните импулси, които ще възникват вътре във вас: да докоснете нещо, да пиете вода, да вдигнете глава, да пуснете музика. Ние не знаем точно какви ще бъдат командите. Те ще бъдат доста индивидуални. Слушайте себе си.

Как да разбере човек, че командите идват от неговите наставници, а не да речем от представители на тъмнината, които ще искат да се възползват от това?

Без вашето съгласие никой не може да се намесва във вашите енергийни процеси и да влезе във вас със съзнанието си, ако вие сами не ги поканите. Изразете желание да изключите всички ненужни източници на възприятие отвън. Помолете вашите висши аспекти да ви помогнат за това. Основният показател е вашето самочувствие. Вашето тяло ви сигнализира за всичко. Ако при общуване с някого се влошава самочувствието ви, това е неравен енергообмен и някой използва енергията ви. В действителност има много същности във Вселената, които са готови да споделят излишната енергия и да ви помогнат, което и правят много представители на светлите системи. Ние също сме готови да ви помогнем.

На вас позволено ли ви е да ни помагате?

Да ние сме свързани с вас и сме най-близко да вас по генотип.

Вие хуманоиди ли сте?

Да, ние приличаме на вас. Но отидохме по-далече от вас.

В кое измерение на пространството сте вие?

В пето и шесто, сега се готвим за преминаване в седмо.

Тоест ние с вас извършваме прехода едновременно?

Цялата галактика променя измерението си, повишава го, ние също преминаваме в друго измерение. Ние често чуваме вашите мисли. Те понякога са смешни. А понякога са плашещи. Но ние помним, че някога много отдавна мнозина от нас също са били такива.

Какво ще получите вие от нашия преход?

Освобождаване на веригата. Ти търсиш нашата изгода. Ние няма се възползваме от вас, ако това имаш предвид. Ние искаме да помогнем и ние ви обичаме, както се обичат малки деца, свои далечни роднини.

С какво можете да ни помогнете вие?

С информация. Всяко друго вмешателство ни е забранено, а и ние не бихме се справили сами с процесите. За това има специални системи на вселенския разум.

Благодаря ви за помощта. Какво още искате да ни кажете?

Обичайте се един друг, това е най-силната градивна енергия за света и за вас самите. Изразявайте по-често любовта си. Това може да ви се струва сантиментално, но това е вашата истинска същност. Ние също вървяхме по подобен път, но при нас имаше по-малко разрушения. Доверете се на Висшите сили. Повярвайте, че вас ви пазят и обичат. Вие сте част от огромен процес на въплъщение и развитие. Ние също сме част от него. Носете радостта и любовта вътре в себе си. Това ще ви помогне да запазите устойчивост във всяка ситуация. Ние ще ви чакаме във веригата на вашите светове.

Папка: Великият преход | Посещения: 2550 | Ченълинги
Контакт          18.189.180.76