Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


18:42
25.04.2024
Четвъртък
18.191.171.235


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Статии


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Какво спомага за усъвършенстването на чакрите?

(управляващият Слънчевата система чрез Андрей Фарафонов - ченълинг)
  
Ще тръгнем от голямото към малкото. Всички същности на хората имат сходен строеж. Но всяка същност е уникална. Първостепенно е това, което вече е дадено на човека по рождение. То е структурата на чакрите. Тя зависи от задачите на въплъщението и много вътрешни навивки на чакрите, не биха започнали работа, колкото и да се старае човек. Ако всичко трябва да се използва за изпълнението задачите на въплъщение, тогава се увеличават възможностите и до раждането на детето за родителите е важно да изпълват с енергии всяка от чакрите, във всички тела, минавайки ги по списъка отгоре-надолу, без пропуск. И ето, че детето се ражда. Не трябва да има никакво замърсявани на телата. То трябва да е изпълнено само с майчиното мляко. И с всяка капка майката чрез силата на мисълта и въображението ще работи за усъвършенстването устройството на чакрите. И когато младенецът започне да се храни с друго, то чакрите ще го преработват до получаване на необходимия обем и количество. Ако човек е роден неправилно, трябва отново да си спомни всички чакри с ответния отклик във всяко от телата на тази чакра, която си спомня. Когато това се случи, а това не става веднага - възможно е да минат години, трябва да ги развивате като си измисляте задачки за решаване, при които е нужна работата на чакрите.

Например, искате да отгледате орган, нужна ви е ментална енергия. Над главната чакра в четвъртата спирална намотка, получавате от космоса енергии. Формирате най-точния образ на зъба и включвате постоянното му захранване, за да израсне на мястото, което сте му определили. И така ще се случи. Всичко, което спомага пълнотата и най-малките детайли в усещанията, ще ви помогне и при разработването на чакрите и при тяхното възстановяване. Полезно е също да ги натоварвате със задачи. Да си представяте, как изглеждат, и къде се намират, какъв е цвета на енергиите, които минават през тях. По този начин можете да получавате и знания, и таланти, и възможности от космоса за развитието ви на Земята. Има небезопасни начини. Когато сами подлагате тялото си на изпитание и стигате близо до момента на преход в другия свят - клиничната смърт, гладуването, чувството на болка, страданието. Също и оборотната енергия - това, което казах по-горе, ги правите обратно. Бездействие, жажда за живот, преяждане и т.н. Всеки човек има собствен път за отварянето на чакрите. Когато всички чакри се прочистят и могат да захранват същността с енергии, няма нужда от пиене, ядене, човекът няма да усети нито студ, влажност или жега. Той винаги ще се намира в пространство, благоприятно точно за него. Механизмът е прост - от космоса през чакрите, енергиите влизат в организма и там се сътворяват храна и вода. Може да се диша под вода и огънят да не ви изгаря.
   
На планетата ви няма хора, които да виждат чакрите във всичките тела. Има договорили се с духовете хора, които преразказват информацията им. Също има хора,които усещат основните чакри в ефирното си тяло. Но не стават по-фини и няма да станат. Няма да им помогне нито йога, нито практики. За вас ще дам информацията от духа и ще ви насоча, към какво да се стремите. Трябва сами да разбирате, че духовете са самостоятелни. Затова непременно двете начала на живота - мъжът и жената, се съединяват за устройството на планетата. Любовта и чистотата ще помогнат в това. Личната сила ще ускори успеха. Забие ли второто сърце в жената (това на детето, когато вече има отклик от негова страна), могат взаимно да се договорят поредната чакра да е наред. Разбрахте ли - наричате чакрата и си я представяте, детското сърчице разговаря в богородичното тяло, дали поредната чакра да е в готовност да захрани целия му жизнен път. Тогава майката и бащата не само могат да чуят сърцето на младенеца, но и да го видят обединени тримата. След като се роди, детето е надарено с лична сила при раждането, ще обозначи чакрите на родителите, които не работят. И тогава общата задача ще стане по-лека - няма да се наложи да ги преглежда всичките, защото ще отнеме години, а само тези, които са важни за жизнения план. Когато разберете, каква чакра носите, къде е, и как свързва организма ви, ще разберете устройството на телата-обвивки и нишките-връзки с планетите и космоса, с всичко съществуващо. Това е ключът за разбиране на света, част от който сме ние с вас. За диагностирането на всичките чакри е нужна вашата подготовка. Три дни пост - без храна, без вода, което е възможно като си представяте чакрите. Проследявайте ги и през трите дни. И ако е нужно, ние ще отчетем днешния момент, за да ви водим и ще ви водим детайлно. За да получиш нещо, трябва да дадеш. Укрепете силата на духа си и дайте сили на нас.
   
Вашият разум се вълнува от свръхспособностите. Ние имаме възможността да ви даряваме чрез надаряване на фините устройства с нова сила. В такива случаи, ако става дума за талант, то ние вливаме сгъстена енергия в обвивката и в съответствие със зададената програма, те могат да задействат дори неработеща чакра. Ако замислите на човека за Вселената са интересни, ние го поддържаме. По същия начин можем и да отнемем такива способности, когато човек оставя пътя си.
   
Превод и предложение: Анита

http://slavyanin.org/node/347?url=http://slavyanin.org/forum/viewtopic.php?id=2603
http://www.yosif.net/articles.php?lng=bg&pg=6627
Папка: Статии | Посещения: 1357 | Ченълинги
Контакт          18.191.171.235