Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


18:48
25.04.2024
Четвъртък
3.145.178.157


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Статии


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Докоснете се до тази чистота - Любов, Състрадание, Светлина

Аз съм Елайа и говоря от себе си.
   
Единната честота на светлината и любовта обединяват абсолютно всички и това е същността на Бога.
   
Светлината е безкрайно чисто ясно пространство.
   
Докоснете се до тази чистота...
   
Почувствахте ли радост и облекчение, любов и разбиране?
   
Вселената е спектър от честоти от най-високата, която е единна за всички и обединява всички същности и е божествена, и до най-ниските, на които вибрират същностите в ниските измерения, тези, които не са в състояние да се обединят помежду си.
   
Дуалността и разединението, което като цяло е едно и също, в 3-мерноста е обусловено от много ниски вибрации, които по никакъв начин не съвпадат между различните хора.
   
Разделението и дуалността са обусловени от рисунъка на вибрациите от диапазоните на вълните, които са по-ниски по честотата, отколкото единната честота на светлината.
   
Колкото ни е по-голям опита в ниските измерения, толкова е по-индивидуален нашия рисунък и разнообразни записите в хрониките на Акаша.
   
С увеличаване на мерността, расте резонансната честота.
   
И колкото тя е по-висока, толкова е по-обща за всички, и с толкова по-голямо количество живи същества и компоненти на Вселената ставаме единни.
   
Състраданието, съчувствието, резонанса е способността да бъдеш в съ-настроеност.
   
Настройване към бялата светлина
   
Уникалното, съзнателно настройване на единната висока честота, е настройване на бялата светлина. Чиста, ярка и спокойна.
   
Хрониките на Акаша и индивидуалното придвижване
   
Вече има естествен начин за четене на хрониките на Акаша във всеки човек и това не е привилегия, а естествено свойство на всеки човек, естествена способност и съвършено необходим вграден механизъм на развитие.
   
Четенето на хрониките на Акаша става на подсъзнателно ниво, и това често се нарича интуиция.
   
Интуицията ни тласка към определени често необичайни за нас постъпки. По такъв начин ни включва в игровата ситуация, в която правим избори, или водещи към светлината, т.е. към обединение, или не.
   
Механизма на включването ни в действие е създаването на потребност. Има императивни физиологични потребности, които сме задължени да изпълним за поддържане на тялото си в 3-мерността.
   
За съжаление, някои хора изключват даже това.
   
Има и други потребности общи и индивидуални, които чуваме от нашата интуиция, т.е. от дълбочината на механизмите за придвижването ни в живота и усъвършенстването.
   
Удовлетворявайки възникналите потребности, правим нещо т.е. вземаме решения.
   
Всички тези ситуации, към които ни води интуитивното четене хрониките на Акаша, водят към резултата, към ситуациите на СВОБОДЕН избор.
   
Главната задача е, да стигнем до изборите, повишаващи степента на нашето обединение с другите същности, т.е. към постепенно повишаване на осъзнатата вибрация.
   
Т.е., към осъзнатата вибрация с все по- и по-висока честота. Колкото е по-висока честотата, толкова повече се обединяваме с другите хора и е повечето общото у нас, влизаме в състояние на съчувствие. Намирайки се в съчувствие, решенията стават други.
   
Т.е., съчувствието повишава още повече нашата честота и само катализира себе си. Вибрациите на единна с другите честоти, съчувствието, съпреживяването, това е любовта, която в своята най-висока честота е светлина.
   
Светлината, любовта, съчувствието, общността, единната честота – това всичко е едно и също.
   
Щом организма достигне необходимата висока честота, настъпва синхронизация с честотата на вихрова защита в „капсулите на времето", които, в действителност, са информационни шаблони на плеадианското здраве.
   
Става отваряне на бариерите, защитаващи тази важна и нова информация, и новите шаблони се вграждат в кристалната решетка на човека, модернизират я за функциониране в новия честотен диапазон, давайки й възможности и инструменти за работа на организма.
   
Най-съвършения организъм е способен да вибрира на още по-висока честота, която го обединява с още по-голямо количество същности на още по-високо ниво на мирозданието, т.е. на по-високо ниво на мерността. Възниква вълшебно усещане за покой, единение, дом, спокойствие.
   
Чудно е! Обезателно пробвайте.
   
Любовта, която сега чувствате, е високите честоти на вибрациите, които ни обединяват с дома и помежду ни.
   
Постепенното усъвършенстване на нашия организъм, което е възнесението в съществуващото физическо тяло, става по пътя на повишаване собствената честота на вибрации и, съответно, на степента на любов, на единение, на съчувствие.
   
Практически аспекти на любовта
   
Нашия успех и постижения най-леко и приятно се постигат именно на нашия собствен път.
   
Когато се заслушваме в нашата интуиция и действаме мигновено с пълно доверие в нея, то остава само да се взимат решения, избирайки светлината, приемането, съчувствието и обединението с другите хора, вместо отрицанието и отделянето.
   
Намирайки се на своя път, винаги получаваме именно това количество ресурси, което ни е нужно за изпълняването на нашата задача.
   
И ако тези ресурси, по наше мнение не стигат, то това също е ситуация, в която трябва да направим нещо за увеличаване на тези ресурси. Т.е. това включва механизма на потребността.
   
Запазването на отношенията с голямо количество хора, става леко от този момент, когато вместо да виждаш нашите разлики, започваш да виждаш единството. Което е любов, единната божествена честота на състраданието, обединяваща всички и всичко.
   
На честотата на светлината вече не губим енергия за преодоляване на различията, винаги пулсираме в унисон, даже ако тези хора не осъзнават източника на това единство.
   
Съзнателно пребивавайки в божествената честота на единството, т.е. в любовта, естествената любов, започваме съвършено различно да се отнасяме към другите хора и същности: грижливо пазейки връзката и без страх от контакта, оставайки в него завинаги.
   
Всичко в нашия живот е отношение, и отношението основано на любовта, е основа на развитието на нас самите, на Гея и на цялото човечество.
   
Елайа, Израел - 2013-07-27

Превод и предложение: Нона Григорова

http://www.liveinternet.ru/users/light2811/rubric/1574829/
http://www.yosif.net/articles.php?lng=bg&pg=6553
Папка: Статии | Посещения: 1348 | Ченълинги
Контакт          3.145.178.157